IRC-Galleria

Micken sairaalakäyntiKeskiviikko 10.03.2010 17:24

takana.

Ensin meidät pyydettii tutkimushuoneeseen, jossa oli kolme kandityttöä. Ne vaan kyseli kaikkia tietoja, kuten et miten Micke nukkuu, kaik oireet, sairastelut, allergiat ym. Sitte ne katto suuhu (Micke husi koko huoneessa oloajan suoraa huutoa, joten näki ainaki hyvin) ja lopuks koitti kattoa korvia, mut siitä ei tullu mitää, ku Micke riehu ja huus niin kovin. Koko hommas meni joku 10min. Sitte ne käski mein men odottaa, et puolen tunnin päästä päästään lääkärille. Mentii sit kanttiiniin kahville tässä välissä.

Lääkärille päästii tasan puolen tunnin päästä. Siellä oliki sitte 10 kandityttöä, yks hoitaja ja mieslääkäri. Ja taas Micke huusi suoraa huutoa koko ajan, eikä rauhottunu vaikka mitä tehtiin. Lääkäri taas kyseli samat asiat mitä ne kandit sillon jo. Sitte mun käskettii pitää Mickeä tiukasti sylissä, ja hoitaja tuli viel pitää pojasta kans kiinni, et lääkäri katto väkisin kurkkuun. Ja sen jälkee poika laitettii sänkyyn selällee, et olis kattonu korvat. Siit ei tullu mitää, ku Micke laitto niin kovin vastaan. Pojalle piti laittaa kapalo ympärille, isi piti kiinni jaloista, hoitaja keskivartalost ja yks kandi päästä, et lääkäri sai korvat tutkittua. Mulla tuli itsellä ihan mieletön itku tossa vaiheessa, kun toista joudutaa pitää väkisin ja toinen vaan huutaa ihan hysteerisenä. Se ei sattunu, mut Micke ei näemmä enää tykkää lääkäreistä yhtään.. :/

Sen jälkee lääkäri sano vaan, et korvissa ei ole mitään poikkeavaa, joten hän nyt suosittelis kitarisaleikkausta oireiden perusteella. Nielurisoja ei poisteta alle 2-vuotiaalta, joten otetaa pelkät kitarisat pois. Eikä nielurisat kuulemma ollut mitkään hirveen suuret, keskikokoiset suurinpiirtein.

Yks kandi kysy vielä, koska mulla LA, ettei leikkausaika mee päällekäin sitte synnytyksen kanssa, vaikka eihän senkään ajasta voi olla varma. Mut aika pitäs nyt sitte tulla n. kuukauden päähän. Aamulla mennään tyhjin vatsoin, sitte nukutetaa ja leikataa, nukutuksessa ollaan 40-60min. Sitte n. 4-6h pitää olla seurannassa, jonka jälkee pääsee jo kotiin. Ja saatii jo kotihoito-ohjeetki mukaan, et saadaa tutustua niihin.

On tosi hienoa, et Micke pääsee ny tuonne leikkaukseen, jos siitä olis apua katkonaisille ja huonoille yöunille, mut kyllä silti toisen kautta pelottaa ihan mielettömästi tuo nukutus.. No, ei voi ku toivoa et kaik menee hyvin :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.