IRC-Galleria

Meikkejä ja kissakuumeSunnuntai 06.01.2013 00:41

Ensimmäisenä: Tehtii Lime Crime meikkisivustoon melkee 200$ meikkitilaus. Mulle tuli vaa kyl jollai about 60e ees juttuja ku tilasin eyeliner collectionin ja sitte primerin. Kaverille tuli loput+saan häneltä samal huulikiillon sieltä joululahjaksi.

Toisena: Mulla laski hieman kissakuume ku kävin äidin luona katsomassa 4 kk vanhaa kissanpentua :3 Syötävän suloinen pallero, joka vipelsi ja syöksähteli olkkarin ympäri jahdaten lelujaan ja mun kättä ku leikkisin sen kanssa ja tein raapimis ääntä joka houkutti hyökkäykseen<3 Viiru on pienoisen nimi. Tulossa kuvia sit ku jaksan laittaa kännykän usp-johdon päähän ja tietokoneeseen.

Ja viel ongelmana on että minkä pirun hahmon valitsen cossattavaks kesäks? :<
En oo törmänny viel superkivaan uuteen hahmoon.. Vaihtoehtoja on kyl Magic Madoka Magikasta Mami ja sit Sailor Moon iha Sailor moon(siihen on peruukki hankittu valmiiks ku oli nii halpa) XD

Aaargh! Tekis mieli tilata uudet piilarit ja peruukki... mut täytyy säästää..

Tilattiin mulle synttärilahjaks(jotka on ens kuussa) Looney Tunes boksi Amazon.uk:sta missä on melkee kaikki jaksot Looney Tunesis.

Ja mulla on 6kk mittainen työharjoittelu lähikaupassa. Olin siellä ekaksi 4 vk yhe työkkärin kurssin kautta harjoittelemassa ja sit sain työkkärin kautta lisää aikaa.

Auto koulu on kesken ... 18 pvä pitäisi taas olla ajo. Hiiuka tulee niitä ylimääräisiä ajoja enne inssiä. Nyt se on venyny näin paljon ku mun ope karkas jouluks etelään... Reiluu jättää oppilas tänne kylmään ja painuu ite etelään (hermo)lomalle.

Kuka kattoi tänää Putouksen? XD
Hauskat sketsihahmot jällee.

AHahaha ja tietenki tän viikon Pasila on myös katottu jopa kahteen kertaan. Ihana se ku Repomies melkee kuolee siihe hamppariin ja sit alkaa japsimusa soida taustal xD Harmi etten osaa sanoja ku en oo jaksanu ettii sitä biisi jonka varmaa löytäisin jos jaksaisin vaivautua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.