IRC-Galleria

Valkeakuu

Valkeakuu

Paleltunu Notkee Peruna Rotta

[Ei aihetta]Torstai 28.12.2006 18:26

Se voi olla että mua ei tavota pariin viikkoon tammikuun 26 päivän jälkeen :) Yrittää saa, mut ihan jo näin etukäteen varottelen.

[Ei aihetta]Torstai 07.12.2006 20:28

Mene Wikipedian nettisivuille ja etsi syntymäpäiväsi (esim. 9. tammikuuta). Etsi kolme tapahtumaa, jotka tapahtuivat kyseisenä päivänä sekä kolme syntymää, kolme kuolemaa ja kaikki juhlapäivät.


Tapahtumat:

1633 - Katolinen kirkko määräsi Galileo Galilein kieltämään heliosentrisen teorian, jonka mukaan Maa kiertää Aurinkoa.
1846 - Adolphe Sax patentoi saksofonin.
2002 - Iranin länsiosissa tapahtunut 6,5 Richterin maanjäristys surmasi yli 261 ihmistä.

Syntymät:
1767 - Wilhelm von Humboldt, filosofi ja valtiomies (k. 1835)
1906 - Billy Wilder, käsikirjoittaja, elokuvaohjaaja ja -tuottaja (k. 2002)
1960 - Erin Brockovich, amerikkalainen kansalaisaktivisti

Kuolleita:

1276 - Paavi Innocentius V
1959 - Hermann Brill, poliitikko
1997 - Gérard Pelletier, ranskalainen journalisti, poliitikko ja diplomaatti (s. 1919)

Juhlapäivät:
- Anglikaanit: St. Albanin juhla.
- Kroatia: Fasisminvastaisen taistelun päivä.

Tää oli aika osuva :)Tiistai 05.12.2006 15:00

Ravun vuodenaika:
Ravut syntyvät aikana jolloin luonto siirtyy kesäaikaan. Lämpö on ihanimmillaan ja kasvit keskittyvät hedelmien ja siementen tuottamiseen parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Aikansa ilmiöitä seuraten myös Ravut osaavat luoda ympärilleen turvallisen ja hellän ilmapiirin niin halutessaan. Rapu-ihminen suhtautuu asiaan kuin asiaan joko lämpimästi ja välittävästi tai sitten välinpitämättömästi. Nämä kaksi olotilaa voivat vaihdella salaman nopeasti, sillä Rapu reagoi kaikkeen tunteella. Väärä sana tai väärä ilme voi muuttaa lämpöä ja turvallisuutta huokuvan Ravun jäätävän välinpitämättömäksi kesken lauseen, halauksen tai rakastelun. Rapu suojelee sisintään kuin luonto jatkuvuuttaan ja vaaran uhatessa nousee mitään läpäisemätön panssari kuin tyhjästä Ravun ja tunkeilijan väliin.

Hallitseva planeetta:
Rapua hallitseva taivaankappale on Kuu, joka heijastaa Auringon valoa silloin kun muuten on pimeää. Rapu edustaakin olemassaolollaan ihmisen näkymätöntä puolta, joka heijastuu käyttäytymisessä kaikista peittely yrityksistä huolimatta. Ravut eivät kaipaa sanoja huomatakseen tulleensa loukatuiksi. Pelkkä arvosteluun viittaava äänensävy voi saada Rapu raukan käpertymään kuoreensa tai pakenemaan kauhistunut katse silmissään jonnekin itsesäälin ja henkisesti koetun murhayrityksen läpäisemättömään viidakkoon. Parhaaltakin ihmistuntijalta vie vuosikausia päästä sinuiksi Ravun ailahtelevan tunnemaailman kanssa.

Rakkaus:
Rapu voi helpottaa oloaan opettelemalla kunnioittamaan omia tunteitaan ja ennen kaikkea opettelemalla sanomaan ääneen että on kokenut tulleensa loukatuksi. Useimmiten kysymys on eriasteisista väärinkäsityksistä, jotka on helppo selvittää. Mikään ei ole Ravulle vaikeampaa kuin myöntää tulleensa jollain tavalla loukatuksi. Rapu kun ei itse halua loukata ketään paitsi tietysti kostaakseen vuosien takaisia väärinkäytöksiä itseään kohtaan. Ravun kumppaniksi on helppo päästä, mutta Ravun kanssa eläminen vaatii niin pitkää pinnaa ja niin valtavaa ymmärrystä, että vain harvat ja valitut pystyvät luomaan tasapainoisen suhteen tähän eläinradan mutkikkaimpaan oikuttelijaan.

Seksi:
Seksuaalisesti Rapu on kaikista merkeistä hellin ja haavoittuvin. Rapu heittää panssarinsa lattialle yhdessä vaatteiden kanssa ja sellaista ei tapahdu ilman molemminpuolista emotionaalista vetovoimaa. Rakastellessaan Rapu haluaa antaa ja hiukan myöhemmin myös vastaanottaa puhtainta mahdollista mielihyvää. Rapu varmistaa keinolla millä hyvänsä kumppaninsa tyydytyksen ennen kuin on itse valmis heittäytymään nautinnon hornankattilaan. Vaikka Ravun into tuottaa mielihyvää välillä ajautuu naurettaviin mittoihin niin naureskeluun ei ole aihetta ellet halua verisesti loukata tätä hellyyden lähettilästä.

