IRC-Galleria

Vettis

Vettis

festerbesteröi
Kotimaista polliisia tulee kritisoitua joskus ja lähinnä siitä syystä, että en oikein pidä siitä kehityssuunnasta joka on vallalla Suomen poliisissa. Tuntuu siltä, että se rauhallinen, rehellinen, ankara, mutta oikeudenmukainen ja maalaisjärkeään käyttävä poliisi on historiaa ja tilalle ovat tulleet 70- ja 80-luvulla syntyneet, poliisien AMK:n kasvatit, jotka muuten jostain kumman syystä näyttävät pelottavan usein portsareilta, stevareilta tai muilta vastaavilta steroidihirviöiltä, joita tähän asti on löytynyt pelkästään em. ammateista ja ehkä jossain määrin armeijan harmaista.

Suomen poliisi ei onneksi ole vielä degeneroitunut sille tasolle, mitä tavataan rapakon takaa...

http://www.myfoxatlanta.com/myfox/pages/News/Detail?contentId=1649269&version=1&locale=EN-US&layoutCode=VSTY&pageId=3.2.1

Oheinen linkki on lehtijuttuun, joka on jatkoa tapaukselle "Poliisi ampui mummon kotiinsa". Tässä sama poliisi ryntäsi sisään "no-knock-warrent" entsintäluvan kanssa, joka sanan mukaisesti ei vaadi koputtelua. Koputtelua oli silti tehty, ilmeisesti muurinmurtajalla koska ovi oli aivan paskana, tv-setti ***lun päreinä ja seinässä oli nyrkinmentävä reikä.

Tämä on osittain se syy, miksi Suomessakin pitää ehdottomasti vastustaa poliisin kovia otteita, sillä otteiden koveneminen johtaa lopulta tähän.

Tässä vielä vähän lisää materiaalia rapakon takaa:

http://www.informationclearinghouse.info/article9931.htm

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.