IRC-Galleria

Love... what a beautifull word =) <3Maanantai 20.03.2006 00:22

I'm so happy now when I have you my love <3 I miss u day and night and I love you so much Susanne =) <33

Marcos Hernandez - If You Were Mine <3Lauantai 11.02.2006 13:51

If you were mine,
I'd be your everything and you'd be the only thing that I would ever need
If you were mine,
I would tell everyone that you are the only one that I could ever want.

Everything I dreamed about
Everything that I talked about
One thing I can't live without
I wanna get closer to you
Can't stand being far away
Knowing that you don't feel the same way
Questioning bring tears to your eyes.

If you were mine,
I be your your everything and you be the only thing that I would ever need
If you were mine,
I would tell everyone that you are the only one that I could ever want.

All words I sing about
All that is that I write about
Only thing I wanna hear about
So that I can get closer to you
I know that there is someone else, but he's only thinking of himself
Doesn't make any sense for you to be lonely.

If you were mine,
I be your your everything and you be the only thing that I would ever need
If you were mine,
I would tell everyone that you are the only one that I could ever want.

Let me be the one to share your hopes and dreams with
You'll never be alone again, cuz' I will hold you endlessly
Please don't be afraid to let your brokenheart guide you
Into these open arms that long to surround you, baby!!

jep jep ;)Torstai 26.01.2006 13:06

Now Playing: Olavi Uusivirta - On niin helppoo olla onnellinen :P

Time is running...Tiistai 17.01.2006 19:53

Enää kolme kuukautta ja neljä päivää holhouksen loppumiseen! :D Voi kuinka aika rientää x) Niin ja autokoulukin pitäisi alottaa täs maaliskuun lopulla =D Että niinkö wihii... välillä näköjään mullaki jotain positiivista ajateltavaa ja sanottavaa... xD kun eij ole ollut oikein hohdokas alkuvuosi...

Äeöh!Maanantai 16.01.2006 00:29

Viikonloppu tuli ja meni... huomenna taas kouluun ja sitä rataa, ihan perseestä. Ihmeellinen fiilis...

"Varpaillaan..."Perjantai 13.01.2006 14:38

Tänään on perjantai, 13.1.2006. Kello on 12:38:15. On vuoden 2006 2. viikko. Vuodesta mennyt 3,43%. Nimipäiviään viettävät: Knut, Nuutti.

Tänään on: Knut Lavardin kuolinpäivä, joulurauhan loppumisen päivä.

Ja on parempi muistaa, että tänään on epäonnen päivä, perjantai 13. eli kannattaa olla varuillaan... Tänään voi sattua jotain kamalaa kenelle tahansa, eikä se kysy lupaa... vaan eipä meikäläinen ole tarvinut siihen edes epäonnen päivää, että sattuu jotain kamalaa........

Tää on tätä...Torstai 12.01.2006 17:16

Tänään on torstai, 12.1.2006. Kello on 15:16:45. On vuoden 2006 2. viikko. Vuodesta mennyt 3,19%. Nimipäiviään viettävät: Eivor, Toini.

Elämä on...Torstai 12.01.2006 00:44

Huoh... raskasta tää on tää elämä välillä täällä pienellä planeetalla. Suoranainen Helvetti tällä hetkellä minulle! Mutta ehkä siitä itseäni ainoastaan syyttää saan. Henkisesti olen niin loppu ettei paremmasta väliä. Joka päivä on yhtä kipua ja tuskaa. Joskus puhuin koulun kunnialla loppuun saattamisesta, mutta nyt sekin motivaatio on laskenu huimasti...

Todennäkösesti kaikki ajattelee et tuohan on tulossa hulluksi, ku täälä tämmösiä höpäjää, mutta entä jos sanon että se voi olla totta! Ja katoppa niin nyt ku just tällasessa tilanteessa missä niitä ystäviä tarvii niin ne varmasti kaikkoaa...

Paskaa niskaan...Tiistai 10.01.2006 23:00

Tänään on tullut "paskaa niskaan" oikeen olan takaa, suunnalta jos toiselta. Vaikka on kyllä tullu ilmi monta positiivistakin asiaa. Mutta suureltaosin tuntuu, että elämä ei kyllä hymyile tällä hetkellä, mutta tämä on tätä.

Huono omatunto painaa monestakin asiasta vaikka yritänkin elää noiden "elämänohjeideni" mukaan. Viimeaikaisista tapahtumista toipuminen vie aikaa... ja paljon, mutta asioilla on tapana järjestyä ja minullahan on aikaa, ainakin uskon ja toivon niin.

Täytyy nyt vain jatkaa päivä kerrallaan eteenpäin eikä suunnitella mitään. Pitää yrittää saada oma elämä raiteilleen ja sen asiat tärkeysjärjestykseen ennen kuin mikään muu voi olla edes mahdollista. Luulen että olen oppinut virheistäni... uskoa ja toivoa on, mutta missä on se kolmas osaalue....... ilman sitä symboli ei ole täydellinen.

Elämän viisauksia.Tiistai 10.01.2006 01:43

Joskus ihmisen täytyy tehdä jotain todella tyhmää/päätöntä, ennen kuin oppii arvostamaan sitä mitä itsellä on. Näin nuorena tulee hötkyiltyä suuntaan jos toiseen ja niistä osa voi olla suuria virhe siirtoja. Kaikki pitää aina oppia kantapään kautta.

Ihmisen tulisi pyrkiä siihen, että hän eläisi omien varojensa mukaan, pitäen mottona "päivä kerrallaan" periaatetta, kuten itse pidän. Pitäisi aina ajatella, että asiat voisivat olla huonomminkin. Kirvestä ei saa koskaan heittää kaivoon liian aikaisin.

Tässä omassa tämän hetkisessä tilanteessani voisin siteerata isääni ja käyttää hänen elämänohjettaan eli "verkot löytyvät, kun vedet selkenevät" ..ja se pitää muuten paikkansa monessakin asiassa. Itsekkin olen kokenut sen viisaaksi ajatukseksi.

Elämän 3 perusarvoa mielestäni ovat:
1. Terveys
2. Ystävät
3. Rakkaus

Rakkaudesta sen verran, että oikea kunnon rakkaus pitää tunnistaa, hetken ihastumista on turha luulla rakkaudeksi. Sen tuntee syvällä sydämessä kun se oikea ihminen osuu kohdalle. Näin nuorille sanotaan että niitä kumppaneita tulee ja menee, mutta kun ikää alkaa tulla se 18 vuotta, kaipaa jo sitä pysyvää seuraa, ei jaksa yksinkertaisesti olla enää yksin.. silloin tulee hölmöiltyä...