IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
28.8.2008
Tilastot
Käyntejä: 910
Kommentteja: 2
Koko
131 jäsentä
Tyttöjä: 58 (45 %)
Poikia: 73 (55 %)
Keski-ikä
26,6 vuotta
Otos: 94 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,8 vuotta
Ylläpitäjä
Cultrure

Jäsenet (131)

Cob84miqqq_-CerealKiller--tonmi_Root_absåfkinglutelyVersionMushkuakkeShitHeadFestarimiesBeroBeroMiquelo`EmiliaKatariinaPORADöb
« Uudemmat -

sundaysfrostbite metalfest 6. - 7.2.Luonut: sundaysMaanantai 09.02.2009 01:56

työntekijä-infoja ei lopultakaan tullut ollenkaan, joten suunnistimme hamoksen ja elmerin kanssa lahteen omia aikojamme. itsehän luonnollisesti myöhästyin ja missasin sen vuoksi pari tuntia istumista ja ihmettelyä. sitten kun mä saavuin paikalle, niin alkoi tietysti heti tapahtua... saatiin crew-passit & ohjaaja, joka oli siellä myymässä paitoja. ei siellä kuitenkaan ketään sellaista ollut, joka olis mistään mitään tiennyt, kuten ei koko festareiden aikana yleisestikään. järjestäjällä oli aina "kokous", muista en tiedä. lähettiin itsenäisesti siivoilemaan, mutta välineitä ei valitettavasti ollut saatavilla eli keräiltiin jotain paskaa lattialta käsin. ihan hauskaa oli ja päästiin päivällä jopa syömään, kuten oli luvattukin, ja samaan aikaan siellä oli lamb of godin tyyppejä ihmettelemässä suomalaista ruokalistaa. sen jälkeen hengailtiin yleisesti, kierreltiin ympäriinsä kyselemässä pöytiä paitamyyntiin ja kuuntelemassa soundcheckejä.

varsinainen homma meillä oli ekana päivänä paitojen myyminen. se ei ollut ihan tarkotuksellista, mutta satuttiin olemaan siinä järjestelemässä niitä paitoja siinä pöydällä kun ovet avautu ja hervoton ihmisjoukko ryntäs siihen ostamaan kaikkea. me ei oikein tiedetty, mitä pitäis tehdä, koska sen ei tosiaan alunpitäen pitänyt olla meidän homma ja paikalla ei ollut just sillä hetkellä ketään neuvomassa. meillä ei luonnollisesti ollut vaihtokassaa eikä mitään. alettiin kuitenkin myydä niitä kamoja sellasille, jotka pysty maksamaan tasarahalla ja kyllä se pikkuhiljaa lähti käyntiin kun meidän vastaavakin pääsi paikalle ja rahaa alko kertyä. :D se myyminen oli jees ja hyvin ne mun & elma-tädin myymät log-paidat meni ainakin kaupaks. siinä kävi jopa pari tyyppiä iskemässä, mut hiljeni aika tehokkaasti kun vedin kyrpiintyneenä esiin alaikäisyys-kortin. aika säätöö kaikki oli sinäkin päivänä, kun lamb of god & arch enemy saapu paikalle jo tosi aikasin aamupäivällä ja ekat kaljat tuli kymmeneltä illalla. log:n solisti nukku jotain viis tuntia lavan takana lattialla matkalaukkujensa päällä, karvalakki naaman päällä ihan onnellisena. backstaget oli sellasia herttaisia pikku koppeja lavan vieressä, tarjoilut olemattomat. kahvia ja teetä sentään oli saatavilla. ilmeisesti jo ekana päivänä tappiota oli kertynyt aika vitusti, jotain sata tonnia. ohjelmaa ei tiedetty, vaikka sitä kyseltiin ahkerasti ja anniskelualueen sijainti oli kuulemma perseestä. mut kyl se mun kohdalla menetteli, tavattiin kaikkia bändien soittajia ja saatiin ihan mukavasti käytännön kokemusta kaikesta.

