IRC-Galleria

Viveka_

Viveka_

Kommenttia kiitos.

Gillar det här i dag.Tiistai 01.01.2013 01:12

Jag tänkte om en ändring nu att skriva något på svenska. Om även den första att återvända till de ungdomar som VM i Finland, som slutade kvalificerade serien. Finland före turneringen drar två praxis spel i USA och Kanada för att ta emot en.
Knappast marknader på något av lagen har de bästa män spela, men av någon anledning, då miraklet i Finland vann dessa spel: media börjar tala för att säkra VM. Finland började sin match mot Lettland, som vanns av ett ok spel.
Men det gör bäst i Finland inte fick ett eget lager var naturligtvis Lettland mycket svagare motståndare. Därefter mötte Finland stenhård Tjeckien, som de förlorade 3-1. Media var exceptionellt tufft förlust för vad det förvånar mig inte, åtminstone inte varit, undrar jag hur mycket en grupp en ostoppbar media i Finland ökade.
Överraskning skulle ha varit om Finland skulle ha vunnit, t.ex. 6-0. Därefter mötte Finland den schweiziska som var mm. Sverige gjorde en viktig punkt.
Spelet var slät från början till slut. Men lyckligtvis vann Finland straffläggningen så de två punkter gick till Finland.
Tjeckien fick vinna idag Schweiz ordinarie tid, men Schweiz fick ta en enda punkt, det vill säga, innebar det att Finland borde ha fått minst 1 poäng som kunde ha kommit in i nästa omgång. Men dock så verkligen inte hända, men Finland förlorade mot Sverige ordinarie tid 7-4. Mellan Finland var mycket involverad och oavgjort hade varit möjligt.
Tyvärr gick den finska målvakten i slutet av ett par lätt.
Finska nu väntar karsintasarja, och dessa mästerskap var full fars. Jag vet inte vad berodde dock den finska laget spelade i Finlands bästa juniorer. Men detta måste fortsätta, och nästa, och sedan det nya bolaget. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.