IRC-Galleria

Ei se siitä..Maanantai 23.11.2009 03:32

tästä puhuttiin paljon ja se meni ohi kenenkään, paitsi kolmen kaverin, huomioimatta. Sitten piti olla kuin oli aina oltu. Eihän se..

Tämän jälkeen oli järjestelmä päivitetty ja uusia yhteyksiä luotu ja rajoitettu. Jotkin yhteydet enemmän incoming, toiset outgoint ja alert vaan puuttui. Ja "onko portit jo auki" viittaa siis suojautumattomuuteen ja haavoittuvuuteen. Oliko Salvador Dalin palomuuri kunnossa kun hän taloaan taide mielessä poltti? Phil Collins uskalsi silloin joskus vetää epämuodostuneen örkin puvun päälleen vaan ei enää hetkeen.

Se oli vain yksi sunnuntai muiden maanantaiden joukossa..vähän kuin erään vaihtarin korttipakka, jossa näytti olevan vaan jätkiä (ja olihan niitä siellä paljon). Lihat tulivat edelleen joidenkin syömäksi ja riisit höyrytetyksi, vettä veden päälle pellolta keittimeen. Terveellinen ja eettinen ei muuttanut maailman kulkua, paitsi lehtien uutisten alakeskikappaleissa.

Suutari pysyi siis digitaalisessa lestissään ja politiikka teki portaikkoja. Näitä liukumäiksi lakaistessani havaitsin jossain vielä vilahduksen esteettisestä erikoistumisesta..siitä ilmiöstä jota pateettiset haukkuvat pataluhan pallonkaulaksi. Se meni ääliömäisyyden piikkiin se ja maailmasta loppuu sääsket ennen. Ne jotka toista kauneudesta ivaavat, haluavat kenties hegemoneiksi henkisessä herttuakunnassa ja sitä hallitsemaan tarvitaan vähintään mielen demoneja. Pumpattu yläruumis ja pämpätty alaruumis - mikä henkisten raajarikkojen hauta (ei kuitenkaan niiden meidän vihreiden vassaripaskain).

Mutta ei se siitä pakkotoistolla parane. Ei se siitä hyvällä tenttiarvosanalla. Siitä voi olla varma, että tekemällä itse, tekee varmasti kaikki virheetkin, eikä tarvi syyllisen etsimiseen voimia käyttää.

Kannattaa muuten kahtella mitä sinne Facebookiin kirjottelee kun tämä ei vielä se ole. Kirjotellaan vaan nimimerkeillä maailma sekavammaksi! Ja lopuksi kirjotetaan pari biisiä siitä ja näytellään harrastelijateatterissa se koko roska, mitä tuli tuotettua. Ainakin silloin joku kahtoo ja tahtoo rakentaa hiekkalinnoja tai kasvattaa olohuoneeseen viidakon puolikkaan. My jungle-beat is like a jungle drum!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.