IRC-Galleria

Zimur

Zimur

"We're all millionaires, we just got to get it outta the ground" - Jack Hoffman

Tässä sitä mennäänPerjantai 17.10.2008 21:16

Örskis.

Se olis sitten perjantai, päivämääräki näyttäisi olevan juuri kuten pitää.
14.10 meni ja tuli, "Valon Liittouman" alusta ei vieläkään näy. Edelleen uskon, että se amerikkalainen meedio on vaan nähnyt ja kuullut omiaan sienipäissään.

Ensinnäkin, jo se seikka, että Amerikkalainen meedio on saanut viestin jonkin intiaanihengen välityksellä, iskee minulla hälyttimet soimaan. Se, että pari muutakin henkilöä ovat kyseisen viestin "vastaanottaneet" ei sano mitään. Tämä meedio on voinut lähettää salaisesti heille viestin, jonka he sitten julkaisevat "löytönä" tai sitten hihhulit vain lähtevät leikkiin mukaan.
"Alus" tulee leijumaan Jenkkilän yllä [viestissä sanotaan, että alus tulisi peittämään monta meidän valtiotamme( voinee tarkoittaa osavaltioita, eli USA:ta) ja he antaisivat meille nimeksi "Alabama" (yllätys sinänsä Alabama on liittovaltio Jenkeissä)]
Viestissä toistellaan hirveästi sitä, että "he" tulevat rauhan aikeissa, eivät tule valloittamaan, vaan tuomaan rauhaa. Vähempikin olisi riittänyt. Jos taas leikitään, että viesti on aito, olisiko kyseessä vihollisen propagandaa :)
Jos kyseessä olisi ollut esimerkiksi joku Afgaani tai Intialainen viestin vastaanottajana, olisi asia ollut hiukan uskottavampi minun mielestäni. By the way, aika hyvä veto ilmoittaa, että alus voi tulla myös myöhemminkin, ei välttämättä 14. päivä. Näin epäilijät eivät pääse sanomaan "mitäs me sanottiin, ei se alus tullutkaan". Aluksen tuloon vaikuttaa "energioiden liikkeet". huh..aika moista pa****jau****ntaa. Noilla puheilla alus voi tulla vaikka tuhansien vuosien päästä, eli se siitä.

Mikäli kyseinen "Valon Liittouman" (nimi tuntuu ikävästi ihmisen keksimältä nimeltä) "alus" tulee maan kiertoradalle, on se kieltämättä iso juttu ihmiskunnalle. Takuuvarmasti ääriuskovat sekoavat totaalisesti, rahanarvo voi pahimmillaan romahtaa täydellisesti ja ihmiskunta ajautuu sekasortoon. Ellei sitten ulkoavaruudesta tulleet, kuten viestissä sanottiin, levittävät jotain ainetta maan ilmakehään, että ihmiset eivät sekoilisi niin paljon.

Tulipa sanottua mitä piti sanoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.