IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Juggerit, eli JUGGAUS.

Peliä pelataan viisihenkisissä joukkueissa, kaksi joukkuetta kerrallaan vastakkain. Tavoitteena on viedä peliväline vastustajan maalialueelle. Voittoon tarvittavien maalien määrä päätetään ennen turnauksen alkua. Alla on esitetty lyhennetyt suomenkieliset säännöt, jotta kaikki tajuaisivat homman perusteet tietääkseen, haluavatko ilmoittautua. Tarkempi selostus lisätään sivuille ennen Hiittä.



Joukkueen koostumus

- yksi quick

Quick on ainoa joukkueen jäsenistä, joka saa koskea pelivälineeseen. Hänen tehtävänään on siis viedä peliväline vastustajan maalialueelle. Quick ei saa käyttää aseita, mutta hän saa painia vastapuolen quickin kanssa saadakseen pelivälineen haltuunsa, estääkseen tätä etenemästä tai edetäkseen itse.

- kaksi pieksäjää

Pieksäjä on aseistettu isolla nuijalla, jolla hän voi pieksää kaikkia vastapuolen pelaajia. Pieksäjän tärkein tehtävä on puolustaa omaa maalialuetta vastapuolen quickin hyökkäyksiltä.

- yksi ketju

Ketju on aseistettu yhdellä isolla tai kahdella pienemmällä ketjukuulalla. Hänen tehtävänsä on suojella quickia.

- yksi ampuja

Ampuja on varustettu ampuma- tai heittoaseella. Hän saa liikkua vain rajatulla alueella omassa kenttäpäädyssään. Hänen tehtävänsä on osaltaan puolustaa omaa maalialuetta sekä poistaa vastapuolen pelaajia pelistä kirurgisentarkoilla iskuilla.

Säännöt lyhyesti

Pelin tarkoitus on viedä peliväline ( epämääräinen pussi, mikä täytetty herneillä yms.. ) toisen joukkueen maalialueelle. Ainoastaan quick saa kuljettaa pelivälinettä, hänkin vain kädessä tai kainalossa. Kaikki muut kuljetustavat ovat kiellettyjä. Pelivälinettä ei myöskään saa potkaista tai heittää.

Pelissä otetaan aikaa heittämällä pieniä kiviä metallilevyyn. Kaikki ajat mitataan kivinä.

Kaikki pelissä käytettävät aseet ovat pehmustettuja ( jos näin osvitaan xD ) aseita. Mikäli pelaaja saa osuman aseesta, hänen tulee välittömästi polvistua kolmen kiven ajaksi. Mikäli lyöjä jättää aseensa kiinni kohteeseen, kohde on sidottu eikä saa liikkua, kunnes ase on irronnut kohteesta ja viisi kiveä on sen jälkeen kulunut.

Quickit eivät saa käyttää aseita, mutta he saavat painia, taklata ja kampata toisiaan. Lyöminen, potkiminen, tukasta repiminen ja muu törkeys on ehdottomasti kielletty ( ellei toisin sovita ) Munille yms kohdistetut hyökkäykset ovat ainoat TÄYSIN kielletyt! Kaikki pelaajat saavat aseiden käytön lisäksi pidellä, töniä ja vetää toisiaan, mutta liiallisen voiman käyttö on ehdottoman kiellettyä ja voi johtaa pelistä poistamiseen. ( ellei se nimenomaan olla ottelussa sovittu lailliseksi ;) )

Mikäli peliväline ajautuu ulos kentältä, se menee ylittämisestä vastuussa olleen joukkueen vastajoukkueelle. Pelivälineen saava joukkue ryhmittyy lähimmälle aloitusviivalle oman maalialueensa suunnalla, puolustava joukkue tekee samoin. Aloitusviivoja ovat maalialueen viiva, puolialueen viiva ja puolikentän viiva.


- HUOM! Kaikissa säännöissä on olemassa myös NS kovemmat otteet, joista sovitaan pelin alussa.. -

- Tuossapa lyhyesti pelistä, laittakaapas juttua, jos ootte pelannu joskus ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.