IRC-Galleria

Vappugospel

Vappugospel

www.vappugospel.vg

Asko Tynjälä Vappugospelin lavalleKeskiviikko 15.12.2010 16:16

Myös jyhkeän bassoääninen Kouvolan Vapaaseurakunnan emeritus-pastori Asko Tynjälä tullaan näkemään Vappugospelin lavalla. Pastori tulee lavalla ja lavan ulkopuolella osallistumaan joihinkin juontoihin ja tuo varmasti oman mielenkiintoisen lisänsä kokonaisuuteen. Tynjälä tulee Vappugospeliin kuitenkin nimen omaan juontajana, eikä niinkään esiintyjänä.

Vuonna 2009 Asko Tynjälä oli tekemässä Pastorit Areenalla -levyä

Vuodesta 1969 lähtien Ruotsissa, Suomessa ja Kanadassa seurakuntapastorina ja evankelistana toiminut pastori on laajan seurakuntatyönsä ohella myös ansioitunut muusikko. Vuonna 2009 Tynjälä julkaisi mm. Pastorit Areenalla -levyn yhdessä Hannu Grönroosin ja Seppo S. Kososen kanssa, jonka lisäksi mies on ollut mukana lukemattomilla muilla levyillä. Näiden lisäksi Asko nähdään viikoittain myös TV7-kanavalla.

- Täytyy sanoa, että näin tiedottajana minulle aiheuttaa suuria tiedotuksellisia ongelmia, kun ansioitunutta laulajaa ja pidettyä saarnaajaa ei valita tapahtuman laulamaan eikä saarnaamaan. Mutta jotain erityisen mielenkiintoista on luvassa, se on varmaa, lupaa Vappugospel XXL:n tiedottaja Markus Janhunen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.