IRC-Galleria

Zorah

Zorah

sanoo kaikille ihanaa ystävänpäivää <3

Tiistai-aamu.Tiistai 05.09.2006 10:59

Tunti alkaa alle vartin päästä. Oli aika sekavantuntuinen olo tulla kouluun. Kun hengitystiet ovat ärtyneet, tuntuu kuin koko ihminen olisi tukossa. Mietin, mahtaako kuume nousemaan, sillä en toivo tulevani kipeäksi. Joutuisi olemaan turhaan poissa tunneilta, eikä olotilan puolesta olisi juhlimista. Eilenkään en päässyt kiertelemään joen vartta juoksuaskelilla Olavi-koiran kanssa. Se olisi tehnyt kipeää. Sairaana urheileminen on yhtä helvettiä.

Ensimmäisen tunnin jälkeen on vapaata. Onneksi pitemään aikaa, kuin normaali vaparilla, sillä siihen kuuluu myös ruokailuvuoro. Taidan rynnätä kahvilaan. Vielä on mietinnässä, kannataisiko ottaa teetä kahvin sijasta. Vaatekauppojen tarjonta on katsastettava sen jälkeen. Tällä viikolla äidin lupauksen mukaan saan uudet kengät. JOS niitä on liikkeessä vielä, toki käyn ne itselleni hamstraamassa. Mutta jos ei, tilanne on kinkkisempi. Harva se päivä, jolloin löydän töppöset, joista pidän. Viime talven kuljin reikäisillä, risaisilla, mutta rakkailla tennareilla. Sanomattakin selvää, etten bongannut yksiäkään mieleisiä talvikenkiä.

Ajattelin viime viikolla, että alkaisin kirjoittaa päiväkirjaani mielipidekirjoituksia, sekä muita tekstejä edistääkseni verbaalisia taitojani. Siitä olisi etua äidinkielenkirjoituksiin, sitten aikanaan. Sitä paitsi, haluan oppia hyväksi kirjoittajaksi. Olen toki pärjännyt oikein hyvin kursseilla, mutta parantamisesta ei koskaan ole haittaa.

Juu siinäpä tämän aamun tylsyyksiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.