IRC-Galleria

Kuka vaihtoi mun hevosen?!Torstai 10.04.2008 00:19

Inhottavasti sadellut koko päivän. Räntääkin puski alas. Menin hakemaan Lottaa tarhasta ja ilokseni huomasin et sehän tärisee siellä raukka pieni. Onko meiän Bucas päästänyt veden läpi, niinkö paska se onkin? Ei, loimi oli kuiva mut heppa vaan oli kosteuden ja tuulen takia niin viluissaan. Harjailin ja hieroin kumisualla et vähän lämpiäis, iskin satulan ja ratsastusloimen selkään, suitset päähän ja nousin selkään. Hiukan lenkkeillään vaikka vilu oiskin, lämpenee sitten liikkeessä.

Tähän asti olin luullut hevosen olevan Lotta, muttei se sit kai ollutkaan. Lotta ei ohjia käteen ottaessa vedä niskoja nurin (siis kaulaa kaarelle), Lotta ei ole säpsy kuumakalle joka ei kävelläkkään osaa (sipsunsipsunravia) eikä Lotta todellakaan ole niin herkkä että kun pelkästään ajattelin että vois vähän reunemmassa kävellä ni poni kurvas ojanpohjalle. Okei, vähän kärjistetysti mut vähän kun painoa siirsi niin sinne suuntaan mentiin mihin pitikin.

Ravikin tuntui ison hevosen ravilta (ei 170cm lv ole iso, sillä on ponin askeleet silti), se oli rentoa ja pitkää. Kyllä sieltä onneks se normaali maastoravikin löytyi, tehtiin hölkkälenkki parin pienemmän ja yhden hiukan pidemmän laukkapätkän kera. Se laukka tuntui hassulta vieläkin. Ei mitenkään negatiivisesti hassulta ollenkaan, vaan pikemminkin paremmalta mut ihmetyttää että miksei se ole enää niin maataviistävää räpellyslaukkaa, tuo hevonen muka polkeekin niillä jaloillaan!

Ei tullut hiki tänään, heitin silti fleecen niskaan ja jätin karsinaan, oli hiukan sitä selkää niiaskellut harjatessa. Kahtellaan mitä huominen tuo tullessaan ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.