Ravun valttikortit:
Rapu on intuitiivinen, sisäistävä ja psyykkinen merkki, joka etsii ja suo pysyvyyttä, jatkuvuutta ja oman elämänpiirin rajoitettua rauhaa. Rapu huolehtii ja hoivaa läheisiä ihmisiä kuin suuri äiti konsanaan. Hän tietää paljon ihmisluonnosta, psyykkisistä voimista ja tunteiden liikkeistä. Herkkä ja kuvittelukykyinen mieli on hyödynnettävissä ammatillisillakin alueilla. Vaistojensa ja sympaattisuutensa avulla Rapu pystyy vastaamaan ympäristönsä lausumattomiin odotuksiin ja toiveisiin vaatimatta palkkiokseen muuta kuin toisen tyytyväisyyden.

Ravun heikkoudet:
Ravun herkkää olemusta vaivaa tavallista useammin masentuneisuus, itsesääli, ujous ja alemmuudentunto. Arvostelunpelko saa Ravun käpertymään kuoreensa pienenkin moitteen uhatessa usein ilman mitään todellista aihetta. Takertuminen kaikkeen ympärillä olevaan niin tiukasti, että varmasti joutuu siitä luopumaan kuuluu Ravun koulunkäyntiin. Ravulla on myös tuskastuttavan hyvä muisti kaikkien kokemiensa vääryyksien suhteen ja hänen kaunaisuutensa ei vähästä hellitä. Täysin käsittämätön oikullisuus tekee Ravusta vaikean kumppanin yhtälailla työ- kuin rakkausasioissakin.

Ravun sairaudet:
Ravun ongelmana on herkkään mieleen reagoiva herkkä vatsa. Vatsahaavan ennaltaehkäisy pitäisi sisällyttää kulinaarisiin nautintoihin helposti sortuvan Ravun päiväohjelmaan. Hermot saattavat myös reistailla varsinkin täydenkuun osuessa omaan merkkiin. Kuuhulluus ja siihen liitettävä unettomuus vaivaavat helposti. Tavallista useammin löytyy myös sappikiviä Ravun merkeissä syntyneiltä.

LuovutanSunnuntai 03.12.2006 13:23

Tekis mieli luovuttaa. Heittää vaan hanskat tiskiin ja sanoo että vittu tehkää sitten ite paremmin. Ei kuitenkaan taas mikään onnistu. Eikä kai sillä oo mitään merkitystäkään.

Kaks asiaa:

"Anybody can loose one fight"

"She walked through that door with nothing but guts, no chance in a world to be what she needed to be. ... I never got my shot. If she dies today, you know what a last tought would be? I think I did allright."


Niinpä...

Se loppu nyPerjantai 01.12.2006 08:45

Viimenen työharjottelu päivä alkamassa, ja maanantaina sit taas kouluun. Äääh...

http://www.omatsivut.fi/kisasivu/index.phpMaanantai 27.11.2006 08:41

Persoonallisuutesi muistuttaa seuraavaa kodinkonetta:


Silitysrauta
Olet sisäinen tulisielu, vaikka ulospäin näytätkin herkästi viileältä. Jos joku sattuu tulemaan luoksesi väärään aikaan, saattaa heiltä palaa näpit. Et välttämättä kaipaa suuria joukkoja ympärillesi ja viihdyt itseksesi varsin hyvin, mutta jos menet juhliin, menet sinne tyylillä.
Olet tarkka työssäsi ja yleensä jälki on erittäin siistiä. Paneudut työhösi antaumuksella.

Eilis illan selvityksetSunnuntai 26.11.2006 18:04

Ryan O'Reily: Se presidentin tekijä joka selviää aina tekemällä sen mitä tarttee tehä pelaamalla.

Tobias Beecher: Se asenne, että mitä v***n väliä.

Ja Tiinalle vielä sanon kerran sen että McManus on oikeesti hyvä jätkä ;)

AhistaaSunnuntai 26.11.2006 14:52

Sinä joka soittelet mulle joka päivä tuntemattomasta numerosta, ja kun vastaan katkaset puhelun, kerro kuka oot niin ei ahista enää.

Kiitos!

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.11.2006 02:10

Kiitos Tommie. Vaikka tiedänkin ettet lue tätä koskaan niin silti haluan kiittää sua täällä.

Vielä siis kerran kiitos Tommie <3

Tommie in the U.S. you will make it happen ;)

[Ei aihetta]Perjantai 03.11.2006 18:29

Jos joku katto eilen illalla yheltätoista kolmoselta sen Tranquility Bay:stä olevan dokkarin ni vois kertoo mulle mikä sen pojan nimi oli joka oli ollu siellä viis vuotta. Siis sen jota haastateltiin siinä.

Kiitän.