IRC-Galleria

uusvuos, uudet kujeet.Lauantai 31.12.2005 20:38

joojoo. viikko ilman mitää kontaktii sivistykseen. selvisin. nyt oon vaasas, tässä kaupungis jos enemmistö puhuu ruotsii äidinkielenään, serkuil. huomenna vast himaa. huominen tulee kyl olee tuskaa koko päivä ku tietää et pääsee illaks kotii.
tänää vaihtuu vuos. jee. bileet. joo. salee.
heti ku pääs koneelle ni alka taas angstattaa. taino. on mua kai koko aja angstattanu, mut koneel se tulee esiin tällei luovasti. tai sillee jotenki.

mutmutjoo. uusvuos. vois vaik hirttäytyy tai jotai.

mo.

ägägägägäääTorstai 22.12.2005 15:47

äsdäfgkhfdgm

huomenn lappii :/ kymmenen päivää ilman galtsuu ja mesee :O :/ :(

eile alko loma <3

joo oke.

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.12.2005 17:40

sitä vaa aattelin sanoo et ku tos joskus seittemält aamul tulin himaa ja lähin koiraa ulkoiluttaa ni sit kuuntelin musaa ja tuli jotenki hyvä fiilis.
Yesterday Don't Mean Shit.

[Ei aihetta]Sunnuntai 11.12.2005 05:56

joo moi. toist yötä istun tääl oskul. olin vähä aika sit hiukan humalas mut nyt seki on tainnu lähtee. tilalle on tullu angsti. porukka vaa nukkuu, dataa tai jotai. karri ja tero lähti joihinki bileisii käymää eikä ees kysyny mua messii. nyt sit oon melkee yksin. kuuntelen musaa ja angstaan. musa voi kyl tehä nii paljo. äske oli jotenki tyhjä fiilis, mut sit pistin vähä musaa ni heti helpotti. silti on kuitenki jotenki sellane sisänen tyhjä fiilis. nää tälläset tekstit pitäs kai pistää journaliin mut tää ny tuli ekana tähä et antaa ny mennä. silti suosittelen kaikille tutuille ja vähän tuntemattomille et käy ain välil tsiigaa sitä journaliiki. vaik yleensä vaan kiroon sitä paskaa mitä sinne kirjottelen. mut tänää on vuoros tälläne extempore galleria-avautuminen. et nauttikaapas nyt sit. tälläst herkkuu ei kuitenkaa joka päivä tuu.
noin. nyt tulee jotai angstikkaampaa musaaki. mä en tiiä itkettääks mua, vai onks tää vaa sitä et silmii väsyttää ku ei oo koko viikonloppuna tullu nukuttuu. mut muutenki on tuntunu ny ehk viimesen viikon tai jotai et on jotai sisäsii paineit jotka pitäs purkaa jotenki. kunno perskännit, tai sit rikkoo paikkoi ja rikkoo lakii tai jotai. tai sit itkee. itkeminen kuitenki purkaa paineit. varmaa paremmi ku mikää muu. taino. riippuu vähä. kunno juttutuokiko voi auttaa sikan ja purkaa paineit. tai sit jos tekee sellasii asioit jotka olis pitäny tehä jo aikoi sitte. tai emmä tiiä. vittu kuka ottaa täst elämäst selvää? ei vittu kukaa. elämä on yks sellane yhtälö jota ei voi kukaa selvittää. tai jos selvittääki ni sit on kuollu. sit ei oo enää elämää. kaikki vaikeudet ja angsti ja kaikki paska kuuluu elämään eikä sille voi mitää. luin tänää tommin journalii, ja oon ilonen tommin puolest. silt jätkält tullu sellast tekstii et saa itekki sellasen hyvän fiiliksen ku luki sen. yritin kai selittää sitä terolle tos jokunen tunti sit kännis, mut en tiiä kuunteliks se. todennäkösesti ei. mut paskaakos sille voi. elämä vittu on. vittu. joskus sitä vaa haluis nukkuu. nukkuu monta vuotta vaik. herää sit vaik lukion ja intin jälkee ja ihmetellä sitä kuink on elämä edessä. tos viime yönä/aamuna ku nukuin ni näin kaikkii unii. yhes unes tais olla kaikki ihmiset jotka mä tunnen ja jotka oon elämäni aikana tavannu ni yhes ravintolas mun kaa. sit vaa porhalsin sen ravintolan läpi ja näin kaikki ne ihmiset. sit yks. yks ihminen jäi jotenki mieleen ku heräsin. ja se oli muutenki siin unes jotenki erikseen muista. erillainen ku muut. se ei puhunu paljoo. ja ain ku yritin puhuu sille ni jotai tuli tielle. jotai esteit sun muit. ja sitku esteet oli hoidettu pois, ni sit se oli kadonnu jonnekki. tai jotai sellast. unet on sellasii et niit ei koskaa muista kunnol. mut silti unet on jotai tosi....vittu emmä tiiä. sellast kuitenki. tärkeet. ne kuitenki ees jollain taval merkkaa jotai. joo. pitäis kai lopettaa pikkuhiljaa. osku haluu tullä tälle koneelle ja sillee. vittu. nyt on kyl sellane köysi kaulaan ja tuoli alta veks fiilis. pimeeseen huoneeseen viiltelee itteensä fiilis. vaik ei pitäis olla. voisin ny mennä ton oskun kaa ulos röökille ja vaik purkaa sille jotai. tai emmä tiiä. kattoo ny. täs tais ny olla tää galtsu-avautuminen. muistakaa silti käydä kattoo sitä journalii. mutmeen. ettei osku kerkee polttaa tota sen röökii enne ku ees kerkeen tonne ulos. moiks.

