IRC-Galleria

Zucca

Zucca

En käy täällä enää säännöllisesti. (Pssst. IRC/ICQ/Messenger)
Nonni. Tätä närästystä on todella vaikea pukea sanoiksi.
Kevät, netti toimii miten sattuu, suht pa tilanne,Gearge Bush, Texas (bändi), fruittarit... yhteensä ei saa aikaan varmaan sitä vitutusta mitä tässä joduin kokemaan.

Menin kiireisenä aamuna , ah niin ihanan, Sörkän metroasemalle ja suuntasin pikapikaa Ärrälle ostamaan 20 päivää aikaa lisää sellaseen hienoon , todella korkean teknologian, läpyskään. Oli muutenki jo kiire ja siinä edellä oli joku täti-hämärä, joka ei osannu päättää mitä se otttaa. Lopulta tuli mun vuoro: "20 päivää aikaa tähän alkaen tästä päivästä.". Taisinpa sanoa vieläpä "Ottasin 20 päivää aikaa tähän, tästä päivästä alkaen, kiitos.". Ja sitte ku ostokset oli suoritettu, eiku metrolle. Lipun tarkastajia ei onneksi näkynyt (selitys tulee aikanaan). Ja sitten Hertsikkaan odottamaan kaveria. Kaveriki tuli suht vikkelään...
Sitten alkaa se vitutus: Kerron siitä kaverille että oli kallis lipuke kun makso 20e per 20d. Kaveri sano et olis pitäny maksaa 21e ni olis saanu sen 30 päivää. Siinä sit ihmettelin et mitenkähä vitussa siinä on tollanen heitto. En uskonu aluks ni kaveri näytti lipukkeen ja siinähä se oli todistettuna. Päätin sit kattoa omaa kuittia, ja siinä lukee että se Ärrän (HUORA!) myyjä on laittanu siihen mun lipukkeeseen sen mun 20e _rahana_. Sitte on tatti otsassa koko päivän ja ... (lähin tässä välissä kauppaan ostaman kaljaa, ku alko taas nousemaan tatti taas otsaan)... Kotimatkalla sit hyökkäsin takasin sinne ärrälle: "Ei me voida tehä tälle enää mitään. Olisi pitnyt heti ilmottaa." "Oli HIEMAN kiire että en ehtiny tarkistaa TEIDÄN mokia." "... Me ei voida tehdä mitään. Sun pitää mennä HKL:n toimistoon selvittämään tämä asia." "Ok (ja fuck you)." No sinne sit seuraavana päivänä (tämä päivä). Ensinnäkin olin 16. jonossa. Ja mun edellä oli joku kaveri jonka kortti oli tehny boogukset ja sillä oli tarkastajan 80e:n pikavoitto. Tää kaveri oli tullu just duunista, raksalta, ja sillä oli vaan KUVALLINEN työmaa korrtti mukana: "Pitää olla virallinen henkilöllisyystodistus. Me suljetaan tänään (joskus viideltä), muttä keskustan toimisto (jossa saat jonotusnumeron 666 kun on menossa numero 333) on huomennakin auki.". Kaverilla oli sellanen ilme naamalla että se vois tappaa jonku. Noh. Mun vuoro sit tuli lopulta ja siinä sit setvittii asiaa ja sain VAIN muutettua kortilla jäljellä olevat rahat ajaksi kortille. Kun kyselin niistä matkoista jota oon nyt joutunu kulkemaan kalliimmalla, vastaus oli että pitäs sotkea takasin sinne Ärrälle setvimään sitä. Että he ei voi tahdä mitään enempää. JA VITTUJEN KEVÄT NÄIDEN KAIKKEN KANSSA! TULKAA LÄHI-IDÄN KANSA TÄNNE JA RÄJÄYTTÄKÄÄ NY PARI BUSSIA VEKE JA YKS ÄRRÄ! Ajattelin ens maanantaina käydä vittuilemassa taas siellä Ärrällä. Pyydän jonkun pomon paikalle ja tahon tehä kirjallisen valituksen jossa vaadin anteeksipyyntöä tms... Ärrä saa pitää ne likaset homorahansa. Saisivatpa viel maksaa noi 12 kaljaa jotka nyt jouduin ostamaan tähän vitutukseen.
Kiitti moi.

