IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

« Uudempi -

Pitkasta aikaa:DTorstai 05.01.2006 08:30

Nonih:D Pitkasta aikaa tulee taas kirjoteltua:)

Tanaan meille tuli kaymaan Mary Kay:n esittelija seka muutama Dawnin ystavatar. Aaivan mielettoman ihanaa:) Laitettiin kynsia, kokeiltiin uutuuksia, juotiin valkoviinia ja dippailtiin kasviksia:) Siinahan innostui ihan shoppailemaan:)

Pitais tehda jotain naille hiuksille... Pitais laittaa uusi vari + leikata. Saas nahda milloin saan aikaseks. Katellaan josko tuossa kokeiden jalkeen:)

Nyt on tosiaan enaa kaks viikkoa tata semesteria jaljella ja ma stressaannun kuoliaaks. Huomenna pitas kirjottaa pari esseeta, tehda yks projekti ja valmistautua noin neljiin pistareihin perjantaille. Saas nahda miten onnistuu. Toisaalta vaikka jattaisin hissa projektin tekematta niin arvosana olis siltikin vahintaan B-, mika ei ole paha ollenkaan. Katsoo miten jaksaa.

Tanaan aloitin laihdutuskuurin. Tarkotuksena saada kymmenen kiloa pois. En ma taalla lihonut ole, mutta kyllahan tuossa oli muutenkin varaa vahan kadottaa. En meinaa laskea mitaan hiilareita tms. mutta katsoa vaan mita syon. Olen totaalisessa karkki-, keksi-, jatski jne lakossa, en syo mitaan deep fried kamaa ja yritan jattaa leivan, riisin, pastan ja perunan minimiin. Sen sijaan yritan panostaa kasviksiin. Infoilen sitten miten edetaan;)

Kesalla ajattelin varjata hiukset mustaksi. Sitten kun on vahan rusketusta niin ettei nayta kalpealta ja oletuksena, etta iho on hyvassa kunnossa. Nyt iho nayttaa jo aika hyvalta, mutta viela olisi vahan parantamisen varaa. Mustat hiukset ihan sen takia, etta vaatteiden vareissa olisi vahan enemman valinnanvaraa. Nyt on mm. sininen ja oranssi kokonaan kielletyjen listalla. Ei silti, etta noita kayttaisin muutenkaan paljon, mutta mutta... Katotaan nyt, olis ihan piristavaakin varjata valilla.

Sitten ajattelin kayda ottamassa hampaiden valkasun jossain vaiheessa. Taalla jenkkilassa ne kun on vahan edullisempia ja ainahan hampaita voi saada vahan valkosemmiksi:)

Alotan yleisurheilun kevaalla:) Siita tulee ihan kivaa. Tarkoitus olis paasta oikeasti hyvaan kuntoon. Mulla alkaa kahden viikon paasta ohjattu saannollinen punttistreeni ja sitten edelleen kayn nyrkkeilemassa kun aika sallii. Mutta kun yleisurheilu alkaa niin se on sitten 6 X 2 h / vko. Plus tuo mun punttis. Pitas olla aika hyva kesakondis;) Etta neidit varatkaa se hietsun ranta kun tuun takas;)

Mutta juu... Joulu meni hyvin , uusvuos meni hyvin, Kanadassa ja Michiganissa oli kivaa. Helmikuussa Floridaan:)

What else? Pitas taas miettia mita kaikkea tassa on tapahtunut sitten viime kirjoittamisen, noh ehka se muistuu huomenna. Nyt pitaa menna nukkumaan, en paase ylos aamulla ellen nuku min. 8 h.

Oita!

Terkuin Dankku

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.