IRC-Galleria

Of the little thingsKeskiviikko 28.07.2010 21:07

Hmh. Vuokrasopimus on nyt sitten tehty, pitää katsoa että milloin porukat pääsevät autonsa kanssa tänne niin pääsisi muuttamaankin. It's such a nice place. Ja Mary, se vuokranantaja, on kanssa mukava tyyppi. Älyttömän rento ihminen. Tänäänkin antoi vaan asunnon avaimen käteen ja sanoi, että sinne voi muuttaa milloin vaan.
I think it's gonna be great. Varsinkin kun molemmat koulut on niin lähellä. Lukiolle reilu 3 kilsaa ja amikselle vajaa 2. Eli ainakin tulee saatua jotain liikuntaa sen jälkeen, kun koulut alkaa.

Pakkaaminen edistyy. Hitaasti. On tullut pääosin vaan tungettua vaatteita muovipusseihin ja nyt ei sitten ole enää mitään ideaa, että mitä on missäkin. No, sittenhän se selviää kun ne joskus tyhjentää. Kaikki pikkukrääsä on vielä ihan paikoillaan, mutta julisteet on kyllä pakattu. Jonnekin. Hmm.
I feel giddy.

Ja joo, kävelin tänään sitten sieltä tulevalta kämpältä Espoon keskukseen ja hain Hesestä ruokaa (koska kämpällä ei ole enkä jaksanut käydä kaupassa). Niillä on kyllä mielenkiintoinen tapa pyörittää paikkaa. Juuri se kiireinen lounasaika ja paikalla kaksi työntekijää, joista toinen oli vielä harjoittelija. Siellä oli pikkuiset jonot ja odotusajat. Not like this.

Ja on sen verran tylsää että kaikki on huvittavaa juuri nyt. Myös tämä.

Toiset vaan osaavat.

Ja ulkolämpötilamittari näyttää taas vaan +45 astetta. Aika viileää. Voisi laittaa pitkähihaisen päälle ettei varmasti vilustuisi.
Ai niin joo. Pitää jatkossa muistaa että ei oikeasti pidä a) nousta ylös sängyltä/tuolilta liian nopeasti ja sitten b) rientää portaisiin. Almost passed out. Again. Silmissä pimeni ihan kivasti, mutta sitten tajusi istua alas niin se meni ohi. Jotkut eivät vaan ikinä opi, vaikka sama tapahtuisi useaan kertaan. Damn me.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.