IRC-Galleria

Zinde86

Zinde86

♥ .·:*:·.♥ Mikään mistä jää muisto ei ole turhaa. ♥ .·:*:·.♥

Nyt on sit rullaluistelu kausi avattu....Keskiviikko 13.05.2009 23:56

....mullakin. Kävin äsken pienen lenkin luistelemassa. :D
Tuli aika lämmin! :DD Ja pieni rakkokin tuli jalkaan, IHME. :DDD

Ps. nyt paistaa pizzaaa ;P ja sit kattoo leffaaa. :))

PRKL!!!Keskiviikko 13.05.2009 21:18

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.05.2009 16:06

Meille on annettu

• 2 kättä jolla pidämme kiinni

• 2 jalkaa joilla kävelemme

• 2 silmää joilla näemme

• 2 korvaa joilla kuulemme

mutta miksi vain 1 sydän?

♥ koska toinen annettiin ihmiselle joka meidän täytyy löytää


kopioi tämä päiväkirjaasi, niin tämän kuun aikana löydät sen jolle toinen sydän kuuluu.

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.05.2009 01:45

► jos et kopio tätä kuolet yöllä!


► Poltatko? ● En.
► Asutko yksin? ● En, mut voisin kyl.
► Silmien väri? ● Siniset.
► Lemmikit? ● Kissa ja 2 gerbiilii
► Horoskooppi? ● Oinas
► Ongelmat? ● Kyl niitäkin on.
► Lempijuoma? ● Fanta.
► Millä luokalla oot? ● Kyl koulut on jo käyty ainakin toistaseks.
► Parhaat TV-ohjelmat? ● ei ooo tullu pahemmin katottuu telkkua, mut salkkarit.
► Paras vuodenaika? ● Kesä. <3
► Voisitko tappaa ihmisen jolle suutuit viimeksi? ● En.
► Kenelle annoit puhelinnumerosi viimeksi? ● öööh?
► Mitä pitää tehdä että saa sinut itkemään? ● Jaa'a

► Tumma vai vaalee suklaa? ● Vaalee
► Kuka on paras ystäväsi? ● Sara ja Saija
► Oletko herkkä? ● En.
► Sukulainen jota et koskaan unohda? ● No kaikki<3
► Mitä kyselet yleensä ihmisiltä? ● jaa'a
► Oletko hyvä koulussa? ● mis koulus?
► Mikä saa sinut suuttumaan? ● jaa'a
► Kolme ärsytystä tänään? ● no lähinnä ärsyttäny vaa se et töistä ei kuulu mitää.
► Mitä ajattelet nyt? ● en mitää
► Oletko ollut poliisi autossa? ● oon monestikin.
► Oletko koskaan oksentanut kännissä? ● en muista
► Minkä nimistä lehteä luit viimeksi? ● cosmo
► Paras näyttelijä? ● miller, yms.
► Miten hiuksesi ovat juuri nyt? ● auki
► Suututko helposti? ● joskus
► Onko sinulla paljon ystäviä muualla päin Suomea kuin kotipaikkakunnallasi? ● muutamia
► Oletko pitkävihainen? ● en
► Oletko hyvä laulamaan? ● en
► Oletko tappanut ketään? ● en
► Koska ajattelit kuolla? ● jaa'a, en oo miettiny

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.04.2009 00:06

Never give up on your dreams, follow the signs.


Älä koskaan luovu unelmistasi, vaan seuraa merkkejä.

Tuurin reissu Lauantaina 25.4. Tiistai 21.04.2009 21:44

Me(tai siis porukat) nyt sit järjestetään tämmönen reissu tuurin Keskiselle.

Lähtö on Lauantai aamuna klo 8.00 merikarvian torilta.
Hinta 20€/henk. (sis. bussikuljetuksen merikarvia-tuuri-merikarvia)

reissusta ilmoitus myös merikarvian lehdessä torstaina.

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.04.2009 01:14

☻/
/▌
/ \

kopioi tämä päiväkirjaasi 30sekunnin aikana niin
sinulle tapahtuu huomenna jotain hyvää

BREAKING DAWNLauantai 18.04.2009 02:34

kirjassa sivuja 754.

lukenut 411 sivua.

jäljellä 343 sivua.

kirja ollut lainassa vajaa 3 päivää.

