IRC-Galleria

Viveka_

Viveka_

Kommenttia kiitos.
Maailma tuntui romuttuvan kun kuulin 10.1, että jo seuraikoniksi lukeutuva Camilo Miettinen on siirtynyt loppukauden vuokrasopimuksella TPS:än riveihin. TPS:ä on myös tehnyt Camilon kanssa vuoteen 2015 ulottuvan jatkosopparin.
Uskon, että kyseessä oli ihan oikea ratkaisu vaikka olen edelleen hämilläni tapahtuneesta. Toivon koko sydämeni pohjasta Camille kaikkea hyvää uudessa seurassa ja uusissa haasteissa. Toivottavasti ura lähtisi uuteen nousuun jonka jälkeen, palaisi takaisin Espooseen 'C' kirjain rinnassaan.

Camille fanit ovat aina olleet todella tärkeitä ja arvokkaita, siksi monelle Camifanille myös itselleni Camin lähtö ei ollut todellakaan helppo paikka. Kyllä siinä tuli aika monta kyyneltä ja tulee edelleenkin kun mietin Camin saavutuksia ja näitä kaikki vuosia.
Cami on pelaaja jota on ollut ilo seurata nämä vuodet, Cami on espoolaisuuden kasvot. Camiin on myös ollut ilo tutustua jota itse arvostan henkilökohtaisesti niin pelaajana ja ihmisenä.

Camin viimeinen toive olisi ollut, että hän olisi saanut pelata 10.1 viimeisen kotiottelun espoolaisten fanien edessä HPK:ta vastaan valitettavasti lupaa ei annettu. Minkä omalla tavalla ainaki ymmärrän, mutta luulisi kun kyseessä on kuitenkin jo seuraikoni, ni olisi annettu mahdollisuus hyvästellä kunnolla. Cami on sen ansainnut.

Onneksi 22.1 Cami tulee TPS:än kanssa Baronalle, ja saa vihdoin mahdollisuuden kiittää fanejaan näistä huikeista vuosista johon on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiä. Cami on taistelijaluonne ja juuri sellainen pelaaja mistä on Bluesissa kysymys. Camista tulee esiin periksiantamattomuus ja viimeiseen asti taistellaan eikä ikinä luovuteta. Tiistaina Camille järjestetään kunnon jäähyväiset mitkä hän ansaitsee. Katsomoon tulee jonkinlaista tifoa ja sen sellaista. Luulen, että Camille tulee aika tunteellinen ilta jota hän ei unohda ikinä, sillä vaikka Cami on vaihtanut maisemaa niin tulee hän huomaamaan, että espoolaiset vielä seisovat hänen takanaan.
Itse ajattelin hommata Camille jonkulaisen kukkakimpun kiitokseksi jossa olisi sinistä, keltaista ja
valkoista muistuttamasa aina Bluesvuosistaan.

Minusta tuntuu, ettei nämä ole lopulliset jäähyväiset, jotenkin tuntuu että tapaamme Camin vielä Espoossa. Moni fani on nostanut esille sen että Camin paita nostettaisiin kattoon mikä olisi todella iso kiitos Camille siitä työstä mitä on tehnyt kaikki nämä vuodet Bluesin hyväksi. Cami on meidän oma poika, ja tulee aina olemaan!!

- Viivi, yksi suurimmista faneistasi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.