IRC-Galleria

Illan menyy+money..Lauantai 06.10.2012 23:35

Sulatettua suklaata ja siihen dipattavaksi: kiiviä ja banaania.

Yhyy. Rahapula on iskemässä jälleen..
PIRUN EBAYN IHMEELLINEN MAAILMA!!

Oon ilmeisesti innostunut taas vaihteeksi tuhlaamaan ja tilailemaan vähä kaikkea ja vähä sitä sun tätä..mutta tarpeellista. Ainakin jos on menossa ulos kavereiden kanssa.
Ja on tässä aina se hyvä puoli että niitä jo tilattuja juttuja ei tarvitse sitten enää tilata ja toinen hyvä puoli on se että tuki tulloo kahen viikon päästä :D

Jotenka tavallaa ei hättää tässä ole sinänsä, mutta ku ehtisin leveillä et oon varoissani ja näin. Onneks en oo sentää mahottomia summia tavallaa ehtiny tuhlaileen ja neki mitä oon tuhlannu on menny sellasiin juttuihin ku oon halunnu pitkään + täytyyhä Sakura Partyihin pänttäytyä jotenkute kunnolla 8D

Ja on mulla käteisenä viel jonku verra rahnaa. Mut seki varmaa menee puoliks hesassa. ja vähä o menny tililtä ruokiin ynnämuutaynnämuuta tarpeelliseen..

Onneksi tilattujen tuotteiden pitäisi saapua laskelmieni mukaan ensi viikolla jos käy tuuri ja ne lähettäjät on nopeita. I want my WIGS! and eye shadows!

Meil oli tänää hurjan hyvää lihhoo ruoaksi. Oli ensimmäinen kerta kun paistoin ihan ite yksinäni ilman mitää neuvoja lihaklöntin uunissa. Tuli hyvvää vaikka itse sanonki. Rypsiuuniporsas..vai mikä se olikaa. Nami!
Liha oli tarjouksessa Lidlissä, ni tartuttii kiinni ku sika limppuun!
Sama myös ku oli tarjouksessa rimpsuluut!

Lihatäytteinen viikonloppu. Ja irtsareita tuli ostettu kunnon satsi ku neki oli tarjoukses 8D

Tänää taas Sinkkuelämää, Macaron-leivoksia sekä dippasuklaata ynnä muiden herkkujen parissa. Ihana viikonloppu<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.