[Ei aihetta]Maanantai 05.12.2005 02:53

menkää kattoo mun livejournalii ja jos ootte kilttei ja viittisitte vaa ni tehkää se yks juttu siit. oon sellane perverssi et tykkään tietää mitä ihmiset must ajattelee. dänks
http://www.livejournal.com/users/villeri/

[Ei aihetta]Lauantai 03.12.2005 17:47

moi. vaik freeshi fiilis ku oli suihkus ja sit tuli jotenki puhas olo ja kaikkee. Sit mul on sellane outo hyvän ja huonon fiiliksen sekotus. Periaattees hyvä fiilis mut sit toisaalt taas vähä tuntuu et olis huono fiilis.
Laitoin mun legendaarisen, joka vuotisen joulukuvan takas galtsuu näin ihan joulukuun kunniaks. vaik ei tuol ulkona oikee joulukuult näytä. mut silti kaikki vaa kommentoimaan sitä iha vitusti, oke? Luotan teihi et tulee sikana awwittelui yms.
Et sillei.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.11.2005 00:51

Vaikee laittaa mihinkää parhausjärjestykseen mut laitan ny jotai sillei jotenki. Laitan vaik et mitä kaikkee tulee ekan mielee tai jotai.


TOP 5 - songs
1. Raining Blood
2. Mother
3. Stairway To Heaven
4. Cowboys From Hell
5. Down For Life

(näit vois kyl keksii loputtomiin)

TOP 5 - artists
1. Slayer
2. Pantera
3. Sepultura
4. Soulfly
5. Misfits
6. Danzig
7. Testament
8. Led Zeppelin
9. Down
10. Superjoint Ritual
11. Exodus
12. Megadeth
13. Metallica
14. Death Angel
15. Anthrax
16. Faith No More

(vittu okei näit vois luetella vaan ihan sikana et taidan lopettaa ny täs vaihees)

TOP 5 - movies
1. Platoon
2. The Doors
3. Scarface
4. Kummisedät
5. Paholaisen Asianajaja
6. Serpico
7. Hohto
8. Yksi lensi yli käenpesän
9. The Heat
10. Pulp Fiction

(näitki vois luetella sikan)

TOP 5 - actors
1. Al Pacino
2. Jack Nicholson
3. Willem Dafoe
4. Christopher Walken
5. Harrison Ford