lamb of godin keikan jälkeen laitettiin jäljelle jääneet paidat takas laatikoihin ja laskettiin ne, sit käytiin viemässä ne bändille ja siinä olikin työt sen päivän osalta. mutta kaaos oli kaikkea muuta kuin ohi. meille oli luvattu ilmanen majotus, ajateltiin, että ehkä jollain koululla ja hamörr oli jopa raahannu makuupusseja mukaan. mut koska info ei kulkenut, kukaan ei tiennyt mistään mitään tämänKÄÄN asian suhteen, joten me lähdettiin muiden perässä sinne hotellille, missä bändit & muut nukkui. odoteltiin aulassa kolmeen asti, jolloin vihdoin erään herttaisen texturesin työntekijän mentyä valittamaan järjestäjälle hän vaivautui hankkimaan meille huoneen. tämän jälkeen sen äiti tuli valittamaan meille, että mitä me siellä tehdään kun piti huonekin hankkia ja yhyy. sanottiin, että ollaan vapaaehtoisia eli tehdään mitä käsketään ja hänpä sitten keksi käskeä meidät siivoamaan koko vitun hallin seuraavana aamuna + hankkimaan välineet. hankalaa sinänsä, kun niitä välineitä ei saatu käyttää ja sen hallin siivoaminen käsin olis ollut mahdotonta. jätettiin kuitenkin asia sikseen, mentiin käymään meidän huoneessa ja verottamaan vähän minibaaria. sitten lähdettiin texturesin, gorgorothin ja arch enemyn jäsenten kanssa tutustumaan niidenkin minibaareihin. hauskaa oli. elmo ja perse lähti aika aikasin nukkumaan, joten hengailin niiden ihmetyyppien kanssa jonkin aikaa itseksenikin, mut sitten lähdin kans unten maille. oli mielenkiintoista kattella tänään koneelta niiden bändien promokuvia ja kokea ahaa-elämyksiä havaitessaan jutelleensa vaikka kenen kanssa.


seuraava päivä menikin sit ihan päin persettä. mayhem peruutti, mistä tuli tieto jo edellisenä päivänä, mut gorgorothin oli tarkoitus esiintyä. niiden (kuten kenenkään muidenkaan) raidereita ei kuitenkaan kyetty jostain syystä hankkimaan, ja kitaristit jumahti johonkin, joten eipä onnistunut. ikävähköä sinänsä, kun laulaja, basisti ja rumpali oli paikalla. ne sitten kuulutti, että joo, eivätpä voi esiintyä, mistä fanit ymmärrettävästi ei ihan hirveesti tykänneet. siitä synty mieletön mellakka ja kaikki oli päin vittua. sillon ei oikeesti toiminut yhtään mikään. ruokaa ei ollut, ei työntekijöillä eikä bändillä, catering vietiin helvettiin, koska mitään ei oltu maksettu. järjestäjää ei näkynyt eikä siihen saanut yhteyttä mitenkään. ei ollut ketään vastuuhenkilöitä, kukaan ei tiennyt missä mennään, kenellekään ei ilmeisesti maksettu. siel sitten joutui sellaiset hoitamaan kaiken, joille nämä työt ei todellakaan olis kuuluneet.

meidän ohjelmaan kuului ensin siivoilu + vitunmoinen pullojen kerääminen ja lajittelu. eräänkin bäkkärin siivoominen oli kuvottavaa, kaikki mahdollinen oli heitetty samaan laatikkoon ja sieltä piti noukkia erilleen roskat & ehjät pullot / tölkit. thx lamb of god. :D sen jälkeen lähinnä hengailtiin aika kauan, yritettiin roudailla kamoja johonkin hyödylliseen paikkaan ja näin. sit kun ovien avaamiseen alko olla enää vähän aikaa, meille delegoitiin vedenjakaminen. siinäpä sitten vierähti koko loppuilta, kun pidettiin "kuuluisaa vesipistettä". tehtiin oikein hienoja kuvioita niistä pulloista. saimme myös vahtia järkkäreiden puolesta, et keitä päästetään lavan taakse. yhessä vaiheessa siihen ilmaantu kiehnäämään sellasia pelottavia pvc-asuisia neitokaisia, jotka halus bäkkärille. sillä toisella oli nenässä joku suuri ongelma, mutta se ei kuunnellut vihjauksia siitä. ne kiehnäs siinä ikuisuuden ja koitti ostaakin joltai hepulta passin, mut pysyin lujana ja sanoin että vittu sinähän et sinne mene. :D vedenjakaminen keskeytyi ikävästi, kun järkkärit ajoi meidät turvallisuutemme vuoksi bäkkärille, koska ihmisiä vitutti gorgorothin peruuntuminen niin rankasti. myös eräitä bändejä vitutti, koska ne ei saanu keikkapalkkioita, ja siellä oli monenlaisia suunnitelmia tän aleksin varalle. yleisen "voi vittu missä meidän rahat on"-raivoamisen kuuntelemisen jälkeen mentiin vaan hotelliin ja nukuttiin ja aamul sitten takas tampereelle. en halua kuvitella, missä kunnossa messukeskus nyt on, eihän siellä ketään varmaan oo siivoamassa tai mitään.

