IRC-Galleria

Zsazsa^

Zsazsa^

fucked up and annoying

hmm. Lauantai 09.02.2008 02:29

Jag måst fundera på en sak. (Igen)
Jag brukar själv göra det här och nästan alla andra som skriver hit också. Sätta hit en massa sångtexter?
Varför?
Ni vet,om man är glad sätter man en happy-happy sångtext och är man lessen sätter man en "I'm-so-sad-and-I'm about-to-kill-myself-text. Nu har det ju blivit så att man olettar att det faktist betyder något när någon sätter en sångtext hit. Tänk om man bara tycker att den är bra?
Tänk om din familj just har dött och din pojkvän har lämnat dej men du ändå bara råkar just då digga Björks "Violenty Happy"?
Vad vill man månne säga med det,sådär egentligen.
Jag brukar själv göra det ca en gång i veckan.
Sist jag gjorde bara slog det mej att det egentligen är ganska onödigt. Men inte kommer jag att sluta med det för det.
För nästa gång jag ramlar över en låt som bara passar sååååå bra till min sinnesstämning just då och som är liksom heeelt som om jag själv sku ha kommit på orden juh,så kommer jag garanterat att kopsa hit den.
Eller sen råkar jag bara gilla den sången.

p.s Jag minns ännu när jag var tillsammans med min förra pojkvän och satt en "sad"-sång hit och typ något lesset och sorligt som kuvateksti också så vips var det minst 3 kaverin som fråga privat om något är fel.

pps. Alltså seriöst,Masters of horror som håller på nu på nelonen som ja tsiigaa me ett öga på är high class! Det blir bara bättre och bättre för varje avsnitt. Varför är alla c-luokan kauhuleffan som en riktigt tacky mjukporrleffa a la perjantaiseksi? (om nån annan minns perjantaiseksi som gick på tv för kanske 5 år sen?) Suosittelen lämpimästi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.