IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.08.2008 23:52

Koulu alko ja saimmekin huomata, että tällä viikol olikin vain tiista ja keskiviikko kouluu ja nekin loppui ihanan aikasin. Kas kummaa kun mä oon näin kahtena päivänä saanu aikasekski jotaan. Kaikki tarpeelliset paperit on täytetty ja asiat kunnossa.

Noista papereist tulikin mieleen, et mut on valittu johonkin tutustumis käyntiin Euroopan parlamenttiin. Oiln mä ihan et mitä helvettii kun enkunmaikka näytti mulle siit paperii. Kyseessä olis 4 päivänen reissu, joka sijoittuu marraskuun oliks se 11. ja 15. ajalle. Se käsittäis lentomatkan Frankfurtiin ja siel sit jonnekkin ranskaan (en muista tähän hätään minne). Ekan päivän tultais, tokan päivän tutustuttais siihen parlamenttiin, kolmantena tutustuttais kulttuuriin ja 4 päivänä palattais takasin. Miks mut valittiin???? Mä en näe itteeni mitenkään erityisenä. Sit sinne ei valittu ees ketään tuttui O_O

OOnkohan mä ainoo, josta on ihan kiva palata kouluun? Must on iha kiva, kun pääsee takasin rutiiniin ja näkee tuttui. Ei mul muuten mitenkään hirveen mielenkiintosta ajankäyttöö oo koton. En mä kuitenkaan nää kavereitkaan niin hirveen usein. Kylhän mua opinnäytetyö ja työharjottelu kammottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.