IRC-Galleria

_Nasta__

_Nasta__

tännekkää kukaan koskaan mitään kommentoi

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!!!Tiistai 23.12.2008 15:05

:'(Tiistai 16.12.2008 12:24

En muista paljoakaan synnyinpaikastani. Siellä oli ahdasta ja pimeää, eivätkä ihmiset koskaan leikkineet kanssamme. Muistan äitini ja hänen pehmeän turkkinsa, mutta hän oli usein sairas ja hyvin laiha. Hänellä oli vain vähän maitoa minulle ja sisaruksilleni. Muistan monien sisaruksieni kuolleen ja kaipaan heitä niin.

Muistan myös päivän, jolloin minut vietiin pois äitini luota. Olin niin surullinen ja peloissani, maitohampaanikin olivat juuri puhjenneet. Minun olisi pitänyt pysyä äitini luona pidempään, mutta hän oli niin sairas. Niin meidät pantiin laatikkoon ja vietiin johonkin outoon paikkaan. Vain me kaksi. Olimme peloissamme ja painauduimme kiinni toisiimme, yksikään ihminen ei silittänyt eikä rakastanut meitä. Niin paljon nähtävää, ääniä ja hajuja! Olemme kaupassa, jossa on paljon erilaisia eläimiä! Jotkut vaakkuvat! Jotkut naukuvat ja toiset piipittävät! Minut on lukittu siskoni kanssa pieneen häkkiin, voin kuulla muiden pentujen ääniä täältä.

Näen ihmisten katselevan minua. Pidän erityisesti "pienistä ihmisistä", lapsista. He näyttävät niin suloisilta ja hauskoilta, ihan kuin he haluaisivat leikkiä kanssani! Kaikki päivät vietämme pienessä häkissämme, joskus ilkeät ihmiset lyövät ikkunaan pelotellakseen meitä. Silloin tällöin meidät viedään ulos ihmisten nähtäväksi. Jotkut ovat helliä mutta toiset satuttavat meitä. Saamme aina kuulla "Ne on niin söpöjä! Tahdon tuollaisen!", mutta koskaan emme pääse kenenkään mukaan.

Siskoni kuoli viime yönä, kun kauppa oli pimeänä. Painoin pääni hänen pehmeälle turkilleen ja tunsin elämän jättävän hänen pienen, laihan ruumiinsa. Olin kuullut ihmisten sanovan, että hän oli sairas ja minutkin pitäisi myydä alennushintaan, että pääsisivät minusta äkkiä eroon. Luulen pehmeän ininäni olleen ainoa (ääni), joka suri häntä kun hänen ruumiinsa aamulla otettiin pois häkistä ja heitettiin roskikseen.

Tänään tuli perhe ja osti minut! Voi onnen päivää! He ovat todella mukava perhe ja he todella, todella halusivat minut! He olivat ostaneet kupin ja ruokaa minulle ja perheen tyttö piti minua hellästi sylissään. Rakastan häntä niin paljon! Tytön äiti ja isä kehuvat minua suloiseksi ja hyväksi pennuksi! Minut nimetään Angeliksi (Enkeliksi). Rakastan nuolla uusia ihmisiäni! Perhe pitää minusta hyvää huolta, he ovat helliä ja rakastavat minua. Hellävaroen he opettavat minulle oikean ja väärän, antavat hyvää ruokaa ja paljon rakkautta. Haluan ainoastaan miellyttää näitä ihania ihmisiä! Rakastan pikku tyttöä ja pidän leikkimisestä hänen kanssaan!

Tänään kävin eläinlääkärillä. Se oli outo paikka ja minua pelotti. Sain pari rokotusta, mutta paras ystäväni, pikku tyttö piti minua hellästi ja sanoi sen olevan OK. Niinpä rentouduin. Eläinlääkäri varmaankin sanoi surullisia sanoja rakkaalle perheelleni, koska he näyttivät kamalan onnettomilta. Kuulin vakavasta lonkkaviasta ja jotain sydämestäni... Kuulin eläinlääkärin sanovan jotain "epämääräisistä kasvattajista" ja siitä, että vanhempiani ei varmaankaan oltu kuvattu. En ymmärtänyt eläinlääkärin puheita, ainoastaan sen, että minua koskee nähdä perheeni näin surullisena. Mutta he silti rakastavat minua ja minäkin rakastan heitä hyvin paljon!

