IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi

Uusi rakkausMaanantai 14.01.2008 03:10

Kyllä. Katselin tässä eilettäin Brittien ja Amerikkojen Talenttien osallistujien esiintymisiä youtubessa ja katsoin sitten sivupalkkiin tulleita: "Samankaltaisia videoita" ja siellä luki sitten seuraavaa: Young hot voice ja olin siinä kuunnellu jo parin nuoren laulajan biisejä ja sitten päätin kuunnella vielä sen ennen ku lähdin koiran kanssa ulos. Napsautin ja huomasin biisin olevan oikein musavideo.
Nuori poika lauloi siitä miksi kukaan ei pelasta hädässä olevia ja monista muista epäkohdista ja nuoren ihmisen hämmästyksestä. Biisi lävisti mut niin kuin monet muutkin. Yhtäkkiä huomasin kuunnelleeni kipaletta jo neljättä kertaa peräkkäin, sitten ei muuta kun selvittämään artistin nimeä ja selvisi pojan nimeksi: Declan Galbraith ja muutaman biisin etsiskelin lisää ja nyt sitten ihan myytyä naista taas.

Kuvitella, että niin nuoresta ihmisestä lähtee niin kristallin kirkas ääni ja siihen yhdistettynä hyvät lyriikat. Kyllä vain. ^^ Tosi ihanaa kuunneltavaa. Kappaleet: "Tell Me Why" ja "The Last Unicorn" ovat nyt sitten soittolistalleni kavunneet ja ovat siellä varmasti pitkään.

Hyvän musiikin lisäksi yksi parhaista ystävistäni on ollut kanssani nyt eilen ja tänään. Ei me mitään ihmeellistä olla tehty. Katottu pari leffaa, syöty, kusetettu koiraa ja käyty moikkaa kaverin vanhempia, ajeltu. Ei tosiaan mitään erityistä, mut on ollu tosi hyvä fiilis. Pitkästä aikaa ollu tosi hyvällä päällä eikä oo stressannu niin pienistä asioista. Elämä ollu huoletonta ja päivät menny nopeasti.

En voi muuta sanoa kun, että kiitos Tanja.
Oot tärkeä. <3

~YoOdi~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.