IRC-Galleria

Wycked

Wycked

~We are wild~ We are like young volcanoes~

30 DAYS OF SHERLOCK MEME - Day 05Tiistai 07.02.2012 16:41

Day 05 — Your favourite ship

Kenellekään ei pitäisi tulla yllätyksenä, että mun suosikkini on tietenkin John/Sherlock (eli Johnlock). Ja mua ei edes tällä kertaa voida syyttää siitä, että tämä olisi vaan mielikuvituksen tuotosta, etenkin kun sarjan tekijät ja näyttelijätkin on mukana juonessa - ne vaanii netissä ja lukee fanficcejä ja pistää jaksoihin kauheaa eyesex-toimintaa ja homovihjailuja ja puhuu haastatteluissa ym. ihan pehmeitään ja postaa kuvia itsestään kiittämässä pornoblogien pitäjiä tai käskee VAIMOJENSA twiitata kaksimielisyyksiä fanien näkyville (viimeiset pari kohtaa viittaavat nyt sinuun Martin Freeman sinä TROLL).

downwithship.gif

Mutta anyway, olen lukenut tuolla parituksella ihan liikaa ficcejä, joista osa on NC-17, osa silkkaa fluffia ja söpöilyä ja osa ficcejä, mitkä ehkä parhaiten sopii sarjan kuvaan eli "We are so married but no we're not having sex!". Tykkään oikeastaan ihan kaikesta ja luen mitä milloinkin ihan oman mielentilani mukaan. Plus tuolla parituksella löytyy uskomatonta fanarttia, esim. tämä tässä:


Mutta Sherlock on siitäkin hyvä sarja, että se kyllä tarjoaa paljon muitakin mahdollisia parituksia - ja vaikka mä kuvittelin itse, etten koskaan tule lukemaan muuta kuin Johnlockia niin olinpa väärässä. Olen nimittäin (ja tämä jo vähän jopa hävettää myöntää koska sarjassa ne ei ole koskaan ollut edes yhtä aikaa ruudussa) lukenut myös melkoisen paljon ficcejä parituksella Mycroft/Lestrade (Mystrade):

fantasticinbed.gif fantasticinbedreaction.gif

Mutta ehkä yllättävintä mut tunteville on se, että olen löytänyt sarjasta myös mieleiseni heteroparituksen: Sherlock/Molly-ficit on jotkut jopa hyviä - ja kyllä, olen lukenut tuolla parituksella myös NC-17-ficcejä. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.