Olen nyt kuusi kuukautta vanha. Siinä missä useimmat muut pennut ovat vankkoja ja riehakkaita, minuun sattuu kauheasti jo pelkkä liikkuminenkin. Kipu ei koskaan hellitä. Minuun sattuu leikkiä ja juosta rakkaan pikku-tyttöni kanssa ja minun on myös vaikea hengittää. Yritän parhaani ollakseni se vahva pentu, mikä minun pitäisi olla, mutta se on niin vaikeaa. Sydämeni särkyy kun näen pikku-tytön niin surullisena ja kuulen Äidin ja Isän sanovan: "nyt on varmaankin aika". Useita kertoja olen käynyt eläinlääkärillä, eivätkä uutiset ole koskaan hyviä. Aina puhutaan synnynnäisistä ongelmista. Haluan vain tuntea lämpimän auringonpaisteen, leikkiä ja helliä perhettäni. Viime yö oli pahin. Kipu on nyt ainainen olotilani, juominenkin koskee.

Yritän nousta, mutta voin ainoastaan inistä kivusta. Minut viedään autoon viimeisen kerran. Kaikki ovat niin surullisia, enkä tiedä miksi. Olenko ollut tuhma? Yritän aina olla hyvä ja rakastettava, mitä olen tehnyt väärin? Voi kun tämä kipu vain menisi pois! Kunpa vain pystyisin pysäyttämään pienen tytön kyyneleet. Yritän nuolla hänen kättään, mutta voin vain valittaa kivusta.

Eläinlääkärin pöytä on kovin kylmä. Minua niin pelottaa. Ihmiset kaikki halaavat minua ja itkevät pehmeään turkkiini. Voin tuntea heidän rakkautensa ja surunsa. Onnistun nuolemaan pehmeästi heidän käsiään. Eläinlääkärikään ei näytä niin pelottavalta tänään. Hän on hellä ja aavistan jonkinlaista helpotusta kivulleni.

Pikku-tyttö pitää minua pehmeästi ja kiitän häntä kaikesta antamastaan rakkaudesta. Tunnen pienen piston etujalassani. Kipu alkaa hellittää ja tunnen rauhan laskeutuvan ylleni. Voin nyt nuolla pehmeästi hänen kättään. Oloni muuttuu nyt unenomaiseksi ja näen äitini ja sisarukseni kaukaisessa vehreässä paikassa. He kertovat minulle ettei siellä ole kipua, ainoastaan rauhaa ja onnellisuutta. Jätän hyvästit perheelleni ainoalla tuntemallani tavalla, pienellä hännän heilautuksella (ja hellällä kuonon tökkäisyllä). Olin toivonut viettäväni monta vuotta heidän kanssaan, mutta niin vain ei ollut tarkoitettu. "Nähkääs", sanoi eläinlääkäri: ”eläinkaupasta ostetut pennut eivät tule kunnon kasvattajilta". Kipu poistuu nyt ja tiedän, että tulee kulumaan monta vuotta kunnes näen rakkaan perheeni uudelleen.

(Tätä tarinaa saa julkaista ja levittää toivoen, että se pysäyttää moraalittomat kasvattajat ja ne jotka kasvattavat pentuja vain rahan eikä rodun parantamisen vuoksi. Copyright 1999 J. Ellis)

[Ei aihetta]Perjantai 12.12.2008 18:09

sisko pyys mua niille viikonlopuks, mut en voi lähteä ku pitää SIIVOTA oma huone. ja samasta syystä en voi lähtee jennin luo, vaikka niiin oltiin suunniteltu. :( tänään ollu TAAS misfits päivä. :)

MISFITS<3Keskiviikko 10.12.2008 00:43

saan joululahjaks sellasen misfits-arkun, (hauta-arkku..:D) se sisältää 4 CD tä ja jotain bändikrääsää (sitä mitä bändijuttuja ne on, ei kerrottu) maksaa 70 euroa (joo, meinasin pyörtyä) mut muuta en sit saakkaan ku vaan sen..:/ nooh, kerkien mä ostaa vinyylisoittimen sit ens vuonnakin

LEVYJÄ!!!!Tiistai 09.12.2008 18:23

stiff little fingers - hanx! (en oo kuunnellu viel)
stiff little fingers - inflammable material(en oo kuunnellu)
the virus - nowhere to hide (tosi hyvä)
flogging molly - float (en o kuun.)
ramones - rocket to russia (e o kuun.)

