IRC-Galleria

Jokapuolella on pimeää, vaikka on päivä. Musta tuhka laskeutuu kaduille. Pyyhin silmästäni tuhkan ja katson ylös. Tuhkan seasta erotan tulta. Kuumuus lämmittää kasvojani. Kiljuvat ihmiset ympärilläni juoksevat paniikin vallassa.

"terroristit, terroritit"

En pysty liikkumaan, en hengittämään, en puhumaan.

Miksi päästin sinut töihin? Syytän itseäni lopun elämääni.

Joka kyynele joka valuu poskellani muistuttaa sinusta. Jokainen tuulen puhallus on kuin kuiskaus korvaan "rakastan sinua"

11.09.2009 kello 08.46 seison talomme katolla. Siitä on tasan 8 vuotta kun taivaan isä otti sinut hoivaasi.

Kaupunki on hiljainen. Kurkotan kohti taivasta. miksi? koska haluaisin koskettaa sinua vielä kerran. edes kerran. Kaipaan sinua.

En unohda sinua koskaan. en ikinä. Sydämmestäni puuttuu puolet. se puolikas olet sinä. toinen puoli olen minä. sieluni kuoli. mutta sinun jäi. annat minulle voimaa jatkaa. kiitos.

Rakastan sinua..........



"Kaapatuissa lentokoneissa matkustaneita kuoli 265, Pentagonissa 125 ja World Trade Centerissä ainakin 2 605 ihmistä, mukaan lukien 343 palomiestä. Yhteensä kuolleita oli ainakin 2 995. Joukossa oli 62 eri maan kansalaisia. Useat uhrit jouduttiin tunnistamaan hampaista tai DNA-kokeilla, koska kuumuus oli tuhonnut ruumiit. Kaikkiaan 1 058 uhria tunnistettiin, lopuille kirjoitettiin kuolintodistus oletetun olinpaikan mukaan WTC:ssä tai kaapatuissa lentokoneissa. 24 ihmistä on edelleen listattu kadonneiksi."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.