IRC-Galleria

Valkeakuu

Valkeakuu

Paleltunu Notkee Peruna Rotta

Autolliset :)Sunnuntai 11.02.2007 12:20

Ilmottautuuko joku vapaaehtonen viemään mut tänään puoli kaheks töihin? :) Ku en millään jaksas lähtee tolla 11.23 bussilla ku oisin jo melkein kahta tuntia aikasemmin töissä ku pitäs..

Vihaan Hyvinkään Liikennettä :/

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.01.2007 03:32

Vittu että en ikinä enää kato tota ohjelmaa!!!

Juha Helppi <3

Paita <3Keskiviikko 10.01.2007 16:44

Se on nyt postissa. Kun vaan pääsen täältä pois ni juoksen ton postitustunnuksen kanssa postiin ja haen mun kullan kotiin <3

[Ei aihetta]Tiistai 09.01.2007 11:16

Nyt täytyy korjata et mua ei sitten tavota 23.2.2007 jälkeen. Toivottavasti tää päivä pitää :) Tosin tän kyseisen asian tuntien se tulee siirtymään vielä monta kertaa :(

Siirtys joskus ees aikasemmaks eikä aina vaan myöhemmäks.

Oz <3Perjantai 05.01.2007 11:58

Some cast members that played prisoners have noted that, throughout the series, if you showed up late to the set, your punishment would be that your character would either die or be raped the next week.

Most of the actors who played inmates on the show, played police officers on other series.

The arm that is being tattooed in the opening credits belongs to series creator Tom Fontana.

[Ei aihetta]Torstai 28.12.2006 18:26

Se voi olla että mua ei tavota pariin viikkoon tammikuun 26 päivän jälkeen :) Yrittää saa, mut ihan jo näin etukäteen varottelen.

[Ei aihetta]Torstai 07.12.2006 20:28

Mene Wikipedian nettisivuille ja etsi syntymäpäiväsi (esim. 9. tammikuuta). Etsi kolme tapahtumaa, jotka tapahtuivat kyseisenä päivänä sekä kolme syntymää, kolme kuolemaa ja kaikki juhlapäivät.


Tapahtumat:

1633 - Katolinen kirkko määräsi Galileo Galilein kieltämään heliosentrisen teorian, jonka mukaan Maa kiertää Aurinkoa.
1846 - Adolphe Sax patentoi saksofonin.
2002 - Iranin länsiosissa tapahtunut 6,5 Richterin maanjäristys surmasi yli 261 ihmistä.

Syntymät:
1767 - Wilhelm von Humboldt, filosofi ja valtiomies (k. 1835)
1906 - Billy Wilder, käsikirjoittaja, elokuvaohjaaja ja -tuottaja (k. 2002)
1960 - Erin Brockovich, amerikkalainen kansalaisaktivisti

Kuolleita:

1276 - Paavi Innocentius V
1959 - Hermann Brill, poliitikko
1997 - Gérard Pelletier, ranskalainen journalisti, poliitikko ja diplomaatti (s. 1919)

Juhlapäivät:
- Anglikaanit: St. Albanin juhla.
- Kroatia: Fasisminvastaisen taistelun päivä.

Tää oli aika osuva :)Tiistai 05.12.2006 15:00

Ravun vuodenaika:
Ravut syntyvät aikana jolloin luonto siirtyy kesäaikaan. Lämpö on ihanimmillaan ja kasvit keskittyvät hedelmien ja siementen tuottamiseen parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Aikansa ilmiöitä seuraten myös Ravut osaavat luoda ympärilleen turvallisen ja hellän ilmapiirin niin halutessaan. Rapu-ihminen suhtautuu asiaan kuin asiaan joko lämpimästi ja välittävästi tai sitten välinpitämättömästi. Nämä kaksi olotilaa voivat vaihdella salaman nopeasti, sillä Rapu reagoi kaikkeen tunteella. Väärä sana tai väärä ilme voi muuttaa lämpöä ja turvallisuutta huokuvan Ravun jäätävän välinpitämättömäksi kesken lauseen, halauksen tai rakastelun. Rapu suojelee sisintään kuin luonto jatkuvuuttaan ja vaaran uhatessa nousee mitään läpäisemätön panssari kuin tyhjästä Ravun ja tunkeilijan väliin.

