IRC-Galleria

_Romance_

_Romance_

Rakastunut prinsessa
Ole sinäkin savuton,meikitön ja kaunis !!

Hei!


Olen 16-vuotias iloinen ja mukava tyttö täältä etelä-suomesta. Innostuin kun kuulin Skunk Girl-kilpailusta.Alussa ajattelin,että tämä on taas niitä kilpailuita joissa etsitään langanlaihaa mallia mainostettavaksi muualle,sillä olen harmistunut kaikista sellaisista.Johtuen luultavasti siitä koska en itse ole kokoluokkaa xs/s .Mutta kun luin tarkemmin säännöt,suuni levähti iloiseen hymyyn,"ei paino ja pituus vaatimuksia!" Loistavaa!
On hienoa että annetaan mahdollisuus myös meille hieman kookkaammille ihmisille,sillä kyllähän me kaikki olemme kauniita omalla tavallamme.
Olen täysin savuton ihminen. Tupakanpoltto ei minua kiinnosta.Mielummin elän terveempää elämää.Eräs syy tähän myös on että äitini on allerginen savulle joten minullekin ajatus on syöpynyt mieleen.
Harrastan musiikkia monin puolin.Soitan kitaraa,laulan ja olen aloittanut väsäilemään hieman omaakin :) Musiikista on tullut minulle tärkeä osa elämää.
Toinen rakkaista harrastuksistani on Vpk eli vapaapalokunta.Olen mukana pienten opastuksessa ja hälytys-osastossa.Rakastan ihmisten auttamista ja ajattelin tehdä aikuisena jotakin ihmisten auttamiseen liittyvää.Aion olla yksi niistä naisista jotka näyttää miehille että osaa tehdä paljon kovia hommia ;D

Kolmantena harrastuksenani on Teatteri.Rakastan esiintymistä yleisön edessä ja tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa todella hyvin.

Olen lukiossa joten minun täytyy tehdä paljon töitä unelmieni ja tulevaisuuteni eteen.Tälläiset kilpailut ovat loistavia kokemuksia elämän varrella :) Osallistun kisaan aivan sen tarjoaman tilaisuuden takia.Useat mallikisat ovat vain tietyn pituisille ja painoisille ja ajattelin osallistua kisaan senkin takia että voin näyttää muille että uskallan olla sitä mitä olen ja minkä kokoinen olen,savuttomana ja meikittömänä..Sanoivat muut ihmiset mitä vain. Kyllä me hylkeetkin olemme kauniita :))

Uskalla sinäkin olla oma ihana itsesi!

Kysymyksiä toki saa kysyä :)

Eveliina Kiittää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.