[Ei aihetta]Perjantai 05.12.2008 14:31

VÄÄRÄN
SÄHKÖPOSTIOSOITTEEN VAHINGOLLISUUS

Keski-ikäinen pariskunta
Pohjois-Amerikassa kaipasi etelän lämpöön.
Niinpä he päättivät matkustaa
Floridaan vieläpä samaan hotelliin jossa
olivat viettäneet hääyönsä 20 vuotta
sitten. Miehellä oli vapaata, joten hän
matkusti päivää
aikaisemmin.

Saavuttuaan perille hän huomasi, että hotellihuoneessa oli
tietokoneet ja
hän päätti lähettää vaimolleen sähköpostiviestin.
Yksi
kirjain sähköpostiosoitteessa meni kuitenkin väärin ja posti päätyi
papin
leskelle, joka oli juuri tullut miehensä hautajaisista kotiin ja
halusi
läpikäydä saapuneen postin sisältävät surunvalittelut
sukulaisilta.

Lesken poika löysi hänet pyörtyneenä tietokoneen ääreltä ja
luki näytöltä:

'Rakkaalle vaimolleni. Olen juuri saapunut perille.
Tiedän, että yllätyt
kuullessasi minusta. Niillä on tietokoneet täällä
nykyään ja sähköpostia saa
lähettää läheisillle ja tutuille.
Olen juuri
kirjautunut sisään. Kaikki on valmista sinun huomista
saapumistasi varten.
Odotan innolla tapaamistasi.
Toivottavasti pääset tänne yhtä vaivattomasti
kuin minä.

:DTiistai 25.11.2008 02:22

> Mies: Mitä järkeä sinun on pitää rintaliivejä, kun sinulla ei ole niihin
> mitään täytettävää?
> Nainen: Mutta pidäthän sinäkin kalsareita...
>
>
> Mies: kun ensi kertaa näin sinut, halusin rakastella sinua tosi kamalasti
> Nainen: Onnistuit.
>
>
> Mies: Vaihdetaanko asentoja tänä iltana?
> Nainen: Hyvä idea. Mene seisomaan silityslaudan taakse, niin minä istun
> sohvalla ja piereskelen.
>
>
> Mies: Mitä olet tehnyt kaikilla niillä rahoilla, jotka olen antanut
> sinulle ruokaostoksia varten?
> Nainen: Käänny sivuttain ja katso peiliin.
>
>
> Mies: Mikset koskaan kerro minulle, kun saat orgasmin?
> Nainen: Et ole koskaan silloin paikalla.
>
>
> Kysymys: Mikseivät naiset räpyttele silmiään esileikin aikana?
> Vastaus: Heillä ei ole aikaa siihen.
>
>
> Kuinka mies suunnittelee tulevaisuuttaan? Hän ostaa kaksi päkkiä kaljaa.
>
>
> Kuinka monta miestä tarvitaan vaihtamaan vessapaperirulla? Ei ole tiedossa
> - sitä ei ole koskaan tapahtunut.
>
>
> Miksi on vaikeaa löytää herkkä, tunteellinen, hyvännäköinen mies?
> Hänellä on jo poikaystävä.
>
>
>
> Mitä yhteistä on kaikilla miehillä, jotka notkuvat sinkkubaareissa? He
> ovat naimisissa.
>
>
> Aatami Jumalalle: 'Miksi olet tehnyt naisesta niin kauniin?
> Jumala: Jotta sinä rakastaisit häntä. Aatami: Mutta miksi olet tehnyt
> hänestä niin tyhmän? Jumala: 'Jotta hän rakastaisi sinua.

