IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi

Semmonen kiva poika. ^^Sunnuntai 04.05.2008 21:18

Vappu meni mukavasti ilman vappupalloja. =P Eikä pamikaan syntynyt, joten eipä tullu sitä kuuluisaa vappupalloa Marin masustakaan. Huomisen jälkeen on si semmonen ajankohta jollon saa otus mönkiä ulos milloin mieli tekee. Ku viel huomenna malttais pysyä n. 09.30 asti masussa ni si on hyvä, saan sen päättötyön esittelyn pitää ni si.

Jooh.

Tullu reissattua vappuna. Käytii murun kanssa Vantaalla [Vain hakee systeri sieltä - ettei ala kaverit heti mesoo et miks ei niil käyty xD], Klaukkalas moikkaa faijaa, Karkkilas porukoiden luona ja sit oltii viel grillailemassa Ojakkalan suunnalla. Oli oikein mukavaa. Toi ilma ollu ihan käsittämätön. Aurinko paistanu ja oikein JOUTUNU olee t-paitasillaan. ^^ Tosin ny iski si kauhee räkätauti.. =/ Yskän ja nuhan välimaastossa mennään.. =( Toivottavasti menee ohi yhtä nopeesti ku ilmestyki, ei oo kiva ku koko ajan saa ja joutuu olee niistämäs.

Mitäs tänään sitten? Oli mattojen pesupäivä. Puhdasta tuli ja nyt kaikki matot kuivumas. *Vilkaisee ulos* Niin noh.. Sadepilviähän se kerää ku pitäis noiden kuivuakki.. Mut ei sen syytä. Kuhan nyt kuivuu silleen ettei tota vettä tipu enää norona noista ni si oon tyytyväinen. Eiköhän ne saa tehtailtua tänne sisällekki vaikka vähän kosteita ovat.
Ai ai... *Hymyä* Mäntysuovan tuoksu, lämmin tuuli, aaltoja, lämmin syli ja poika kuiskimassa korvaan kivoja juttuja.. ^~^ Joo! Oli siis ihana päivä.

~YoOdi hymyilee tyytyväisenä nenän valuessa jälleen~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.