IRC-Galleria

Zinde86

Zinde86

♥ .·:*:·.♥ Mikään mistä jää muisto ei ole turhaa. ♥ .·:*:·.♥

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.04.2009 00:06

Never give up on your dreams, follow the signs.


Älä koskaan luovu unelmistasi, vaan seuraa merkkejä.

Tuurin reissu Lauantaina 25.4. Tiistai 21.04.2009 21:44

Me(tai siis porukat) nyt sit järjestetään tämmönen reissu tuurin Keskiselle.

Lähtö on Lauantai aamuna klo 8.00 merikarvian torilta.
Hinta 20€/henk. (sis. bussikuljetuksen merikarvia-tuuri-merikarvia)

reissusta ilmoitus myös merikarvian lehdessä torstaina.

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.04.2009 01:14

☻/
/▌
/ \

kopioi tämä päiväkirjaasi 30sekunnin aikana niin
sinulle tapahtuu huomenna jotain hyvää

BREAKING DAWNLauantai 18.04.2009 02:34

kirjassa sivuja 754.

lukenut 411 sivua.

jäljellä 343 sivua.

kirja ollut lainassa vajaa 3 päivää.

Saan varmaan ens viikon alkuun mennessä luettua,
vois vaikka lukea sit toisenkin kerran kun laina-aika
on 13.5. asti. :DD

[Ei aihetta]Torstai 09.04.2009 05:45

Jaaaa'a... vois tästä varmaan ruvet menee nukkuuu.... olin ajatellu kattoo täs illalla vie leffan,
mut en ny taida enää viittiä... :DDD
01.04.2009 Tiedote IRC-Gallerian käyttäjille.

Eduskunnan tietoturvavaliokunta on tästä päivästä lähtien ottanut yhteisöpalvelu IRC-Gallerian haltuunsa. Palvelua ylläpitää tästä eteenpäin tietoturvavaliokunnan ylläpitojaosto. Uudessa IRC-Galleriassa on myös otettu käyttöön uudistetut säännöt, joihin jokaisen käyttäjän tulee tutustua viipymättä.

Internetin valvontaa tehostetaan sekä kansainvälisellä että kansallisella taholla. Näin ollen myös suomalaisissa Internet-palveluissa tullaan tekemään muutoksia kuluvan kevään aikana. Suomen 15-24-vuotiaista nuorista 50% käyttää IRC-Galleriaa päivittäin ja tästä syystä käyttörajoitukset ja ennaltaehkäisevä valvonta otetaan ensimmäiseksi käyttöön tässä palvelussa.
IRC-Gallerian säännöt
Tietoturvavaliokunnan säännöt IRC-Gallerian turvallista käyttöä varten:
Lue säännöt huolella! Ne on tehty kasvatuksellisessa hengessä, tarkoituksena turvata Suomen nuorten ja nuorten aikuisten moraali ja oikeanlainen internetkäyttäytyminen. Koska internet on vaikea ja osin pelottavakin ympäristö ja verkkopalvelujen käyttö huomattavan haasteellista, on valiokunnassa säädetty ettei alle 30-vuotiaille henkilöiden voida sallia käyttävän näitä palveluja täysin itsenäisesti.

Kunnioittavan, suvaitsevaisen ja säädyllisen ilmapiirin ja yhteisön ylläpitämiseksi on otettu käyttöön seuraavat säännöt. Ota säännöt huomioon aina kun käytät IRC-Galleriaa.

IRC-Gallerian käyttöaika on rajattu viiteentoista minuuttiin päivässä kutakin käyttäjää kohden.
Oletuskuvaa koskevat säännöt:
Oletuskuvassa kasvojen tulee olla hymyilevät. Surulliset, hämmentyneet tai muuten epämiellyttävät kasvojen ilmeet ovat ehdottomasti kiellettyjä.

Oletuskuvan tulee olla otettu suoraan edestä ja kasvojen tulee sijaita kuvan keskellä. Pään tulee olla suorassa. Kuva voi olla mustavalkoisen lisäksi myös värillinen, mutta kuvan taustan tulee aina olla yksivärinen ja tasainen.

Muita kuvia koskevat säännöt:
Kuvien tulee olla tunnelmaltaan myönteisiä. Synkkien, ahdistuneiden tai tunnelmaltaan määrittelemättömien kuvien lisääminen palveluun on kiellettyä.

