IRC-Galleria

Zimur

Zimur

"We're all millionaires, we just got to get it outta the ground" - Jack Hoffman

Joulun pallit kajahtaaPerjantai 19.12.2008 23:13

Hejssan.

Börjet ja kaikki svenssonit.....ja myös suomipojjaat ja typykät... kuulkaa Joulun "sanomaa".

Tällä hetkellä Helsingissä vaikutan, täällä paljoakaan lunta, mitä nyt välillä satanut pieni kerros. Toista se on Pohjois-Karjalassa.

Sitten asiaan:
EU:ssa luullaan, että Suomi on "Ruusuinen valtio"....ja ettei me tarvita EU:n aluetukea. Paskan marjat. Ovatko ne EU:ssa tunkeneet päänsä niin syvälle toistensa perseisiin, etteivät tajua tätä. Suomi EI ole "Ruusuinen valtio" eikä ole ollut sitä pitkään aikaan.

Suomessa joku vitun työryhmä ajaa lakimuutosehdotusta, että tupakkalakia kiristetään entisestään (tupakat pois näkyvistä kaupoissa) nuuskan täyskielto ja kaikki sellaiset tuotteet, jotka kuvastavat tupakkatuotteita(esimerkkinä tuttu salmiakkipiippu). OK. En polta, joten mulle on se puoli ihan sama. Enkä myöskään karkkia paljoakaan ostele. Mutta Miksi pitää joku salmiakkipiippu kieltää? Siksi, kun se antaa väärää kuvaa nuorisolle? Anna mun kaikki kestää! Samalla perusteella Televisio täytyisi kieltää, koska sieltä sitä "huonoja vaikutteita" vasta tuleekin.

Alkoholituotteet. Ne ovat myös terveydelle vaarallisia siinä missä tupakka/nuuskatuotteet. Miksei alkoholituotteita kielletä? Lisäksi tupakanpolttoa ei kielletä täysin, mutta nuuska kielletään täysin. Miksi? Syy on yksinkertainen: Alkoholeissa ja tupakoissa liikkuvat suuremmat rahat, kuin nuuskassa. EU on siis todella tekopyhä tässä asiassa.

Loppujen lopuksi olen saanut EU:sta sellaisen kuvan, että siellä suuret valtiot ajavat vain omia intressejään, eivätkä välitä yhtään pienemmistä jäsenvaltioista.

Tällainen kehitys ei voi jatkua kovin kauan aikaa. Jossain vaiheessa tulee "ihana romahdus" ja kaikki tulevat alas voimalla.

Älkää unohtako, että sanoin noin. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.