IRC-Galleria

Matkaan taas lähden nyt...Maanantai 29.12.2008 14:34

Eli tänää joo lähetään matkoille teneriffalle ja palataan 5.1. joten nyt jo näin ajoissa
Hyvää uutta vuotta!

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.11.2008 16:09

Räkätauti alkaa helpottaa... mut jee mä pääsin teoriakokeen läpi ekal kerral jee! Askel lähempänä ajokorttii :DDDD

[Ei aihetta]Perjantai 21.11.2008 19:38

Oltiin hesas virpin kaa ja mieleen jäi...
1) kirjatorin magneetista: "miehet ovat kuin konvehteja, jos odotat liikaa vain omituiset ja tahmaiset jäävät jäljelle" REPS
2) ukko joka nähtii pariin otteeseen. Muistetaan "Perkele" ja "saatana" ilmaisuista.
3) semmonen yks ällötys joka olis halunnu viedä virpin kahville :< (hyi saa....)
Että hehkeetä.... :D

[Ei aihetta]Perjantai 21.11.2008 13:14

Heh. Nyt on ainakin aikaa toipuu, kun tulikin koulust 4 päivää lomaa (kaikki tunnit täs jaksos suoritettu?) ennen työharjotteluu (iik!).

Virpin kaa tänää hesaan <3

Ja ulkon on pakkast + sataa luntaaaaah <33333

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.11.2008 18:30

Vttu ku pää tuntuu kuin olis räkää täynnä. Positiivist on vaa et kurkkukipu läks...
Vtun räkätaudit on perseestä.

Täällä taas... Sateisessa SuomessaSunnuntai 16.11.2008 18:07

Eli siis oon ollu nyt tuol Ranskan Strasbourgissa parlamenttiin tutustumassa. Mukana oli 25 oppilasta eri linjoilta Omniasta ja unohtamatta tietenkään kolmea opettajaa. Oli ihan kiva reissu kieltämättä. Keskiviikkona oli lähtö ja palasimme tossa sunnuntain aamuyöstä. Se mitä voi ainakin kiittää niin lentokentäl sai matkatavarat ihailtavan nopeasti.

Näin sunnuntaina tuli tuonkin matkan lisäksi käytyä suklaafestareilla helsingin lasipalatsissa. Eli... ainakin kuukauden suklaa annostus tuli kerralla ja jostain kumman syystä olo on vähän, että ei enää pitkään aikaan sitäkään.

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.11.2008 18:00

No, voi vitaliste.... Ei kukaan oo nähtävästi kaivannu mua 4 päivään... Perkule!

[Ei aihetta]Lauantai 27.09.2008 13:37

Hahhah. Eilen oli harjotus estekisat nuuksion ratsastuskeskukses ja oltiin sitten Nooran kaa osallistuttu 3:een luokkaan, jos hypättiin 80cm esteit.
Saavuimme neljän jälkeen paikalle ja ekan luokan hyppääjät olikin jo laittamas ponei ja heppoi kuntoon (ne hyppäs 40cm esteit. Vähänkö söpöö <3). Päästiin liputtajiks kakkos luokkaan, jossa dramatiikkaa ei puuttunut. Putoamisia ja kieltäytymisiä sattuikin tässä luokassa niin monta, että oikein hirvitti.
Meidän luokka olikin hyvin mielenkiintoinen sillä vain Noora ja eräs toinen likka pääsivät uusintakierrokselle samalla hevosella (Parmalla <3). Itse hyppäsin Ericillä ja pudotimme vain yhden esteen. Luokassa starttasi 16 ratsukkoa, joista 11 jouduttiin hylkäämään, 3 pudotti esteen ja 2 pääsi uusinta kierrokselle. Noorahan sijoittui 2 (oon ylpee <3333) ja ite sijoituin 5, koska 2 muuta pudottanutta veti paremman ajan. Oon silti ylpee ittestäni :D

Muuten niin veemäinen päivä sai hyvän lopetuksen. Oli hieno kokemus ja ens keväänä uudelleen <3333

[Ei aihetta]Perjantai 26.09.2008 18:27

Voi tätä vitutuksen viikkoa...

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.08.2008 23:52

Koulu alko ja saimmekin huomata, että tällä viikol olikin vain tiista ja keskiviikko kouluu ja nekin loppui ihanan aikasin. Kas kummaa kun mä oon näin kahtena päivänä saanu aikasekski jotaan. Kaikki tarpeelliset paperit on täytetty ja asiat kunnossa.

Noista papereist tulikin mieleen, et mut on valittu johonkin tutustumis käyntiin Euroopan parlamenttiin. Oiln mä ihan et mitä helvettii kun enkunmaikka näytti mulle siit paperii. Kyseessä olis 4 päivänen reissu, joka sijoittuu marraskuun oliks se 11. ja 15. ajalle. Se käsittäis lentomatkan Frankfurtiin ja siel sit jonnekkin ranskaan (en muista tähän hätään minne). Ekan päivän tultais, tokan päivän tutustuttais siihen parlamenttiin, kolmantena tutustuttais kulttuuriin ja 4 päivänä palattais takasin. Miks mut valittiin???? Mä en näe itteeni mitenkään erityisenä. Sit sinne ei valittu ees ketään tuttui O_O

OOnkohan mä ainoo, josta on ihan kiva palata kouluun? Must on iha kiva, kun pääsee takasin rutiiniin ja näkee tuttui. Ei mul muuten mitenkään hirveen mielenkiintosta ajankäyttöö oo koton. En mä kuitenkaan nää kavereitkaan niin hirveen usein. Kylhän mua opinnäytetyö ja työharjottelu kammottaa.