IRC-Galleria

=)Torstai 29.06.2006 15:56

Nyt toi mein neiti on kekannu keittiön kaapit, jes... pääsee tolla kävelytuolilla tarpeeks lähelle ja niitä ovia on kiva paiskoa ja paukuttaa... :)

hip..Maanantai 26.06.2006 00:45

Huomenna otetaan auton nokka kohti ähtäriä, käydään siellä eläinpuistossa ja sit mennään tuuriin veljekset keskisen kyläkauppaan ja sit joko jäädään sinne yhdeks yöks tai sit mennään ähtäriin... jeij..

=)Sunnuntai 25.06.2006 17:36

Oli kyllä ihan kiva juhannus mökillä rakkaitten ja sukulaisten kanssa..

Ella oppi konttaamaan ja 7:s hammaskin puhkes... (ihan kohta 8:s)

Ellan sanoja: tännännää, mammammaa, tättättääää, pappappaaa, vavvavaaa.

hihiiiiLauantai 17.06.2006 12:44

Särkänniemeen särkänniemeeeeeen... lähtee nää nyt, ku toi yks tulis tuolta suihkusta... ----> heippa hei...

jeeeeMaanantai 12.06.2006 14:49

Viikon päästä lauantaina lähetää Jarnon kanssa Särkänniemeen... (ihan kahestaan) Ella menee Jarnon porukoille (kai) hoitoon jos niillä ei oo mitään... mun vissiin pitää soittaa ja kysyy muuten se jää taas niin viime tippaan.. <virne>

ellan sanojaMaanantai 12.06.2006 14:46

äititätättäää... iti, tyttö...

huhhuh..Keskiviikko 07.06.2006 14:42

Kamala vauhti tolla meijän neitillä.. menee sellasta puoli konttausta/ryömimistä.. nyt se on hiffannu sen konttaus asennon ja siinä välillä heiluu..

ainii ja kaks hammasta on taasen puhjennu alas eteen edellisten viereen...

ja kiljuminen on hauskaa mutta kun äidillä menee korvat.. <virne>

NeuvolastaPerjantai 02.06.2006 16:52

Elikkä siis eilen käytii neuvolassa ja pituttaa on huimat 71,3cm ja painoa 8890g
Kasvu tasaista :))

Ens kerralla on sitten lääkäri, hui.. mitäköhän ne tekee siellä.. kai vaan ihan normi tarkastus ja rokotus.. sit onkin 10kk neuvola (jos haluaa ja kyllä ajattelin ottaa ajan ihan vaan punnitukseen ja mittaukseen) seuraavaksi ja sit 1v

Että sellasta.. tää mamma lähtee tiskien kimppuun kun Ellakin vetää sikeitä.. tsau
Olet ulospäin suuntautunut, sosiaalinen, käytännöllinen ja pidät asiat järjestyksessä. Ihmistyyppisi on ylpeä kyvystään tuoda harmoniaa, viihdyttää ja pitää huolta toisista. Velvollisuus ja vakiintuneet tavat ovat sinulle toisarvoisia. Kaltaisesi ihmiset ovat lämpimiä, ystävällisiä ja luonnostaan työskentelevät toisten ihmisten kanssa, organisoivat ihmisiä ja tapahtumia. Sinulle soveltuvat ammatit myyntitykistä, terveysalan, opettamisen ja juontamisen alueilta. Saatat löytää itsesi kerhoista, yhdistyksistä, komiteoista ja muista toimielimistä, joissa ryhdyt siekailematta vapaaehtoiseksi vaikkapa avustustyöhön. Olet perinteitä kunnioittava, konservatiivinen ja lojaali. Teet ahkerasti työtä, ja uhraat aikaasi perheelle ja ystäville. Sinun voi olla vaikea sietää ihmisiä, jotka toimillaan tai tekemättä jättämisillään loukkaavat toisia. Usein annatkin heidän kuulla kunniansa! Vaikkakin saat tyydytystä siitä, että voit olla hyödyksi, tarvitset toisten sanallista ja näkyvää arvostusta ja kiitosta hyvästä työstäsi. Jos sinua ei kiitetä, vaikka omasta mielestäsi olet tehnyt hyvää työtä, sinusta voikin saada ikävän vihollisen.

jesTiistai 23.05.2006 14:43

Ellalle puhkes pari päivää sitte kummatkin ylähampaat.. syötin sille sosetta ja yhtäkkii kuulu hirvee narskutus kelasin et eihän se voi ellan suusta kuulua mut sit ku kokeilin niin ylähampaathan ne siellä :)