IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Mitä unet kertovat..Maanantai 14.03.2011 19:16

1. Sinut ammutaan

Jos joku tähtää unessasi sinua aseella ja ampuu sinua, se tarkoittaa että valve-elämässäsi on meneillään jokin sinua vaivaava ja ristiriitoja aiheuttava tilanne. Saatat tuntea itsesi kaltoinkohdelluksi valve-elämässäsi.

2. Hampaasi putoavat pois

Hampaiden putoamisunet ovat yleisiä. Hampaasi ilmentävät viehätysvoimaasi. Hampaidenmenettämisunet voivat kertoa pelostasi tulla torjutuksi, tai peloistasi esimerkiksi ikääntymisen suhteen. Unitutkijoiden mukaan vaihdevuosi-iässä olevat naiset näkevät usein hammasaiheisia unia. Hampaita kohtaavat onnettomuudet unissa voivat olla yhteydessä vanhenemiseen sekä naiseuden menettämisen pelkoon.

3. Olet ansassa

Jos olet jumissa tai ansassa, tai muuten jäänyt johonkin kiinni, tämä voi tarkoittaa että olet valve-elämässäsi ahdistunut tai rajoittunut töiden, terveydentilan tai ihmissuhteen vuoksi. Saatat olla urautunut tai muuten turhautunut, kun jokin asia ei tunnu etenevän.

4. Hukut

Hukkumisunet tarkoittavat usein, että hukut tunteisiin valve-elämässä. Tukahdutetut alitajuiset tunteet yrittävät päästä pintaan. Ehkä olet yrittänyt toipua jostakin tragediasta liian nopeasti? Myös liian tehokas itsetutkiskelu saattaa aiheuttaa hukkumisunia. Käy asioita läpi hitaammin ja rauhallisemmin. Jos kuolet unessasi hukkumisen seurauksena, se viittaa emotionaaliseen uudelleensyntymiseen. Jos selviät hukkumisesta, valve-elämäsi kiperä tilanne tulee luultavasti helpottumaan lopulta.

5. Kuolet

Jos näet unta omasta kuolemastasi, älä hätäänny. Vaikka unet voivat olla ahdistavia, niillä on unitutkijoiden mukaan jopa positiivinen merkitys. Kuolemaunet ennakoivat usein jotakin suurta muutosta valve-elämässä. Kuolemaunet saattavat tosin tarkoittaa myös sitä, että olet valve-elämässäsi sotkeutunut johonkin hankalaan, esimerkiksi vaikeaan parisuhteeseen tai tuhoisaan käytökseen.

6. Sinua jahdataan

Jos joudut juoksemaan unessa jotakuta karkuun, se tarkoittaa usein sitä, että yrität valve-elämässä välttää jotakin ikävää tapahtumaa. Jahtaamisunet ovat merkki jonkinlaisesta turvattomuuden tunteesta. Jos joudut unessasi eläimen jahtaamaksi, se voi tarkoittaa että sinulla on piilevää vihaa, joka kohdistuu unessa eläimeen. Saatat myös juosta karkuun pelkojasi.

7. Joudut auto-onnettomuuteen

Jos unessasi auton jarrut pettävät ja ajaudut kolariin, se merkitsee että valve-elämästäsi puuttuu vakautta. Unesi kertoo sinulle, ettet ole oikein tilanteen herra, ja jonkin asian olisi muututtava. Jos unessasi autoa ei aja kukaan, se viittaa siihen että joudut arvioimaan uudelleen elämänhallintaasi. Valve-elämäsi ongelma saattaa olla, ettet ota vastuuta omasta elämästäsi.

8. Maailmanloppu

Jos näet maailmanloppu-unia, se kertoo yleensä siitä, että olet valve-elämässäsi liian stressaantunut. Saatat tuntea itsesi avuttomaksi ja haavoittuvaksi.

9. Et saa henkeä

Jos olet vähällä tukehtua unessasi, se tarkoittaa että olet uupunut valve-elämässäsi. Astmaa sairastavat ihmiset näkevät myös usein painajaista, etteivät saa henkeä.



Bytewäyyy...
Minulta on pudonnu monesti hampaita unessa :D Ja oon meinannu hukkuaki aina usein :P
Yhtenään minua jahdataan ja joskus mie kuolenki :D Mutta odotetaan nyt sitten vielä sitä maailmanloppua ja auto kolaria.. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.