IRC-Galleria

_Nasta__

_Nasta__

tännekkää kukaan koskaan mitään kommentoi

jenni, perkele..:DTorstai 26.02.2009 00:36

TÄYTÄ NÄMÄ KYSYMYKSET JA HAASTA SITTEN 4 MUUTA YSTÄVÄÄSI TEKEMÄÄN SAMAN !

Paljonko vuosia täytät vuonna 2009?
- 19

Voisitko seurustella jonkun kahdeksan vuotta vanhemman kanssa?
- joo

Oletko mustasukkainen?
- en

Oletko hyvä peittämään oikeat tunteesi?
- En tiiä

Mainitse yksi asia, jota odotat innolla:
- puntalaa

Oletko ikinä kävellyt seinää päin?
- joo

Puhuisitko ihmiselle, joka satutti sinua eniten?
- ju

Lyön vetoa ettet pysty juoksemaan ulos ja takaisin neljässä sekunnissa!
- no en kyllä

Ajattelet jotakuta, eikö niin?
- en

Miltä hiuksesi näyttävät tällä hetkellä?
- rumilta

Voisitko olla kuukauden puhumatta parhaalle ystävällesi?
- en

Luuletko että joku ajattelee sinua tällä hetkellä?
- tuskin

Kerro paidasta, joka on ylläsi.
- misfits

Mikä on viimeinen alkoholiton juoma, jonka nautit?
- Kahvi

Pidätkö siitä että asiat pysyvät samanlaisina, vai haluaisitko niiden muuttuvan?
- riippuu

Oletko ikinä toivonut omistavasi jotakin toista sukunimeä?
- E

Vilkutatko kun näet ihmisiä joita tunnet?
- joo

Onko vanhempasi suojelevaisia sinua kohtaan?
- liianki

Mikä oli viimeisin punainen asia minkä söit?
- ..

Viimeinen ihminen joka kommentoi sinulle galleriassa tai facebookissa?
- Jenni

Mitä mieltä olet tupakoinnista?
- mukavaa ajanvietettä

Kuinka sinä ja paras ystäväsi tutustuitte?
- Koulussa

Kuinka sinä ja poika/tyttöystäväsi tutustuitte?
- ei oo

Viimeisin asia, jonka printtasit koneeltasi?
- e muista

Tykkäätkö saada haleja?
- Joo.

Jos hyppäisit nyt huoneen ikkunasta, kuinka pahasti sinun kävisi?
- toivottavasti kuolisin

Pidätkö aivastamisesta, vai inhoatko tunnetta sitä odotellessa?
- inhoon

Jos voisit mennä naimisiin jonkun julkkiksen kanssa, kuka se olisi?
- ei kiitos

enkä haasta ketään

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.02.2009 01:44

Mies oli liikematkalla vieraalla paikkakunnalla ja illalla hän kirjautui
hotelliin sisälle. Käytyään suihkussa liikemies ei keksinyt mitään
tekemistä, joten hän ajatteli soittaa huoneeseensa maksullisen naisen.

Selattuaan iltapäivälehden ilmoituksia yksi ilmoitus pisti silmään.
Kuvassa makasi nainen sängyllä todella seksikkäissä alusvaatteissa ja
ilmoituksessa luvattiin perusteellista hierontaa.
Mies näppäili numeron ja soitti naiselle.

"Haloo, Kuinka voisin olla avuksi" nainen vastasi todella seksikkäällä
äänellä

"Hei. Minä olen täällä hotellissa aivan yksin ja olisin kiinnostunut
saamaan hierontaa. Tai mitä sitä kiertelemään.
Molemmat me olemme aikuisia ihmisiä. Olen kamalassa puutteessa ja
haluan panna sinua. Jos tulet tänne huoneeseen, niin ota kaikki mahdolliset
dildot ja apuvälineet mukaan, koska haluan tehdä sinun kanssasi kaikkea.
Saat sitoa minut sänkyyn kiinni ja päättää mitä teemme. Ota myös
vaikka suklaata mukaan. Voit hieroa sitä minun vehkeeseeni ja nuolla sen
sitten pois. Haluan painaa sinua koko yön. Miltäs tämä kuulostaa?"

Nainen vastasi:
"Tuo kuulostaa todella mielenkiintoiselta, mutta jos haluat soittaa
siitä hotellin puhelimesta johonkin hotellin ulkopuolelle, niin siihen
numeron eteen pitää valita 0 ..."

tylsääKeskiviikko 18.02.2009 22:55

me saatiin uus kone!Tiistai 17.02.2009 20:19

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!!!Tiistai 23.12.2008 15:05

:'(Tiistai 16.12.2008 12:24

En muista paljoakaan synnyinpaikastani. Siellä oli ahdasta ja pimeää, eivätkä ihmiset koskaan leikkineet kanssamme. Muistan äitini ja hänen pehmeän turkkinsa, mutta hän oli usein sairas ja hyvin laiha. Hänellä oli vain vähän maitoa minulle ja sisaruksilleni. Muistan monien sisaruksieni kuolleen ja kaipaan heitä niin.