Keskaria talvelle.Perjantai 30.03.2007 09:28

Ok. Tulipahan taas todistettua että talvi oli perseestä. En harrastanu about minkäänlaista ulkoilua talvella. En edes pulkkamäkeä. \o/
No talvi on ohi ja alkaa vittujen kevät. Paha sanoo kumpi on pahempi. Johtuu talvesta. Nyt oli suht iisi talvi. Kevät nyt on aina perseestä. Odotan sitä kesää, että pääsee elämään.

ToimiiTorstai 29.03.2007 01:14

Where have I been all this time
Lost and sliding fatal decline
I've been waiting for this to unfold
But the pieces are only as good as the whole
Severed myself from my whole life
I cut off the only thing that was right
What if I never saw you again
I'd die right next to you in the end
That place in my mind
Is that space that you call mine

[Ei aihetta]Torstai 29.03.2007 00:27

Welho yrittää saada mut valvomaan yöt, ku yhteys alkaa skulaamaan vasta ysin jälkeen.
Piti hake infoa tota lopputyötäki varten mutta nyt vituttaa nii paljo etten kyllä tee enää mitään.
http://www.turunsanomat.fi/viimeuutiset/ts/?ts=0,3:2025:0:0,4:26:0:0:0;4:27:0:1:2007-03-27;4:28:0:0:0;4:29:0:0:0;4:30:0:0:0;4:31:0:0:0;4:35:0:0:0,0,1:0:0:0:0:0:#448283

Turun poliisi ratkomaan entropia-ongelmaa

Turun yliopiston Tuorlan observatorion internet-sivuista on jätetty tutkintapyyntö poliisille. Tutkintapyynnön tehnyt yksityishenkilö epäilee, että sivuilla oleva epätieteellinen väite rikkoo yliopistolakia. Tutkintapyynnön mukaan sivulla väitetään, että auringosta tuleva lisäenergia voi aiheuttaa entropian vähenemistä maapallolla. Poliisiin yhteyttä ottaneesta väite on virheellinen, koska auringosta tuleva lisäenergia lisää entropiaa maassa. - Entropiaa ratkomaan tarvittaisiin kansainvälinen, Nobel-tason tutkijaryhmä. Olisi suuri tieteellinen saavutus, jos poliisi pystyisi sen ratkaisemaan, kommentoi professori Mauri Valtonen Tuorlan observatoriosta.

Tässä vielä tämä sivu: http://www.astro.utu.fi/zubi/phys/entropy.htm

ICQ on vänkä juttu.Sunnuntai 25.03.2007 23:55

Joku aasialainen dille sanakirjan kanssa yritti jutella mulle:
http://palm.zapto.org/chatting_with_an_idiot.png

En aina jaksa sunnuntaisin vääntää sitä rautalankaa noiden kanssa.

Pretty cool.Lauantai 24.03.2007 19:09

[Ei aihetta]Lauantai 24.03.2007 17:13

Kui moni tuntee itsensä sokeaksi?

http://palm.zapto.org/amastudy.gif

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.03.2007 08:41

- Women! What can you say? Who made 'em? God must have been a fuckin' genius. The hair... They say the hair is everything, you know. Have you ever buried your nose in a mountain of curls... just wanted to go to sleep forever? Or lips... and when they touched, yours were like... that first swallow of wine... after you just crossed the desert. Tits. Hoo-ah! Big ones, little ones, nipples staring right out at ya, like secret searchlights. Mmm. Legs. I don't care if they're Greek columns... or secondhand Steinways. What's between 'em... passport to heaven. I need a drink. Yes, Mr Sims, there's only two syllables in this whole wide world worth hearing: pussy. Hah! Are you listenin' to me, son? I'm givin' ya pearls here.
- I guess you really like women.
- Oh, above all things! A very, very distant second... is a Ferrari.