IRC-Galleria

HeheKeskiviikko 05.09.2007 17:58

Onpas ollu taas pari aika jännää päivää. Viikonloppu meni mukavasti tasaisessa humalassa, The Cave täytti siis 12 vuotta ja ihan jees meininki oli. Bissee ja bändei, aluks luultiin et olis 12e sisään mut oliki onneks vaan 5.

Meinasin saada tässä kämpänkin, Kevin aikoo muuttaa lokakuun lopussa takas Irlantiin. No, Kevinhän ei tunnetusti asunu Overtoomil yksin ja Conalilla vissiin on jo joku kaveri tulos siihen et emt, turha elätellä toiveita sen luukun suhteen. Se ois kyl tosi hyväl paikal ja siihen saattais just ja just olla varaa. Toisaalta, 550 on ehkä sittenkin pikkusen liikaa meikäläiselle ja siel on ne @&%# kissat ;D

Mjoo, et sit jatketaa ettimistä...

Kävin täs hakemassa pyöränki sielt vanhalt kämpält Westerparkista. Oli sitä yritetty viedä mut ei ollu saatu auki, enkä ollu maksanu lukost ku 30e :D takakumin ne oli sit duunannu. No, talutin sen sitten koko matkan Leidsepleinille ku menin duuniin ja Johnson Johnson lupas seuraavana päivänä tuoda korjaussetin et saadaan fiksattuu se kumi.

No, seuraavan päivän menin duuniin ja tää tulee sinne - uuden pyörän kans! :D ei ollu löytäny korjaussettii! :DD Oli vähän et "wtf, mist sä näit tsygii oikeen revit?" Sil on vissiin jollain sukulaisel joku pyöräliike, en tiiä sit. No se pyörä oli semmone hervottoman kokone miesten pyörä, vaik satulaa ois laskettu pedaalien tasolle en ois pystyny ajaa sitä. No, satulaahan ei sit saatu laskettuu ja meikäläinen on siin et "hmm, täs mul on 2 pyörää enkä pysty ajaa kumpaakaan" :D

Duunissa taas on ollu tosi tylsää ku alkaa olla kylmä. (Lokakuun ois terassi viel auki :E) Eilen mul oli peräti 6 asiakasta, ja joskus kymmenen aikaan Sergio tuli sanomaan et voin sulkee puolet terassin pöydistä.

No, minä sitte pöytiä laittelee ja sit ku olin 20 laittanu ja selkään sattu, turhauduin ja olin et "fuck this", suljin loputkin -> Takasin sisään.

"Jätitkö 8 pöytää auki?"

"E, alko vituttaa"

"Voi prkl, tyttö, aiheutat mulle potkut, nyt on liian aikast" ;/

"O_o"

Mut ei kai siitä sit mitään ihmeellistä tullu, se päästi mut aikasemmin himaan. Kotona takkia riisuessani tajusin sit et ei helvetti, ne terden avaimet on vielä mun taskussa, voi prkl. Väsytti ihan sikana. Puol tuntii ei taida meinaa reissuihin riittää. Huomasin sit et olin jättäny kaikkee muutaki staffii ravintolaan joten eiku takasin, pääsin onneks just ja just samal lipul :D Leidsepleinilta kun ei suoraa reittiä tänne oo.

Day is saved! En saanu potkuja :P varmaan parempi chillata vastedes. Seuraaval kerral otan ne pelikortit mukaan et on jotain tekemistä...

Mut joo, kait tässä pärjäillään :D Pitäkää huolta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.