mulla on tää jossai...Torstai 20.11.2008 20:37

1. Kun sinut pysäytetään tien sivuun, soperra juopuneella
äänellä:
"Mikävvikana kontsshaapeli, mmun alkkoholissa eio tippaakaa
verta!"
2. Kun hän kysyy, miksi ajoitte ylinopeutta, vastaa hänelle,
että halusit vain kilpailla jonkun kanssa.
3. Kun hän puhuu sinulle, teeskentele että olet kuuro.
4. Jos hän kysyy, että tiesitkö kuinka kovaa ajoit, vastaa: "En
tiedä, nopeusmittarini näyttää vain ___km/h asti."
5. Kysy kesken kaiken, voitko nähdä hänen aseensa.
6. Kosketa häntä.
7. Kun hän kysyy, miksi ajoit ylinopeutta, kerro hänelle, että
sinun piti ostaa hattu.
8. Kysy häneltä, mistä hän osti hienon hattunsa.
9. Puhuttele häntä etunimeltä.
10. Esitä olevasi homo, ja pyydä häntä ulos.
11. Kun hän kieltäytyy, ala itkeä.
12. Jos hän suostuu treffeille, syytä häntä seksuaalisesta
häirinnästä.
13. Jos poliisi on nainen, kerro kuinka ruma hän on, mutta
kivalla tavalla.
14. Jos (ja kun kaiken tämän jälkeen) hän pyytää sinua astumaan
ulos autosta, heittäydy automaattisesti ja rajun näköisesti
konepellillesi.
15. Kun olet allekirjoittanut ja antanut poliisille sakkolapun,
sano:
"Helvetti, laitoin siihen vahingossa väärän nimen!"
16. Koeta lahjoa häntä donitsilla ja kun hän kieltäytyy, pyydä
anteeksi ja kerro, että söit juuri viimeisen donitsin.
17. Kun poliisi saapuu luoksesi, pysäytettyään ajoneuvosi, sano
"Ajokortti ja rekisteriote, kiitos", samaan aikaan kuin hän.
18. Kun hän lukee sinulle oikeutesi, laula: "Laa laa laa, en
kuule, en kuule!"
19. Kaadu ja tukeudu häneen.
20. Syytä häntä poliisiväkivallasta, kun hän tönäisee sinut
pois.
21. Ennenkuin allekirjoitat sakon, kaiva hänen edessään nenääsi.
Joudut kuitenkin allekirjoittamaan hänen kynällään.
22. Jyrsi hermostuneesti hänen kynäänsä.
23. Putsaa korvasi kynällä.
24. Jos se on kuulakärkikynä, hajoita se osiin ja leiki
jousella.
25. Kysy onko hänellä tytärtä. Jos hän vastaa kyllä, kerro
mahdollisimman epäilyttävällä äänellä, että hänen nimensä
kuulostikin jotenkin tutulta.
26. Leiki jälkeenjäänyttä.
27. Kun hän kertoo, mitä olet tehnyt väärin, ala toistaa
hiljaisella äänellä hänen sanojaan.
28. Mumise itseksesi.
29. Kun hän pyytää sinua lopettamaan, huudahda vihaisesti: "Mitä
ihmettä sä selität, JÄTKÄ?!"
30. Mumise hänen kuullensa myös, että NBK (rikollisjärjestö) ei tule
pitämään tästä.
31. Kysy osaako hän tehdä donitseja.
32. Kun hän vastaa ei, kerro että se tulisi paljon halvemmaksi.
33. Kun hän saapuu autollesi, kerro että sinulla on aivan
samanlainen poliisimerkki.
34. Kysy katsooko hän ikinä Lain nimessä tai Maailman hurjimmat
poliisivideot tv-sarjaa.
35. Naura kovaan ääneen, jos hän sanoo katsovansa.
36. Puhu kädellesi.
37. Kun hän pyytää tarkastaa autosi, kerro että autossasi ei ole
enää yhtään alkoholia, edellinen poliisi vei kaikki.
38. Yritä myydä hänelle autosi.
39. Kysy voitko ostaa hänen autonsa.
40. Jos hän vie sinut poliisiasemalle, pyydä että saisit istua
edessä.
41. Leiki sireenin kanssa.
42. Jos autossa on joku toinen, juttele hänelle vieraalla
kielellä.
43. Kun poliisi katsoo sinua hämmästyneenä, jatka vieraalla
kielellä puhumista, katso poliisia ja naura kovaan ääneen.
44. Jos istut poliisiauton takapenkillä, kosketa verkkoaidan
läpi poliisin niskaa.
45. Tehtyäsi edellisen, katso nopeasti toiseen suuntaan ja ala
vihellellä.
46. Jos hän laittaa sinut auton takapenkille istumaan, heittäydy
kulmaan sikiöasentoon, ime peukaloasi ja ujella hiljaisesti.
47. Tuijota poliisiauton vilkkuvia valoja ja huudahda: "Katsokaa
noita kaikkia kirkkaita värejä!"
48. Kerro pitäväsi miehistä uniformuissa.
49. Kysy, voisiko hän lainata uniformuaan Halloween -bileisiin.
50. Jos sinulla on jokin lemmikkieläin mukanasi, esimerkiksi
koira, vaihda pikaisesti elukka ajajan paikalle ja väitä
poliisille, että se ajoi.

