IRC-Galleria

Zorah

Zorah

sanoo kaikille ihanaa ystävänpäivää <3

Matkalle.Perjantai 01.09.2006 05:59

13 minuuttia. Sitten täytyy lähteä kävelemään lyseon eteen. Linja-autolla matkustamme Turkuun, Aura-joen rannalle. Matkasta tulee pitkä. Opettajamme Maria Markkanen arvioi, että kahdeksan tuntia olisi kesto, minkä joudumme bussissa viettämään. Tosin jos teillä ei olisi valvontakameroita, eikä huomattavia moottoritie-osuuksia olisi laskettu nopeusrajoitukseltaan 100 km/h:sta 80 km/h:een, taival olisi ainakin tunnin tai pari lyhyempi. Tästä matkasta ei sentään tule niin uuvuttavaa ja pitkäveteistä, kuin kesällä 2005: kaveriporukan kera nostimme kytkintä ja suuntasimme Ruisrockiin. Mukana oli nimeltä mainitsemattomia henkilöitä, joiden rakot eivät ole tätä huomattavaa etua antavaa seurapiiri-mallia. Itsehän kestän todella pitkän ajan wc-käyntien välillä.

8 minuuttia. Kohta pitäisi vaihtaa byxorit ja livauttaa tennarit jalkaan. Aatu nukahti, kun luin kirjaa siinä vieressä. Täytyy varmaankin herättää hänet, ennenkuin livahdan reissuun. Ei kehtaisi, kun toinen nukkuu, mutta luulisin ettei itsellänikään kovin mukavaa olisi, jos toinen lähtisi mitään sanomatta parin päivän reissuun.

5 minuuttia. Äsken kirjoittamani kappaleen aikana ehdin jo miettiä, ostaisinko tuliaisia. Sehän riippuu yksinomaan rahatilanteesta. Eli kuinka paljon nainen löytää itselleen ihastuttavia vaatteita, kenkiä, laukkuja, huiveja ja sukkia. Aatulle ehkä jotain pientä, muut eivät tarvitse mitään.

4 minuuttia. Mietin juuri, onhan kaikki varmasti pakattuna. Mieleeni ei ainakaan juolahda, että jotain olisi unohtunut. Eväätkin ovat laukussa. Pärjään appelsiineilla, porkkanoilla ja omenoilla. Viime vuonna söin koko matkan aikana pelkästään koulun tarjoaman sämpylän. Nyt järkeentyneenä tietenkin muonitan itseni paremmin. Jotain proteiini pitoista on ostettava matkalta. Kasvissyöjien on huolehdittava juuri kyseisen ravintoaineen saannista, sillä tunnetusti kasvikset sisältävät sitä hyvin vähän.

1 minuutti. Nyt. Vaatteet ja matkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.