IRC-Galleria

Hyper~ 8''DTorstai 28.04.2011 03:31

Koulun jälkee tuntu väsyneeltä, mutta koko illan oon ollu hyper (kiitos sokereille ;)

Kevät on niiiiiiiiiiiiiin kiva~ Huomen taidan kysyy faijaa jelppii trampoliinin kans vaik oonki sille edellee slightly vihanen mut myös itse pahoillani siitä kun se haistatti vitut mulle perjantaina /= Okei, myönnän et oisin voinu olla ystävällisempi, tosin mun päivä oli jo muutenki semisti päin persettä (kunnes ms. päivänpelastaja tuli paikalle~) ja sen takii vaan sanoin mitä sylki suuhun toi. No, se puolestaan lupaa yhtä ja sitten kuluu viis sekuntia ja sen mieli onkin jo toinen ja kieltäytyy täyttämästä tehtyä lupausta >:I IDIOT! No onneks sain pelastukseni mut... *sigh* vois kasvaa jo (ei se ikinä kasva, enkä kyllä mäkään niin kauan kuin samaa verta ollaan)

Änyways, tänään oli semi kiva päivä vaik lähes tulkoon taas lagasin, muthei, käytiin me mustin kaa kaupas hakemas kaikkee vappuu varten ja simaa (SIMAKÄNNIT alkoholipitoisuus 0,8% 8''D sekoon jo 2 lasillisesta, se todettiin Emikon kanssa viimeviikonloppuna eli joku saa luvan vahtia koko viikonlopun ajan etten juo kerralla enempää kuin sen 2 lasillista tai muuten.. joo ette ehkä haluakaan tietää XD )

Kävin myös Nooran luona pikaselti ja kerettiin puhuu kaikesta jännästä kuten Fantastic Mr. Foxista ja Potter Puppet Palseista XD
Mihin liittyen, kattelin taas vaihteeks tänään:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.