oli kyllä outo reissu. siel oli sitä vettä niin mieletön määrä, ilmeisesti kymmenen hervotonta lavaa frostbite-etiketillä varustettuja pulloja. sitä vettä meni helvetin paljon, ja silti käytettiin vaan about yks lava, tai yhteensä ehkä puolitoista. mut ainakin jotain oli tarpeeks. ehkä ois edes jollekin saatu maksettua luvatut palkat, jos vesi ois jätetty vähemmälle ja ois ehkä tyydytty johonkin tavallisiin pulloihin, joissa ei välttämättä ole rumaa fb-etikettiä.

kyllähän toi sinänsä oli ihan jännää. :D mut voin kuvitella et olisin vähän eri mieltä jos omat lempibändit ois perunu / ois kaipaillu ohjelmaa mut sitä ei ois ollu missään / ei ois tullut luvattua palkkaa. anygays kiitoksia kovasti kaikille, ei välttämättä nähä fb:n merkeissä ens vuonna.

hyvin meni hei!

Purrple[Ei aihetta]Luonut: PurrpleMaanantai 09.02.2009 00:17

Lamb of Godin pitissä irtos kengän pohja :D
Haba on kans vitun kipee
Ne jotka ette menneet Frostbiteen... niin voin sanoo että ette kyllä menettäneet yhtään mitään. Säästyitte vitutukselta. Se on oikeesti maailman paskin festari. Järjestelyt oli päin vittua, ajat oli päin vittua, kukaan henkilökunnasta ei tienny mistään hevon vittuakaan. Ja muutenki ihan vitun laimeeta. IMELÄÄ PASKAA!!! Mä perkele maksoin hirveet määrät rahaa et näkisin neljä bändiä (Lamb of God, Shade Empire, Mayhem ja Gorgoroth) ja niistä kaks peruutti saatana. Ainoot hyvät puolet koko helvetin viikonlopus oli Lamb of Godin ja Shade Empiren keikat, mut se on laiha lohtu verrattuna koko saatanan tapahtumaan. Niija sit siel oli eräs nimeltä mainitsematon henkilö joka lisäs mun vitutusta entisestään. Haistakoon pitkän vitun!!! Eikä siinä vielä kaikki. Ulkona ku venasin Kimmon ja Jannen kans auto kyytiä ja menos hyvästelee Petsiä, Istoa ja Pekkaa nii sit joku randomi hyppäs jostain autosta ja kävin mun kimppuun. Löi mua nenään, repi hiuksista ja kaato maahan. Heti ku pääsin jaloilleni ja valmistauduin puolustautuu nii kytät ehti tulla välii. Ei mulle sen kummempaa tapahtunu paitsi et multa lähti aivan sairaasti hiuksia irti. Että semmonen viikonloppu. Vituttaa niin sairaasti!!!!!!

Hernekeppi666FrostbiteLuonut: Hernekeppi666Sunnuntai 08.02.2009 17:08

Aika fail.. :D Suht perseestä kun järjestelyt kusee joka paikassa. Onneksi siellä ny kuitenkin oli fiilis katossa muutamien bändien aikana.

Ei tietenkään vituta yhtään joo.

MoralityFrostbite Metalfest 6-7.2.2009Luonut: MoralitySunnuntai 08.02.2009 14:27

Joo. Otetaan ensin ne positiiviset asiat pois alta. Eli: Perjantai oli ihan jees, Lamb of God ja Arch Enemy veti ihan vitun rajut keikat. Lauantailta oli ilo kuunnella Barathrumia.