Jos kuvia muokataan, tulee muokkaus tehdä hyvän tavan mukaisesti ja ammattitaidolla. Muokattuja kuvia lisättäessä tulee Tietoturvavaliokunnan ylläpitojaostolle toimittaa kopio kuvanmuokkausohjelman lisenssistä sekä suoritetusta graafisen suunnittelun tutkinnosta.

Luonto- tai maisemakuvia lisätessä tulee huomioida, että kuvat toimivat osaltaan myös Suomen valtion julkista mielikuvaa luovina elementteinä. Matkailun edistämistyöryhmän pyynnöstä roskat, romut tai epämiellyttävät maisemat ovat kiellettyjä kuvissa ja Suomi tulee esittää idyllisenä ja siistinä pohjoismaana.

Pidäthän huolta että maisemakuvissa on aina selkeästi tunnistettavissa oleva vuodenaika, sekä mielellään myös joitain Suomen luontoon olennaisesti kuuluvia kasvi- tai eläinlajeja. Kuvateksteissä on hyvä mainita eläin- ja kasvilajien suomen- ja latinankieliset nimet.

Lisätessäsi kuvia lemmikeistä täytyy lemmikin turkki olla hyvin hoidettu, silmät kiiltävät ja yleinen olemus hyvinvoiva. Tätä sääntöä rikkkovien kuvien omistajista ilmoitamme eläinsuojeluvalvojalle.

Jos kuvassa on useita henkilöitä, tulee kaikkien henkilöiden näkyä kuvassa yhtä paljon. Henkilöitä ei saa rajata näkymään kuvissa vain osittain, koska se saattaa luoda kuvassa vain osittain esiintyvälle henkilölle ulkopuolisuuden kokemuksen.

Huomioithan lisätessäsi kuvia esimerkiksi ystävistäsi, että kaikilta kuvissa esiintyviltä tulee varmistaa että kuvassa oleva ilme ja henkilöstä kuvan kautta välittyvä mielikuva on henkilön oman toiveen mukainen. Mielikuva ei kuitenkaan saa olla negatiivinen tai synkkä.

Kommentteja koskevat säännöt:
Kommenttien tulee olla totuudenmukaisia. Valehtelu kommenteissa on ehdottomasti kiellettyä.

Kommentit tulee kirjoittaa kirjakielellä, suomeksi tai ruotsiksi. Lyhenteiden, slangisanojen ja tekstihymiöiden käyttö on kiellettyä. Palvelua valvovien tietoturvavaliokunnan edustajien tulee aina voida ymmärtää kaikki palveluun kirjoitettu teksti. Tästä syystä myös kaikenlaisten nuorison käyttämien ilmaisujen käyttäminen on kiellettyä, ellei ilmaisun kirjakielistä selitystä ole toimitettu palvelun ylläpidolle etukäteen.

Kommenttien tulee olla myönteisiä. Jos kommentti sisältää kritiikkiä, tulee siitä aina ilmetä ettei tarkoituksena ole kritisoida kuvan, päiväkirjamerkinnän tai yhteisön jäsenen persoonaa, olemusta tai tekoja.

Käytäthän yksityiskommentteja vain poikkeustapauksissa. Kommenttien tulee pääsääntöisesti olla sellaisia, etteivät ne sisällä mitään salaista tai peiteltävää.

Koska näiden sääntöjen noudattaminen voi kuitenkin olla huomattavan vaikeaa, on palvelussa otettu käyttöön Tietoturvavaliokunnan laatimat standardikommentit eri tilanteita varten.

Muita IRC-Galleriaan liittyviä sääntöjä:
Otathan muiden käyttäjien tunteet aina huomioon palvelua käyttäessäsi. Ei ole sallittua ilmaista olevansa esimerkiksi niin kutsuttu "koiraihminen", koska se saattaa pahoittaa enemmän kissoista pitävän käyttäjän mielen.

Liitythän vain sellaisiin yhteisöihin jotka eivät loukkaa ketään. Koska emme halua edistää kiistoja mielipideasioista tulemme käymään yhteisöt läpi ja poistamaan kaikki yhteisöt jotka sisältävät mielipiteen.

Samoin myös muut mielipiteenilmaisut tulisi pitää minimissä ja keskittyä ystävyyden, harmonian ja kunnioituksen kommunikoimiseen.