[Ei aihetta]Keskiviikko 19.11.2008 17:44

Pidetään huolta siitä, ettei tule naulanreikiä. Lue koko tämä kertomus aina viimeiseen lauseeseen asti. (Tärkeintä onkin lukea viimeinen lause)

Olipa kerran pahantuulinen pikkupoika. Hänen isänsä antoi hänelle pussillisen nauloja ja sanoi, että joka kerran kun hän menetti malttinsa, hänen tuli vasaroida yksi naula aidan takaosaan.
Ensimmäisen päivän naulasaalis oli 37 naulaa. Muutamien viikkojen aikana poika oppi hillitsemään kiukkuaan ja päivittäin naulojen lukumäärä yhä pieneni. Hän huomasi, että oli helpompaa hillitä itsensä kuin takoa nauloja aitaan.
Vihdoin koitti päivä, jolloin hän ei kertaakaan menettänyt malttiaan. Hän kertoi siitä isälleen ja tämä ehdotti, että poika vetäisi aidasta pois yhden naulanjokaisena sellaisen päivänä, jolloin hän ei kiivastunut.

Päivät kuluivat ja lopulta nuorukainen voi vihdoin kertoa isälleen, että hän oli poistanut kaikki naulat. Isä johdatti pojan kädestä pitäen aidan luo. Hän sanoi: 'Olet tehnyt hienoa työtä poikani, mutta katsopas aidassa olevia reikiä. Aitaa ei koskaan enää saada entiselleen. Vihapäissäsi sanotut sanasi jättävät juuri tämänlaisia arpia. Voit iskeä veitsen toiseen ihmiseen ja vetää sen ulos. On ihan samantekevää, kuinka monta kertaa pyytelet anteeksi - haava on yhä olemassa. Sanoilla aiheutettu haava on aivan yhtä paha kuin ruumiillinenkin'.
Ystävät ovat tosi harvinaisia jalokiviä. He saavat sinut hymyilemään ja rohkaisevat sinua onnistumaan. He kuuntelevat meitä, he lausuvat meille kiitoksen sanat ja haluavat aina avata sydämensä meille.

Osoita ystävillesi, kuinka paljon heistä välität.
Suo minulle anteeksi, jos joskus jätin sydämeesi naulan reiän..

Kerro viisi faktaa itsestäsi.

1: Oon todella usein vahvasti masentunu mut oon niin välinpitämätön jo, etten jaksa välittää siitä. (tehokas keino päästä tunteesta eroon)
2: Kun tykästyn johonkin biisiin, saatan hyvinkin kuunnella sitä kyllästymättä useamman tunnin putkeen. Jenni ja Minna ei aina tykkää tästä piirteestä..:D ja kuuntelen sitä biisiä seuraavat kaks vuotta päivittäin ainaki viis kertaa..
3: Rakastan musiikkia! se on mun elämän tarkotus, ensirakkaus ja intohimo. ilman sitä en vois elää.
4: Lapset on kuin kissat: jos allerginen tulee taloon, nii kissa menee heti hinkkaamaan sitä ja kerjäämään huomiota. Mä vihaan lapsia sydämeni pohjasta ja suurin osa niistä rakastaa mua.
5: Eläimet on elämän suola ja sokeri. varsinki hevoset ja koirat on sydäntä lähellä. rakastan jokaista koiraa vilpittömästi ja haluan silittää niitä. ehkäpä tästä vilpittömyydestä johtuen ihmisarat koirat tulee tervehtimään mua iloisesti ja ne ei pelkää yhtään. sama pätee usein agressiivisiinki koiriin. (mulla on ollu tämä "lahja" lapsesta asti)

että tällaasta..