Hallitseva planeetta:
Rapua hallitseva taivaankappale on Kuu, joka heijastaa Auringon valoa silloin kun muuten on pimeää. Rapu edustaakin olemassaolollaan ihmisen näkymätöntä puolta, joka heijastuu käyttäytymisessä kaikista peittely yrityksistä huolimatta. Ravut eivät kaipaa sanoja huomatakseen tulleensa loukatuiksi. Pelkkä arvosteluun viittaava äänensävy voi saada Rapu raukan käpertymään kuoreensa tai pakenemaan kauhistunut katse silmissään jonnekin itsesäälin ja henkisesti koetun murhayrityksen läpäisemättömään viidakkoon. Parhaaltakin ihmistuntijalta vie vuosikausia päästä sinuiksi Ravun ailahtelevan tunnemaailman kanssa.

Rakkaus:
Rapu voi helpottaa oloaan opettelemalla kunnioittamaan omia tunteitaan ja ennen kaikkea opettelemalla sanomaan ääneen että on kokenut tulleensa loukatuksi. Useimmiten kysymys on eriasteisista väärinkäsityksistä, jotka on helppo selvittää. Mikään ei ole Ravulle vaikeampaa kuin myöntää tulleensa jollain tavalla loukatuksi. Rapu kun ei itse halua loukata ketään paitsi tietysti kostaakseen vuosien takaisia väärinkäytöksiä itseään kohtaan. Ravun kumppaniksi on helppo päästä, mutta Ravun kanssa eläminen vaatii niin pitkää pinnaa ja niin valtavaa ymmärrystä, että vain harvat ja valitut pystyvät luomaan tasapainoisen suhteen tähän eläinradan mutkikkaimpaan oikuttelijaan.

Seksi:
Seksuaalisesti Rapu on kaikista merkeistä hellin ja haavoittuvin. Rapu heittää panssarinsa lattialle yhdessä vaatteiden kanssa ja sellaista ei tapahdu ilman molemminpuolista emotionaalista vetovoimaa. Rakastellessaan Rapu haluaa antaa ja hiukan myöhemmin myös vastaanottaa puhtainta mahdollista mielihyvää. Rapu varmistaa keinolla millä hyvänsä kumppaninsa tyydytyksen ennen kuin on itse valmis heittäytymään nautinnon hornankattilaan. Vaikka Ravun into tuottaa mielihyvää välillä ajautuu naurettaviin mittoihin niin naureskeluun ei ole aihetta ellet halua verisesti loukata tätä hellyyden lähettilästä.

Ravun valttikortit:
Rapu on intuitiivinen, sisäistävä ja psyykkinen merkki, joka etsii ja suo pysyvyyttä, jatkuvuutta ja oman elämänpiirin rajoitettua rauhaa. Rapu huolehtii ja hoivaa läheisiä ihmisiä kuin suuri äiti konsanaan. Hän tietää paljon ihmisluonnosta, psyykkisistä voimista ja tunteiden liikkeistä. Herkkä ja kuvittelukykyinen mieli on hyödynnettävissä ammatillisillakin alueilla. Vaistojensa ja sympaattisuutensa avulla Rapu pystyy vastaamaan ympäristönsä lausumattomiin odotuksiin ja toiveisiin vaatimatta palkkiokseen muuta kuin toisen tyytyväisyyden.

Ravun heikkoudet:
Ravun herkkää olemusta vaivaa tavallista useammin masentuneisuus, itsesääli, ujous ja alemmuudentunto. Arvostelunpelko saa Ravun käpertymään kuoreensa pienenkin moitteen uhatessa usein ilman mitään todellista aihetta. Takertuminen kaikkeen ympärillä olevaan niin tiukasti, että varmasti joutuu siitä luopumaan kuuluu Ravun koulunkäyntiin. Ravulla on myös tuskastuttavan hyvä muisti kaikkien kokemiensa vääryyksien suhteen ja hänen kaunaisuutensa ei vähästä hellitä. Täysin käsittämätön oikullisuus tekee Ravusta vaikean kumppanin yhtälailla työ- kuin rakkausasioissakin.

Ravun sairaudet:
Ravun ongelmana on herkkään mieleen reagoiva herkkä vatsa. Vatsahaavan ennaltaehkäisy pitäisi sisällyttää kulinaarisiin nautintoihin helposti sortuvan Ravun päiväohjelmaan. Hermot saattavat myös reistailla varsinkin täydenkuun osuessa omaan merkkiin. Kuuhulluus ja siihen liitettävä unettomuus vaivaavat helposti. Tavallista useammin löytyy myös sappikiviä Ravun merkeissä syntyneiltä.