IRC-Galleria

Zimur

Zimur

"We're all millionaires, we just got to get it outta the ground" - Jack Hoffman

Hetki lyöMaanantai 05.05.2008 17:49

Jeespoks.


Koulun viimeinen kuukausi lähti käyntiin tänään. Viime yö taas ei enteillyt hyvää. Uni, jonka näin, oli sellainen, jollaista en halua vähään aikaan nähdä.

Se uni meni jotenkin näin. alku on pimennossa mutta tästä asti muistan: Oltiin autoissa ja ajeltiin pitkin poikin kaupunkia, en tiedä missä kaupungissa. Yhtäkkiä hypättiin jostain syystä autoista ulos ja siinä jonkun rakennuksen seinän viereen. Vieressä on ihmisiä ja etenkin yks iso musta mies. No yhtäkkiä alkoi tapahtumaan. Tästä alkaa unen kaikkein piinaavin vaihe. Kaukaisuudesta pyyhältää valtaisa paineaalto, jotain ei tästä maailmasta. Tämä musta mies huutaa mulle, että mene siihen seinän syvennykseen. Mie menen juuri ajoissa, ennen kuin ensimmäinen shokkiaalto pyyhkäisee ohi vieden jokaisen, joka ei kerennyt suojaan. Musta mies ja joku hintelä kaveri siinä mun kanssa syvennyksen suojassa pidellen kynsin hampain kiinni, ettei lennettäisi aaltojen mukana. Siinä sitten tasaisin väliajoin tulee todella outoja, aivan kuin ajan pysäyttäviä aaltoja, jotka vei kaikki varomattomat mukanaan. Hintelä heppu sanoi jotain ja lähti sitten yhden aallon mukana. Musta mies oli vielä siinä mutta sekin katosi jonnekin. Mie vaan paniikissa siinä syvennyksessä kuuntelen ja katson kun ne shokkiaallot, jotka vääristivät samalla sen tilan, missä olivat, etenevät oudon tasaisin väliajoin ohitse. Lopuksi jonkinlainen musta, hyllyvä seinämä alkaa lähestymään ja tuntuu kuin se imisi kaiken itseensä.. se saavutti mun sijainnin mutta siihen mä heräsin... Loppu meni omituiseksi epäselväksi mössöksi.

Tuollaista sorttia en halua vähään aikaan nähdä. Sitä ei oikeastaan voi ton paremmin kuvailla, koska se pitää kokea itse. Taisi olla kuumeunta, kun oloki ollu päivän aikana huono.

Katsellaan tilannetta ja toivotaan parasta, ettei tässä aleta sairastamaan koulun ollessa loppusuoralla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.