Pidäthän palvelua käyttäessäsi tietokoneen ympäristön siistinä ruoka- tai juoma-astioista sekä radion ja tv:n suljettuna. Tämä varmistaa sen, että palvelun käyttöön sekä sääntöjen noudattamiseen keskittyminen on häiriötöntä kaikissa tilanteissa. Kirosanojen käyttö palvelussa on ehdottomasti kiellettyä. Tietoturvavaliokunnan kirosanatyöryhmä tulee myöhemmin käymään kaiken palvelussa olevan sisällön läpi ja rankaisemaan kiroilevia käyttäjiä polettisakolla.

Tulemme myös toteuttamaan mietinnän siitä, tulisiko VIP-ominaisuudet ottaa kokonaan pois käytöstä, koska ne saattavat luoda eriarvoisuutta palveluun.

Kulutuksen lisäämiseksi ja taantuman etenemisen pysäyttämiseksi tulemme piakkoin kaksinkertaistamaan kaikki hinnat ja nelinkertaistamaan sivustolla sijaisevien mainosten määrän. Suosittelemme kaikkia käyttäjiä tekemään mahdollisimman paljon ostoksia Galtsun Kaupassa työttömyyden lisääntymisen estämiseksi.

Tunnuksen tiedoissa tulee aina olla tunnuksen käyttäjän oikea ikä ja voimassa oleva sähköpostiosoite. Jos Tietoturvavaliokunnan ylläpitojaosto lähettää käyttäjälle sähköpostin, tulee siihen vastata kolmen arkipäivän kuluessa.

Asiakaspalautteeseen vastataan valiokunnasta arkipäivisin, kello kahdeksan ja kuudentoista välisenä aikana.viestittelyä with saija. Torstai 19.03.2009 21:58

S: Mihin aikaa lähetään huomenna sin poriin? käykö 5 aikaa?
Mä: ... mul on huomenna 12.oo optikko, mut pääsen tädin kans sillon,
et jos sä et haluu vie niin aikasin lähteee??
S: Mun täytyy olla koulussa......

*Hitto mä unohdin ihan et tottakai Saija ny on KOULUSSA! :DD
Ei tommosta ny voinu muistaa ku itte on kotona vaa päivät pitkät...
Ja Sarallakin on lukuloma, et sitäki on tullu nähtyy päivisin porissa.
Oletin ihan et tottakai Saijakin nyt on "lomalla" :DDDDDDDDDD*

'reps'

Luomiskertomuksen tarkennus:Maanantai 09.03.2009 00:36

Aatami ja Eeva olivat miltei valmiina,
kun jumala kaiveli luomis laatikkoa:
"täällä on vielä pari asiaa jäljellä."
Ensimmäisenä on kikkeli.
"Minulle, minulle!" huusi Aatami.
Ja saatuaan vehkeen hän heilutteli sitä,
juoksi nauttien ilmavirrasta ja liikkeestä.
Hän pissasi kuvioita hiekkaan ja nauroi ilosta.
Eeva katseli ja kysyi: "mitä minulle jäi, luojani?"
Jumala katsoi Eevaa lempeästi:
"Aivot, Eeva, aivot..."

Hyvää Naisten Päivää!

Naistenpäivä. Sunnuntai 08.03.2009 14:39

Siskot, älkää murehtiko ikääntymistänne. Ne on ne munat, jotka pilaantuu, ei kanat.
UPEAA NAISTENPÄIVÄÄ! :)

[Ei aihetta]Perjantai 16.01.2009 17:43

Mitä lapsi sanoo äidistä:
>
> 4 vuoden ikäisenä ~ Minun äiti osaa mitä vain!
> 8 vuoden ikäisenä ~ Minun äiti tietää paljon! Todella paljon!
> 12 vuoden ikäisenä ~ Minun äiti ei todellakaan tiedä kaikkea.
> 14 vuoden ikäisenä ~ Tietenkään äiti ei tiedä sitä, myöskään!
> 16 vuoden ikäisenä ~ Äiti? Hän on todella vanhanaikainen.
> 18 vuoden ikäisenä ~ Se vanha nainen? Hän on nyt semmoinen vanhanaikainen.
> 25 vuoden ikäisenä ~ No, hän saattaa tietää siitä hieman.
> 35 vuoden ikäisenä ~ Ennenkuin päätetään, kysytään äidin mielipide.
> 45 vuoden ikäisenä ~ Mietin vain, että mitä äiti siitä ajattelisi
>
> 65 vuoden ikäisenä ~ Voisinpa kysyä äidiltä neuvoa.

Jos arvostat äitiäsi edes pikkiriikkisen verran, niin lisää tämä päiväkirjaasi.