IRC-Galleria

Zimur

Zimur

"We're all millionaires, we just got to get it outta the ground" - Jack Hoffman

LoppusuorallaSunnuntai 01.02.2009 03:42

<Vuoden 2009 testikokeilu tipattoman kuukauden pitäminen>

<Testin suorittanut kohdehenkilö>

<Huomiointi #1>

Enää noin 24 tuntia, niin tipaton kuukausi on takana. Voinen huomioida, myöhäisen ajankohdan aiheuttamasta väsymyksestä huolimatta, että tipaton kuukausi todella voi aiheuttaa loppusuoralla odottamattomia vaikutuksia. Erityisesti väsyneenä ärsykkeet vittuiluun, vaikka se olisi miten hyväntahtoista, ovat todella herkät ja kaikenlainen vinoilu luetaan veriseksi loukkaukseksi. Jos ei nyt niin pahasti niin vähintään siitä otetaan pahasti nokkiin ja ollaan suu mutrulla.

<Huomiointi #2>

Näin loppusuoralla on tullut ajatuksia pitää vielä toinenkin kuukausi tipattomana, koska ensimmäinen kuukausi meni niin loistavasti putkeen. Tämä on saanut, jos ei raivoisaa, niin ainakin selkeää vastarintaa tutuissa ja kavereissa. Heidän mielestä kohdehenkilö on selkeästi muuttunut noina 30 tipattomana päivänä. Voidaan vetää johtopäätös, että he haluavat entisen dokaajan takaisin mutta ikävä kyllä ne päivät ovat takana. Mainittakoot, että kohdehenkilö itsekin kyllä kaipaa entisiä huolettomia ryyppyaikoja, mutta tiedostaa, että siihen ei voida enää palata.


<Loppukaneetti>

Tipaton kuukausi on ollut mukava testi ja selkeä voitto kohdehenkilön harhasta, että alkoholi olisi saamassa selätysvoittoa elämästä. Näinhän asia ei tietenkään ole. Tuomari on ollut puolueellinen ja menettänyt näin ollen toimilupansa. Elämä on nostettu voittajaksi. Alkoholi on alennettu rengin vaatimattomaan osaan. Renkinä se osaa olla hyvä mutta isännäksi sitä ei enää kannata päästää. Siinä menevät vaan talo, auto ja tonttimaa. Niin ja eräissä tapauksissa myös vaimo ja lapset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.