Saan varmaan ens viikon alkuun mennessä luettua,
vois vaikka lukea sit toisenkin kerran kun laina-aika
on 13.5. asti. :DD

[Ei aihetta]Torstai 09.04.2009 05:45

Jaaaa'a... vois tästä varmaan ruvet menee nukkuuu.... olin ajatellu kattoo täs illalla vie leffan,
mut en ny taida enää viittiä... :DDD
01.04.2009 Tiedote IRC-Gallerian käyttäjille.

Eduskunnan tietoturvavaliokunta on tästä päivästä lähtien ottanut yhteisöpalvelu IRC-Gallerian haltuunsa. Palvelua ylläpitää tästä eteenpäin tietoturvavaliokunnan ylläpitojaosto. Uudessa IRC-Galleriassa on myös otettu käyttöön uudistetut säännöt, joihin jokaisen käyttäjän tulee tutustua viipymättä.

Internetin valvontaa tehostetaan sekä kansainvälisellä että kansallisella taholla. Näin ollen myös suomalaisissa Internet-palveluissa tullaan tekemään muutoksia kuluvan kevään aikana. Suomen 15-24-vuotiaista nuorista 50% käyttää IRC-Galleriaa päivittäin ja tästä syystä käyttörajoitukset ja ennaltaehkäisevä valvonta otetaan ensimmäiseksi käyttöön tässä palvelussa.
IRC-Gallerian säännöt
Tietoturvavaliokunnan säännöt IRC-Gallerian turvallista käyttöä varten:
Lue säännöt huolella! Ne on tehty kasvatuksellisessa hengessä, tarkoituksena turvata Suomen nuorten ja nuorten aikuisten moraali ja oikeanlainen internetkäyttäytyminen. Koska internet on vaikea ja osin pelottavakin ympäristö ja verkkopalvelujen käyttö huomattavan haasteellista, on valiokunnassa säädetty ettei alle 30-vuotiaille henkilöiden voida sallia käyttävän näitä palveluja täysin itsenäisesti.

Kunnioittavan, suvaitsevaisen ja säädyllisen ilmapiirin ja yhteisön ylläpitämiseksi on otettu käyttöön seuraavat säännöt. Ota säännöt huomioon aina kun käytät IRC-Galleriaa.

IRC-Gallerian käyttöaika on rajattu viiteentoista minuuttiin päivässä kutakin käyttäjää kohden.
Oletuskuvaa koskevat säännöt:
Oletuskuvassa kasvojen tulee olla hymyilevät. Surulliset, hämmentyneet tai muuten epämiellyttävät kasvojen ilmeet ovat ehdottomasti kiellettyjä.

Oletuskuvan tulee olla otettu suoraan edestä ja kasvojen tulee sijaita kuvan keskellä. Pään tulee olla suorassa. Kuva voi olla mustavalkoisen lisäksi myös värillinen, mutta kuvan taustan tulee aina olla yksivärinen ja tasainen.

Muita kuvia koskevat säännöt:
Kuvien tulee olla tunnelmaltaan myönteisiä. Synkkien, ahdistuneiden tai tunnelmaltaan määrittelemättömien kuvien lisääminen palveluun on kiellettyä.

Jos kuvia muokataan, tulee muokkaus tehdä hyvän tavan mukaisesti ja ammattitaidolla. Muokattuja kuvia lisättäessä tulee Tietoturvavaliokunnan ylläpitojaostolle toimittaa kopio kuvanmuokkausohjelman lisenssistä sekä suoritetusta graafisen suunnittelun tutkinnosta.

Luonto- tai maisemakuvia lisätessä tulee huomioida, että kuvat toimivat osaltaan myös Suomen valtion julkista mielikuvaa luovina elementteinä. Matkailun edistämistyöryhmän pyynnöstä roskat, romut tai epämiellyttävät maisemat ovat kiellettyjä kuvissa ja Suomi tulee esittää idyllisenä ja siistinä pohjoismaana.

Pidäthän huolta että maisemakuvissa on aina selkeästi tunnistettavissa oleva vuodenaika, sekä mielellään myös joitain Suomen luontoon olennaisesti kuuluvia kasvi- tai eläinlajeja. Kuvateksteissä on hyvä mainita eläin- ja kasvilajien suomen- ja latinankieliset nimet.

Lisätessäsi kuvia lemmikeistä täytyy lemmikin turkki olla hyvin hoidettu, silmät kiiltävät ja yleinen olemus hyvinvoiva. Tätä sääntöä rikkkovien kuvien omistajista ilmoitamme eläinsuojeluvalvojalle.