Ja sitten asiaan:
MIKÄ VITUN IDEA ON YRITTÄÄ LENNÄTTÄÄ ESIINTYJÄT SAMANA PÄIVÄNÄ KU ESIINTYMINEN ON??
Hei HALOO järjestäjä(t)!!!
Sain siis Nikolta lauantaiaamuna tietoa siitä, että Mayhem ja Gorgoroth ovat jumissa Oslon lentokentällä, ilmeisesti koska järjestäjä oli jotenkin häslänny heidän lentolippunsa. Messukeskukseen saavuttuani joka paikka oli vuorattu julisteilla "MAYHEM PERUTTU." Ja minuahan jumalauta VITUTTAA. Oli se sentään syy miksi minä edes tuonne festareille menin. No, kuitenkin, aikataulut julkistettiin hieman myöhemmin, jossa Gorgoroth oli ilmoitettu pääesiintyjäksi klo 23.00

Roudaaminen ja soundcheck alkoi jo klo 21, eli kahden tunnin odotus oli edessä. Odotin suuresti että pääsisin viimein kuuntelemaan ko. bändiä, mutta kun sen aika viimein tuli, osa jäsenistä kapusi lavalle ilmoittaen että "Unfortunately Gorgoroth is not capable of performing to you tonight. Our guitarrists are stuck at the Oslo airport."

Jos JOLLAKIN on infoa rahojenpalautuksista, että mistä/miten niitä voisi hakea, pyytäisin kertomaan.

Kiitoksia.

WintermagnetMietteitä Frostbitesta:Luonut: WintermagnetSunnuntai 08.02.2009 09:42

Ihan sama nyt mistä johtuen nuo aiemmat tietoon tulleet perumiset kuten CoF ja Mayhem, mutta ihmetyttää kun Gorgorothin piti esiintyä (mielestäni lisäksi väärä Gorgoroth, Infernuksen Gorgo olisi ollut oikea koska hän oli alkuperäiskokoonpanossa, Gaahl tuli vasta paljon myöhemmin mukaan) mutta anygay...

Jos satuitte huomaamaan että poliiseja virtasi paikalle jo kun ristejä alettiin pystyttää, niin herää epäillys että peruminen tiedettiin jo silloin useamman hetken ennen bändin luvattua aloittamis ajankohtaa, niin miksi sitä ei voitu kertoa vaan annettiin porukan odottaa viimetippaan asti ja lopuksi da daa: herra Gaahl ja osa bändistä tulee kertomaan että kitaristit jumittuneet lentokentälle.
Kyllä kai sieltäkin kestää jokusen hetken kun Ruotsiinkin kestää mennä noin tunti lentoteitse, niin siitä ettei bändi tule esiintymään, tiedettiin jo hyvissä ajoin.

Tarkoitan että kun kerran oli mahdollisuus että bändi EI EHKÄ esiinnykään, niin siitä olisi voitu infota aiemmin, kertoa yleisölle että kitaristit puuttuvat ja odotellaan pääsevätkö he olleenkaan. Tätä tarkoitin siis. Oli toki hyvä homma että Gaahl itse tuli ilmoittamaan uutisen.

Kiva oli venata illan pääesiintyjää ja saada kirsikkana kakun päälle tietää ettei SEKÄÄN tule.

Muuta reklamaatiota:
Miksi narikka ja anniskelu-alue olivat TOISESSA rakennuksessa kun esim. pienen lavan hallissa oli tilaa vaikka muille jakaa? Miksi rakennusten väliin ei oltu järjestetty ns. tuubia jotten tarvitsisi palella jonoissa? Ja pliis, edes vähän musiikkia tunnelman luomiseksi sinne anniskelu-alueelle.

Ja jos ison hallin reunoilla olevilla patjoilla tms mitälie, ei saanut istua niin miksi järkkärit häätivät vain osan porukkaa pois ja hetken kuluttua siellä olikin eri jengi ja kukaan ei kuitenkaan sanonut heille?

En nyt tässä etsi ketään syyllistä mihinkään mutta järjestelyt kusivat täysin, monilta osin.