TOP 5 - tv
1. The Sopranos
2. Simpsonit
3. Futurama
4. Kolmas kivi auringosta
5. Conan O'Brian

TOP 5 - books
1. Juoksuhaudantie
2. Sydänkohtauksia
3. Elämä ja muita juttuja
4. Sieppari ruispellossa
5. Populäärimusiikkia Vittulajänkältä

TOP 5 - writers
1. Kari Hotakainen
2. J.D. Salinger
3. Douglas Adams
4. Ian Christe
5. Agatha Cristie

TOP 5 - place you´ve been
1. Sisilia
2. Lontoo
3. Pariisi
4. Normandia
5. Tukholma
6. Tallinna
7. Lappi

TOP 5 - gigs you've been
1. Slayer @ Sauna Open Air
2. Slayer @ Jäähalli
3. Exodus @ Nosturi
4. Metallica @ Stadikka
5. Megadeth @ Sauna Open Air
6. Kreator @ Jäähalli
7. Bryan Adams @ Areena
8. Dew-Scented @ Tuska
9. Death Angel @ Tuska
10. Iron Maiden @ Areena 03

(lisäsin noi keikat)Nii ja Tommilt nappasin tän <3

(nii ja btw. salee unohdin sikan kaikkee mut en ny jaksa murehtii siit)

ExoduuuuusTorstai 24.11.2005 19:15

Kohtapuoliin lähtö kaupungille, ja sit suunta kohti Nosturia ja Exodusta. Tänään saa taas riehuu, ja se on kivaa. Haluun olla paskas kunnos huomenna aamul ku teen healthin kokeen. Haluun päästä sinne anniskelu-alueelle.
Jeejee.
Salee saan taas kävellä jostai vitust tänne vitun Askistoon mut ei se mitää. Paitsi et oon iha varma et mun soitin hajoo ja sit kyl vituttaa. Mut se on sit sen ajan murheita.

np. Exodus - Piranha

heiTiistai 15.11.2005 16:27

en menny tänää kouluu. oli aamul jotenki nii paska fiilis tai jotai. olis muutenki ollu lyhyt päivä. no okei, olis kyl ollu sellasii aineit et olis pitäny olla siel. no kelasin kuitenki et tekisin tänää sit kaikkii koulujuttui himas, mut en oo viel saanu aikaseks ku luin vähä yht enkun juttuu. pitäs varmaa oikeesti ottaa itteensä niskast kii. no jos vaik ens jaksos. tosin tollei sanon aina. mut ei vaan jotenki innosta toi kouluun meneminen ja läksyjen tekeminen. en oikee tiiä mikä siin on. ikään ku olisin jääny sellaseen jumitusvaiheeseen. tai jotenki sillei jotai.

Jos...Perjantai 11.11.2005 18:20

olisin kuukausi, olisin kesäkuu
olisin viikonpäivä, olisin perjantai
olisin kellonaika, olisin 17.30
olisin planeetta, olisin vaik toi mars sitte
olisin merieläin, olisin merihevonen tai hauki
olisin suunta, olisin jossain tuolla
olisin huonekalu, olisin sohva
olisin synti, olisin laiskuus
olisin neste, olisin järvivesi
olisin puu, olisin tammi
olisin kasvi, olisin kaktus
olisin säätila, olisin sellane ku on joskus yöl et on iha hiljasta ja pimeetä
olisin soitin, olisin basso tai kitara tai rummut tai mikä vaan
olisin eläin, olisin kettu
olisin väri, olisin tumman vihree
olisin vihannes, olisin porkkana
olisin ääni, olisin se ääni ku lähtee röökist ku on hiljast
olisin alkuaine, olisin litiumi
olisin auto, olisin kuplavolkkari
olisin laulu, olisin no vaik sit Slayerin Expendable Youth (vaik voisin olla kyl vaik mikä muuki)
olisin elokuva, olisin ehk The Doors
olisin kirja, olisin Kari Hotakaisen Elämä ja muita juttuja
olisin ruoka, olisin jotain epäterveellistä. vaik pitsa.
olisin numero, olisin 5