Muistan myös päivän, jolloin minut vietiin pois äitini luota. Olin niin surullinen ja peloissani, maitohampaanikin olivat juuri puhjenneet. Minun olisi pitänyt pysyä äitini luona pidempään, mutta hän oli niin sairas. Niin meidät pantiin laatikkoon ja vietiin johonkin outoon paikkaan. Vain me kaksi. Olimme peloissamme ja painauduimme kiinni toisiimme, yksikään ihminen ei silittänyt eikä rakastanut meitä. Niin paljon nähtävää, ääniä ja hajuja! Olemme kaupassa, jossa on paljon erilaisia eläimiä! Jotkut vaakkuvat! Jotkut naukuvat ja toiset piipittävät! Minut on lukittu siskoni kanssa pieneen häkkiin, voin kuulla muiden pentujen ääniä täältä.

Näen ihmisten katselevan minua. Pidän erityisesti "pienistä ihmisistä", lapsista. He näyttävät niin suloisilta ja hauskoilta, ihan kuin he haluaisivat leikkiä kanssani! Kaikki päivät vietämme pienessä häkissämme, joskus ilkeät ihmiset lyövät ikkunaan pelotellakseen meitä. Silloin tällöin meidät viedään ulos ihmisten nähtäväksi. Jotkut ovat helliä mutta toiset satuttavat meitä. Saamme aina kuulla "Ne on niin söpöjä! Tahdon tuollaisen!", mutta koskaan emme pääse kenenkään mukaan.

Siskoni kuoli viime yönä, kun kauppa oli pimeänä. Painoin pääni hänen pehmeälle turkilleen ja tunsin elämän jättävän hänen pienen, laihan ruumiinsa. Olin kuullut ihmisten sanovan, että hän oli sairas ja minutkin pitäisi myydä alennushintaan, että pääsisivät minusta äkkiä eroon. Luulen pehmeän ininäni olleen ainoa (ääni), joka suri häntä kun hänen ruumiinsa aamulla otettiin pois häkistä ja heitettiin roskikseen.

Tänään tuli perhe ja osti minut! Voi onnen päivää! He ovat todella mukava perhe ja he todella, todella halusivat minut! He olivat ostaneet kupin ja ruokaa minulle ja perheen tyttö piti minua hellästi sylissään. Rakastan häntä niin paljon! Tytön äiti ja isä kehuvat minua suloiseksi ja hyväksi pennuksi! Minut nimetään Angeliksi (Enkeliksi). Rakastan nuolla uusia ihmisiäni! Perhe pitää minusta hyvää huolta, he ovat helliä ja rakastavat minua. Hellävaroen he opettavat minulle oikean ja väärän, antavat hyvää ruokaa ja paljon rakkautta. Haluan ainoastaan miellyttää näitä ihania ihmisiä! Rakastan pikku tyttöä ja pidän leikkimisestä hänen kanssaan!

Tänään kävin eläinlääkärillä. Se oli outo paikka ja minua pelotti. Sain pari rokotusta, mutta paras ystäväni, pikku tyttö piti minua hellästi ja sanoi sen olevan OK. Niinpä rentouduin. Eläinlääkäri varmaankin sanoi surullisia sanoja rakkaalle perheelleni, koska he näyttivät kamalan onnettomilta. Kuulin vakavasta lonkkaviasta ja jotain sydämestäni... Kuulin eläinlääkärin sanovan jotain "epämääräisistä kasvattajista" ja siitä, että vanhempiani ei varmaankaan oltu kuvattu. En ymmärtänyt eläinlääkärin puheita, ainoastaan sen, että minua koskee nähdä perheeni näin surullisena. Mutta he silti rakastavat minua ja minäkin rakastan heitä hyvin paljon!

Olen nyt kuusi kuukautta vanha. Siinä missä useimmat muut pennut ovat vankkoja ja riehakkaita, minuun sattuu kauheasti jo pelkkä liikkuminenkin. Kipu ei koskaan hellitä. Minuun sattuu leikkiä ja juosta rakkaan pikku-tyttöni kanssa ja minun on myös vaikea hengittää. Yritän parhaani ollakseni se vahva pentu, mikä minun pitäisi olla, mutta se on niin vaikeaa. Sydämeni särkyy kun näen pikku-tytön niin surullisena ja kuulen Äidin ja Isän sanovan: "nyt on varmaankin aika". Useita kertoja olen käynyt eläinlääkärillä, eivätkä uutiset ole koskaan hyviä. Aina puhutaan synnynnäisistä ongelmista. Haluan vain tuntea lämpimän auringonpaisteen, leikkiä ja helliä perhettäni. Viime yö oli pahin. Kipu on nyt ainainen olotilani, juominenkin koskee.

