IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Tervetuloa Peppi!Sunnuntai 21.01.2007 16:54

Eilen meille tuli uus koira. Peppi niminen kaukaasianpaimenkoira, 9kk narttu.
Melkoinen rontti jo tuon ikäiseksi! Ensin se oli hiukan epävarma ja hukassa, kun sen omistaja lähti, mutta pian se jo rauhoittui hyvin.
Ekayön se nukkui keittiössä ja aamulla päätti ottaa Ronyamme kanssa yhteen! Ei mitään vakavampaa, päätti vain näyttää rotikalle missä kaappi seisoo!
Ulkona se sai tutustua Limppuun ja Paistiin, joita se yllätykseksemme pelkäsi!! Pian kuitenkin alkoi pyytämään niitä leikkiin, mutta moinen leikki ei lampaita kiinnostanut..

Huvikseni laitoinkin Limpun taluttimeen, ja taluttelin sitä pitkin pihaa. Paisti katseli orvon oloisena aitauksesta ja huuteli Limpun perään, niimpä kulta sitten päästikin myös Paistin irti ja se säntäsi heti Limpun vierelle. Limppu kulki hihnassa suhkot kiltisti, mutta Paisti panikoi kokoajan, vaikka sai olla irti. Sitten vein molemmat takaisin aitaukseensa ja annoin niille pussillisen rinkeleitä palkinnoksi.

Mikki kissamme yllätti meidät kun hain lampaille vettä, se kelvoton oli mennyt nukkumaan lavuaariin! Siinä se köllötteli tyytyväisen näköisenä ja alkoi kehräämään kun tulin paikalle.
Koppasin kollin siitä syliini ja vein senkin ulos. Mokoma pullukka kun on laiskistunut niin että haluaa vain nukkua sisällä ja unohtaa hiirijahdit kokonaan!
Ulkona kun heittelin koirille keppiä, juoksi Ronyan ja Pepin lisäksi myös Mikki keppiä tavoittelemaan, mutta aina jomopikumpi koirista oli nopeampi.

Nyt pitäisi lähteä yöksi anoppilaan.. Saas nähdä mitä se tykkää uudesta koiruudestamme...


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.