IRC-Galleria

Pojille uusi sänky...Keskiviikko 26.11.2008 21:57

Käytiin ostaan tänään pojille kerrossänky. Yläsänky 80x200 ja alasänky 120x200, eli mahtuu nukkumaan kolme samaan sänkyyn. Tulevaisuutta ajattelen, ihan järkevä ostos. Mäntyä. Tarjouksessa jyskissä 185€!!! Vaahtomuovipatjat makso yhteensä 100€ ja patjoilla on viiden vuoden takuu!
Autoon mahduttaminen sitten olikin toinen juttu... takapenkit kaadettiin, ja toinen etupenkki niin eteen kun vaan saa ja selkänojaa eteenpäin. Sit ei tajuttu jättää Onnin turvaistuinta pois, eli sekin piti irrottaa ja pakata johonki väliin. (Pojat oli siis mummulla hoidossa) Siinä mä sit istuin sellasessa 75 asteen kulmassa reilu 40km tän mahani kans. =DD (Meillä on sellanen Opel Astra, eli ei mikään tilaihme....)
No mut kotiin päästiin sängyn kans...
Nyt Arttu yrittää kuumeisesti saada kasattua tuota sänkyä että pojat pääsee nukkumaan siihen jo ens yöksi ja huonolta näyttää. =D Ja vielä mun pikkuveli soitti että on tulossa yhden tytön kans (ne ei muka seurustele, mutta mä en oikee usko... ;) sori henna=DD ) meille värjään hiuksiaan, eli salongiksikin on tässä vielä kämppä muutettava. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.