IRC-Galleria

Raviviikonloppu takanaMaanantai 03.03.2008 10:29

Perjantaina käytiin Pimun ja Ranen kanssa Ykassa testireissulla ja ihan hyvin meni. Pimu meni rutiinin aikaan 23.6, tukkonen on vielä joten tuo rutiini teki hyvää. Meni vaan niin tipalle tämä kauden aloitus, että joutuu viikon päästä koelähtöön, eikä ehditä sitä ennen ajaa starttia. No, tuleepahan rutiinia lisää kun mennään kokeen kautta. Se olisi tarkoitus ajaa 14.3 Ykassa tai Kuopiossa. Ranekin meni viimein (ehkä) koelähdön läpi rimaa hipoen, hyvä se ei kylläkään ollut. Katsellaan.

Eilen käytiin sitten Oskun ja Jaskan kanssa taas Joensuussa, ja Osku teki taas hienon esityksen ja voitti! Sarja oli kovempi kuin edelliset koitokset, mutta eipä ollut takamatkan hevosista vastusta kun toinen kiekka mentiin 16-17 kyytiä!
Jaskakin oli jo paljon parempi, avasi auton takaa 8.radalta keulaan ja juoksi sitten johtavan selässä mutta väsähti loppusuoralla ja tippui 7:nneksi. Aika kuitenkin jo 22 pintaan, kyllä Jaskakin sieltä tulee jos terveenä säilyy kun saa startteja alle.

Tämä viikko raveista vapaa (huh), jos ehtisi välillä olemaankin kotona eikä vaan käymään siellä nukkumassa... :)

Ainiin, olen alkanut ratsastelemaan taas, käyn Hirvijärvellä tunnilla viikottain ja Japellakin kävin ratsastelemassa hangessa lauantaina!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.