Jos kuvassa on useita henkilöitä, tulee kaikkien henkilöiden näkyä kuvassa yhtä paljon. Henkilöitä ei saa rajata näkymään kuvissa vain osittain, koska se saattaa luoda kuvassa vain osittain esiintyvälle henkilölle ulkopuolisuuden kokemuksen.

Huomioithan lisätessäsi kuvia esimerkiksi ystävistäsi, että kaikilta kuvissa esiintyviltä tulee varmistaa että kuvassa oleva ilme ja henkilöstä kuvan kautta välittyvä mielikuva on henkilön oman toiveen mukainen. Mielikuva ei kuitenkaan saa olla negatiivinen tai synkkä.

Kommentteja koskevat säännöt:
Kommenttien tulee olla totuudenmukaisia. Valehtelu kommenteissa on ehdottomasti kiellettyä.

Kommentit tulee kirjoittaa kirjakielellä, suomeksi tai ruotsiksi. Lyhenteiden, slangisanojen ja tekstihymiöiden käyttö on kiellettyä. Palvelua valvovien tietoturvavaliokunnan edustajien tulee aina voida ymmärtää kaikki palveluun kirjoitettu teksti. Tästä syystä myös kaikenlaisten nuorison käyttämien ilmaisujen käyttäminen on kiellettyä, ellei ilmaisun kirjakielistä selitystä ole toimitettu palvelun ylläpidolle etukäteen.

Kommenttien tulee olla myönteisiä. Jos kommentti sisältää kritiikkiä, tulee siitä aina ilmetä ettei tarkoituksena ole kritisoida kuvan, päiväkirjamerkinnän tai yhteisön jäsenen persoonaa, olemusta tai tekoja.

Käytäthän yksityiskommentteja vain poikkeustapauksissa. Kommenttien tulee pääsääntöisesti olla sellaisia, etteivät ne sisällä mitään salaista tai peiteltävää.

Koska näiden sääntöjen noudattaminen voi kuitenkin olla huomattavan vaikeaa, on palvelussa otettu käyttöön Tietoturvavaliokunnan laatimat standardikommentit eri tilanteita varten.

Muita IRC-Galleriaan liittyviä sääntöjä:
Otathan muiden käyttäjien tunteet aina huomioon palvelua käyttäessäsi. Ei ole sallittua ilmaista olevansa esimerkiksi niin kutsuttu "koiraihminen", koska se saattaa pahoittaa enemmän kissoista pitävän käyttäjän mielen.

Liitythän vain sellaisiin yhteisöihin jotka eivät loukkaa ketään. Koska emme halua edistää kiistoja mielipideasioista tulemme käymään yhteisöt läpi ja poistamaan kaikki yhteisöt jotka sisältävät mielipiteen.

Samoin myös muut mielipiteenilmaisut tulisi pitää minimissä ja keskittyä ystävyyden, harmonian ja kunnioituksen kommunikoimiseen.

Pidäthän palvelua käyttäessäsi tietokoneen ympäristön siistinä ruoka- tai juoma-astioista sekä radion ja tv:n suljettuna. Tämä varmistaa sen, että palvelun käyttöön sekä sääntöjen noudattamiseen keskittyminen on häiriötöntä kaikissa tilanteissa. Kirosanojen käyttö palvelussa on ehdottomasti kiellettyä. Tietoturvavaliokunnan kirosanatyöryhmä tulee myöhemmin käymään kaiken palvelussa olevan sisällön läpi ja rankaisemaan kiroilevia käyttäjiä polettisakolla.

Tulemme myös toteuttamaan mietinnän siitä, tulisiko VIP-ominaisuudet ottaa kokonaan pois käytöstä, koska ne saattavat luoda eriarvoisuutta palveluun.

Kulutuksen lisäämiseksi ja taantuman etenemisen pysäyttämiseksi tulemme piakkoin kaksinkertaistamaan kaikki hinnat ja nelinkertaistamaan sivustolla sijaisevien mainosten määrän. Suosittelemme kaikkia käyttäjiä tekemään mahdollisimman paljon ostoksia Galtsun Kaupassa työttömyyden lisääntymisen estämiseksi.

Tunnuksen tiedoissa tulee aina olla tunnuksen käyttäjän oikea ikä ja voimassa oleva sähköpostiosoite. Jos Tietoturvavaliokunnan ylläpitojaosto lähettää käyttäjälle sähköpostin, tulee siihen vastata kolmen arkipäivän kuluessa.

Asiakaspalautteeseen vastataan valiokunnasta arkipäivisin, kello kahdeksan ja kuudentoista välisenä aikana.