IRC-Galleria

fröstbaitLauantai 07.02.2009 19:07

jees. tulipa käytyy lahdes frostbites, tai "worstbites" niinku ne jotku sankarit hehkutti. bändit oli vitun jees, ainakin nyt profane omen, arch enemy ja lamb of god. järjestelyt sit kusi pahimman kerran, mut ei se loppupeleis haitannu, PILKETTÄ SILMÄKULMASSA pitäen meni ihan ok:sti.

mut nyt se vinelol:

olivat neropatit pistäny narikan ja anniskelualueen ihan eri halliin missä musiikki soi, vaikka yli puolet siitä festarihallista oli tyhjää. ei siin mitään, muttaku sä keikan jälkeen haluut mennä ottaa parit bisset, niin joudut jonottaa t-paidas lumisatees että pääset sinne anniskelualueelle (tai narikoille).

"Ruoka & juoma: Aluella on erittäin laadukas syöttölä, josta saa kaikennäköistä ja -makuista festivaalipöperöä kohtuuhintaan."

oli tosi laadukas syöttölä joo, semmonen yhden miniuunin miehittämä joku kotipizza-kopio mistä sai kohtuullisella kolmella eurolla KAHDEN ERIN MAUN valikoimasta pieniä pizza slaisseja joista ei oikein ollut mihinkään. meinasivat varmaan elättää pari tuhatta jannua sil pienel kojul ja pienil pizzaslaisseil.

Sit se tärkein, eli anniskelualue. tosi pieni ja vitun kallis. 6euroo 0.44 fosters tölkist. oli siel jotain strongbowiakin mutta saman hintaista, umpijäistä vaan. Olisivat voineet sitä aluetta pistää vähän isommaks, koska aika moni joutu seisoo siel tiiviisti läjäs ja tosi moni ei ees mahtunu sisälle.

sit siel paikanpääl naurettiin ku sivuil sanottiin et kartat sun muut hinnastot "Tulee ens syksyl" eikä niitä vielkään näkyny vaik elettiin jo sen ekan festaripäivän puolta välii.

tuliaisina toin kotiin melkein mustan silmän, tinnityksen korvis ja amoralin sinkun (:D). makso 2e niin päätin ostaa. arskal oli jotain yritystä siin amoralis, yllätyin ku se ei ollutkaan niin paska mitä oletin. mut ei tod. ollu mikään erikoisen hyvä, pari biisii kuuntelin ja lähin bisselle sen jälkeen ku joku huus yleisöst "ARI ON HOMO", sit arska heitti "Mä tiiän et mä oon homo, mut jos sä etit persettä niin saat mennä muualle ettimään" tai jotain :D


mut hienoo oli, niin hyväl asenteel muuki festariväki liikentees niin pikku töppäkyset tuntunu missää.
ne jotka menee tänään tonne on varmaan suht vittuuntuneit ku kaks pääartistii on jättäny tulematta. cof, mayhem. muaha.

HOJO HOJO.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.