IRC-Galleria

Wolfwood

Wolfwood

on voittanut akun dartsissa
Kyl nyt ollu olo nii pas'ha et saa soitot ja testaukset jäädä pienemmäl. Kuuntelin sit mitä musaa vaa ni nyt o semmone olo et mikää ei kelpaa (vähä sama ku joskus piirtää ja mikää ei kelpaa?). EKSYKSISSÄ OLEVA KOMPROMISSI?!

Äiti oli löytäny pic'n'payst eurolla spritejä ja oli sit ottanu niitä kolme. Jee. Haluun hyvän mielen ja treenit bändin kans. Tulee välil semmone kiva jänskä oloki ku aattelee et "jesh, meil on laulaja!" Täytyy vaa vähä rauhottuu ja ottaa buranaa poskee ja nukahtaa. Pelasin L4D eile jotain 3 tuntii ja menin 4 aikaa nukkuu. Pitäs vähä rauhottuu. Heräsin 11 ja sit nukahdin uusiks ja heräsin KELLO 4. Pitäs rauhottuu vähä lisää. Myöhäinen mato jäi ilman lintua; lintu jäi ilman matoa. h0hh0hh.

Päätin et jätän wah pedaalin hankkimati, toistaseks. Suunnitelmii tuli ny Ibanezin "TS808WH", eli hand-wired. Tavallisee verrate siin on kans True-bypass minkä haluun oleva jokases pedaalis.
Jem 7VWH -> TS808WH -> Peavey Valveking 102 -> effect looppiin Digitechin Hardwire delay, chorus, tuner ja reverb. Saatan pistää noi efektit ehkä myös samaan pinoo ton säröpedaalin kans, mut täytyy ottaa viel selvää. Toi tuner täytyy ehkä myös laittaa eri paikan kautta ku loopin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.