IRC-Galleria

_Ultima^

_Ultima^

Maybe we'll someday grow. Till then just sit your drunk ass on that fucking runway hoe!
Mun lopputulos tähän kaikkeen on ollu nyt selvil pari päivää, Joten oon päättäny lähtee Joensuuhun ja alottaa mun elämän Täysin Puhtaalta Pöydältä.

On tietä ihmisii ketä jää tänne, joita oon aina ollu auttamassa, niitä joiden kanssa on juonittu ihmisii alimpaan helvettiin, ja voin kertoo jo nyt:

Tuun kaipaa jokasta hetkee jonka oon Porvoossa viettänyt, ja jokasta Mun elämään kuulunutta ihmistä, ja kiitän siitä jokaista, että ootte tehny must just tällasne ku oon.

Kaikkien kannattais kuitenki "suruissaan" nähdä tää asia Mun kannalta, siitä miksi mä muutan?

koska oon tullu tulokseen, että vaikka elämä siel muuttuis ja mun elämä menis ihan päin vittuu, ni täällä Ei Ole Mulle Yhtään Mitään Muuta Sen Enempää ku Sielläkään. joten sillä on Mun Elämässä suuri merkitys.

öö yleensä oon aika huono kirjottaa tällasii storyi ni anteeks siitä et tääki on nyt mun itsensä toistoo.

Mä en muuta muuta Mun päätöstä lähtemisen suhteen, missään suhteessa. Mutten myöskään hylkää ketää tai sano kellekkää Hyvästi, koska siihen on vielä aikaa 2,5kk tuntuuhan se tällee lyhyeltä, mut mulle se on pelkkää tuskallista odotusta..


Annoin monelle monta mahdoillisuutta tehä päätöksiä. ne ei koskaan vieny mihinkää, joten en odota mitää päänkäännytyksii, ja toivon et kaikki ymmärtäis Mua mun tilanteessa, onhan siitä ollu paljoltiki puhetta, enimmäksee mun omast suusta. joten: "Cycle Ends Here"

Pit DoGG kiittää, kumartaa ja kuittaa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.