Muuten olisi ollut todella hyvä festari jos kaikki asiat olisivat rullaanneet kuten piti.
Toki kaikissa tapahtumissa saattaa löytyä ongelmakohtia mutta Frostbitessa niitä tuntui olevan kyllästymiseen asti.

Kiitos kuitenkin että LoG ja Arch Enemy pelastivat melkoisesti sekä olihan tuo Barathrumkin katsomisen/kuulemisen arvoista. Äänentoistosta iso plussa \,,/ melkoinen jytä oli!

http://www.youtube.com/watch?v=PRWgrrMmMV4 Gorgorothin peruminen :(

Weikkonen[Ei aihetta]Luonut: WeikkonenSunnuntai 08.02.2009 04:39

Jaakko sanoo (2:38):
klo 2:38
Jaakko sanoo (2:38):
seuraan irc-galleriassa frostbiten yhteisöä ja demi.fi:Tä
Jusé Gonzales sanoo (2:38):
:D:D:D::DD
Jaakko sanoo (2:39):
klassinen lauantai-ilta kerpl
Jusé Gonzales sanoo (2:39):
kyl :D:D:D:D

ZorGyfröstbaitLuonut: ZorGyLauantai 07.02.2009 19:07

jees. tulipa käytyy lahdes frostbites, tai "worstbites" niinku ne jotku sankarit hehkutti. bändit oli vitun jees, ainakin nyt profane omen, arch enemy ja lamb of god. järjestelyt sit kusi pahimman kerran, mut ei se loppupeleis haitannu, PILKETTÄ SILMÄKULMASSA pitäen meni ihan ok:sti.

mut nyt se vinelol:

olivat neropatit pistäny narikan ja anniskelualueen ihan eri halliin missä musiikki soi, vaikka yli puolet siitä festarihallista oli tyhjää. ei siin mitään, muttaku sä keikan jälkeen haluut mennä ottaa parit bisset, niin joudut jonottaa t-paidas lumisatees että pääset sinne anniskelualueelle (tai narikoille).

"Ruoka & juoma: Aluella on erittäin laadukas syöttölä, josta saa kaikennäköistä ja -makuista festivaalipöperöä kohtuuhintaan."

oli tosi laadukas syöttölä joo, semmonen yhden miniuunin miehittämä joku kotipizza-kopio mistä sai kohtuullisella kolmella eurolla KAHDEN ERIN MAUN valikoimasta pieniä pizza slaisseja joista ei oikein ollut mihinkään. meinasivat varmaan elättää pari tuhatta jannua sil pienel kojul ja pienil pizzaslaisseil.

Sit se tärkein, eli anniskelualue. tosi pieni ja vitun kallis. 6euroo 0.44 fosters tölkist. oli siel jotain strongbowiakin mutta saman hintaista, umpijäistä vaan. Olisivat voineet sitä aluetta pistää vähän isommaks, koska aika moni joutu seisoo siel tiiviisti läjäs ja tosi moni ei ees mahtunu sisälle.

sit siel paikanpääl naurettiin ku sivuil sanottiin et kartat sun muut hinnastot "Tulee ens syksyl" eikä niitä vielkään näkyny vaik elettiin jo sen ekan festaripäivän puolta välii.

tuliaisina toin kotiin melkein mustan silmän, tinnityksen korvis ja amoralin sinkun (:D). makso 2e niin päätin ostaa. arskal oli jotain yritystä siin amoralis, yllätyin ku se ei ollutkaan niin paska mitä oletin. mut ei tod. ollu mikään erikoisen hyvä, pari biisii kuuntelin ja lähin bisselle sen jälkeen ku joku huus yleisöst "ARI ON HOMO", sit arska heitti "Mä tiiän et mä oon homo, mut jos sä etit persettä niin saat mennä muualle ettimään" tai jotain :D


mut hienoo oli, niin hyväl asenteel muuki festariväki liikentees niin pikku töppäkyset tuntunu missää.
ne jotka menee tänään tonne on varmaan suht vittuuntuneit ku kaks pääartistii on jättäny tulematta. cof, mayhem. muaha.

HOJO HOJO.
« Uudemmat -