IRC-Galleria

Walp

Walp

Maanantai, taas aivan liian aikaisin saapuu, kai. On liian helppoo olla onnellinen, minä tiedän kyllä sen...
Kaikkihan tietää, kun sanotaan jostain henkilöstä sen olevan perheen musta lammas. Yleisesti ottaen musta lammas saa osakseen myötähäpeää, sitä ei arvosteta, koska se on erilainen. Katsotaan vaikka suomen valtiota. Kuinka monta mustaa lammasta kohdellaan oikein? Aivan, hyvin harvaa. Kouluampujat ovat olleet mustia lampaita ympäristössään, heitä ei ole arvostettu. En tietenkään sano, että ampumalla muita saa ratkaisua mihinkään, mutta myös aivan liian usein mustat lampaat hyppäävät sillalta, tai laittavat itsensä narun päähän.

Valkoiset lampaat ovat massaa. Valkoiset lampaat ovat niitä, jotka tahtovat olla samanlaisia, heillä on vain yksi, yhteinen mielipide. Ne ajattelevat samalla tavalla, ne näyttävät aivan samalta. Valkoiset lampaat pitävät mustia lampaita turhina, niistä ei ole maailmalle hyötyä, ne haittaavat elämän kehitystä. Valkoiset lampaat ajattelevat vain ja ainoastaan niiden olevan tarpeellisia. Ne menevät, kun niitä käsketään, ne tekevät kun niitä käsketään. Niille riittää, että yksi laumasta ajattelee. Yksi valkoinen lammas, joka on iso, ruma, haiseva ja erittäin lihava.

Tämä lihava lammas antaa käskyt valkoisille lampaille, istuu pöydän ääressä lihottaen palkkapussiaan. Käy katsomassa mitä mustat ja valkoiset lampaat tekevät. Valkoiset lampaat usein nuolevat lihavan lampaan persettä korottaen omaa asemaansa. Mustat lampaat eivät näin tee, koska ne eivät pidä sitä oikeana, ne uskaltavat erottua, ne tahtovat näyttää oikeat kykynsä. Valkoiset lampaat lihavan johdolla ilkkuvat ja halveksuvat mustaa lammasta, joka tahtoo olla erilainen, määrittää oman reittinsä.

Useimmiten mustat lampaat ovat kouluissa, töissä ja muissa yhteisöissä niitä hiljaisia puurtajia, jotka tekevät asiat oikein, mutta eri tavalla. Mutta silti, massaan kuuluvat valkoiset lampaat ottavat mustan silmätikukseen ja yrittävät murtaa tämän henkisesti, aivan liian usein onnistuen.

Kehotan kaikkia mustia lampaita haistattamaan vitut valkoisille, kehotan heitä raivaamaan oman polkunsa, erottumaan laumasta ja lähdettävä etsimään muita mustia lampaita, jotka tuntevat samoin. Arvostamaan toisten mielipiteitä ja jakamaan omat mielipiteensä. Olkaa ylpeitä itsestänne, älkää hypätkö valkoiseen maaliämpäriin, koska se ei ole oikein. Jokaisella on oikeus olla oma itsensä. Maailma olis ihan helvetin tylsä paikka, jos se olis täytetty pelkästään valkoisilla lampailla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.