IRC-Galleria

_Johna_

_Johna_

Jokaisesta meistä jää pieni jälki....


Härkä 20.4.-20.5.

Hallitseva planeetta Venus.

Härkä on tähtikartan kärsivällisin merkki. Heidän luonteensa on järkkymätön ja periaatteissa pysyminen on kunnia-asia. Pitkäjänteinen ja sinnikäs Härkä rakastaa toimintaa, hän toimii heti eikä jää koskaan unelmoimaan. He pystyvät omistautumaan asioihin koko voimallaan, ja vievät minkä tahansa projektin loppuun asti.

Härät ovat taiteellisesti lahjakkaita, mutta eivät kuitenkaan liikaa häröileviä taitelijasieluja. Härän jalat ovat tiukasti maassa, yleensä polvia myöten.

Härät eivät vaadi paljoa ollakseen tyytyväisiä. Hekin haluavat rahaa, mutta eivät hankkiakseen materiaa vaan voidakseen suunnitella tulevaisuutta.

Härät rakastavat mukavuutta ja rentoutumista. He ovat hyviä kokkeja (hyvästä en tiedä mutta kokki ku kokki! :D) ja osaavat myös valita oikeat viinit (Hah, enpäs sano tohon mittää ;D). Härillä on paljon ystäviä heidän leppoisan luonteensa ansiosta. Heitä saa ärsyttää kauan ennen kuin he hermostuvat, mutta kun rajan yli mennään, antavat Härät harvoin anteeksi. (Itseni mielestä toi lause kuvastaa aika hyvin omaa luonnettani…)

Härät ovat luonteeltaan tyyniä ja tasapainoisia. He mietiskelevät paljon ja ovat aistillisuudessaan herkkiä (no sitähän ainaki oon jos en muuta ;). Turvallisuuden tunne on Härille tärkein, ja sen eteen he ovat valmiita tekemään paljon töitä. (Kuulostaa tutulta…)

Härät ovat lempeitä ja rakastavia, ja siksi he ovat hyviä äitejä ja isiä. Perheensä eteen Härkä tekee mitä tahansa. Mukautuva ja vastaanottavainen Härkä on tähtikartan potentiaalisin pitkäaikainen parisuhdekumppani.

Ja sitten totuusÂ…

Näin Härän kanssa seurustelleet sen ovat kokeneet:

Härkänainen:
Härkänaiset ovat jähmeitä ja hitaita. He eivät uskalla sanoa ääneen mitä ajattelevat, ja antavat asioiden kihistä sisällään. He tekevät päätöksensä aina auttamattomasti myöhässä. Tämä on yksi syy siihen, että he roikkuvat kauan huonoissa ihmissuhteissa. (Ihan tyypillistä meikää, osuu ku nappi takin läpeen ;)

Mustasukkainen ja omistushaluinen Härkänainen ei usko mitään mitä hänelle sanotaan. He epäilevät, että kaiken takana on kuitenkin jokin muu totuus. (Hiukan saattaa löytyä mustasukkausuutta, mutta kyllä yleensä ihan aiheesta…) Härkänaiset tulkitsevat maailmaa omien sarviensa takaa, ja näkevät totuuden usein huonosti. He ovat myös jatkuvasti huolissaan maailman ja ihmisten pahuudesta. Jos Härkänainen tekee virheen, sen jatkuva miettiminen ja analysointi vie häneltä noin vuoden.

Härkänaiset eivät uskalla heittäytyä täysillä suhteisiin. Ainahan on vaarana epäonnistuminen, ja kun ei anna itsestään kaikkea, voi sen ennaltaehkäistä. Härkänaiset eivät tee aloitteita. Heidät pitää vain ottaa ja viedä. Härkänainen tarvitsee rinnalleen itsetuntoisen ja lempeän ihmisen. (Oon just tollanen etten uskalla tarttua vaan hetkeen... Mistäs sellaisen miehen löytää??)

Härkänaisten kumppaneilla on kova työ vakuuttaa jatkuvasti rakkauttaan. Se pitää aloittaa aamulla, ja lopettaa vasta illalla. Härkänaiset voivat herättää kumppaninsa yöllä vain kuulemaan toisen rakastavan edelleen. (Heh ;D)

Härkänaiset kestävät muutoksia huonosti. He eivät suostu näkemään asioiden vaihtumista ja pysyvät itsepintaisesti samassa. Tämä ajaa Härkänaiset moniin epäonnistumisiin esimerkiksi ihmissuhteissa.

Kun jääräpäisen Härkänaisen saa sisukkaan yrittämisen jälkeen suuttumaan, hän on erittäin pitkävihainen ja harvoin antaa kokonaan anteeksi.

NO kyl täytyy sanoo et aika paljon Johnaa tuossa teksissä... Kaippa sitä sit on ilmetty härkä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.