Yritän nousta, mutta voin ainoastaan inistä kivusta. Minut viedään autoon viimeisen kerran. Kaikki ovat niin surullisia, enkä tiedä miksi. Olenko ollut tuhma? Yritän aina olla hyvä ja rakastettava, mitä olen tehnyt väärin? Voi kun tämä kipu vain menisi pois! Kunpa vain pystyisin pysäyttämään pienen tytön kyyneleet. Yritän nuolla hänen kättään, mutta voin vain valittaa kivusta.

Eläinlääkärin pöytä on kovin kylmä. Minua niin pelottaa. Ihmiset kaikki halaavat minua ja itkevät pehmeään turkkiini. Voin tuntea heidän rakkautensa ja surunsa. Onnistun nuolemaan pehmeästi heidän käsiään. Eläinlääkärikään ei näytä niin pelottavalta tänään. Hän on hellä ja aavistan jonkinlaista helpotusta kivulleni.

Pikku-tyttö pitää minua pehmeästi ja kiitän häntä kaikesta antamastaan rakkaudesta. Tunnen pienen piston etujalassani. Kipu alkaa hellittää ja tunnen rauhan laskeutuvan ylleni. Voin nyt nuolla pehmeästi hänen kättään. Oloni muuttuu nyt unenomaiseksi ja näen äitini ja sisarukseni kaukaisessa vehreässä paikassa. He kertovat minulle ettei siellä ole kipua, ainoastaan rauhaa ja onnellisuutta. Jätän hyvästit perheelleni ainoalla tuntemallani tavalla, pienellä hännän heilautuksella (ja hellällä kuonon tökkäisyllä). Olin toivonut viettäväni monta vuotta heidän kanssaan, mutta niin vain ei ollut tarkoitettu. "Nähkääs", sanoi eläinlääkäri: ”eläinkaupasta ostetut pennut eivät tule kunnon kasvattajilta". Kipu poistuu nyt ja tiedän, että tulee kulumaan monta vuotta kunnes näen rakkaan perheeni uudelleen.

(Tätä tarinaa saa julkaista ja levittää toivoen, että se pysäyttää moraalittomat kasvattajat ja ne jotka kasvattavat pentuja vain rahan eikä rodun parantamisen vuoksi. Copyright 1999 J. Ellis)

[Ei aihetta]Perjantai 12.12.2008 18:09

sisko pyys mua niille viikonlopuks, mut en voi lähteä ku pitää SIIVOTA oma huone. ja samasta syystä en voi lähtee jennin luo, vaikka niiin oltiin suunniteltu. :( tänään ollu TAAS misfits päivä. :)

MISFITS<3Keskiviikko 10.12.2008 00:43

saan joululahjaks sellasen misfits-arkun, (hauta-arkku..:D) se sisältää 4 CD tä ja jotain bändikrääsää (sitä mitä bändijuttuja ne on, ei kerrottu) maksaa 70 euroa (joo, meinasin pyörtyä) mut muuta en sit saakkaan ku vaan sen..:/ nooh, kerkien mä ostaa vinyylisoittimen sit ens vuonnakin

LEVYJÄ!!!!Tiistai 09.12.2008 18:23

stiff little fingers - hanx! (en oo kuunnellu viel)
stiff little fingers - inflammable material(en oo kuunnellu)
the virus - nowhere to hide (tosi hyvä)
flogging molly - float (en o kuun.)
ramones - rocket to russia (e o kuun.)

[Ei aihetta]Perjantai 05.12.2008 14:31

VÄÄRÄN
SÄHKÖPOSTIOSOITTEEN VAHINGOLLISUUS

Keski-ikäinen pariskunta
Pohjois-Amerikassa kaipasi etelän lämpöön.
Niinpä he päättivät matkustaa
Floridaan vieläpä samaan hotelliin jossa
olivat viettäneet hääyönsä 20 vuotta
sitten. Miehellä oli vapaata, joten hän
matkusti päivää
aikaisemmin.

Saavuttuaan perille hän huomasi, että hotellihuoneessa oli
tietokoneet ja
hän päätti lähettää vaimolleen sähköpostiviestin.
Yksi
kirjain sähköpostiosoitteessa meni kuitenkin väärin ja posti päätyi
papin
leskelle, joka oli juuri tullut miehensä hautajaisista kotiin ja
halusi
läpikäydä saapuneen postin sisältävät surunvalittelut
sukulaisilta.

Lesken poika löysi hänet pyörtyneenä tietokoneen ääreltä ja
luki näytöltä:

'Rakkaalle vaimolleni. Olen juuri saapunut perille.
Tiedän, että yllätyt
kuullessasi minusta. Niillä on tietokoneet täällä
nykyään ja sähköpostia saa
lähettää läheisillle ja tutuille.
Olen juuri
kirjautunut sisään. Kaikki on valmista sinun huomista
saapumistasi varten.
Odotan innolla tapaamistasi.
Toivottavasti pääset tänne yhtä vaivattomasti
kuin minä.