IRC-Galleria

_Ultima^

_Ultima^

Maybe we'll someday grow. Till then just sit your drunk ass on that fucking runway hoe!

Kännissä ku käkiLauantai 26.04.2008 01:51

6 bissee okolta ja 9 jereltä plus tisat vittu et menee hyvin hyvä jos pystysn pysyin näsist kaupunkii patkalla!"! :D:D

<33itserakkaus<33Tiistai 22.04.2008 19:40

22.04.08 16:34 <Ensirakkaus> Ystäväsi _DnQD^ on lahjoittanut sinulle sälän Soneran Ensirakkaus-yhteisössä viestillä: kiitos että olet ihanin <33 <33 <33 <33 <33 <33

I'm allied whit who?????Sunnuntai 20.04.2008 23:02

I'm Imperialist

She is Communist

And He is Kapitalist

-.-'Sunnuntai 20.04.2008 21:45


hei prinssi mä voisin olla sun morsian/
läpsi mua perseelle en tarvi sun kukkia/
sano mua kauniiks mun haarat on levällää/
Ota mut syksyllä talvella keväällä/

ja lukemat nousee :DDSunnuntai 20.04.2008 21:36


Kävijälaskuri:

Tällä viikolla 90

Tänään 13

Huoh -.-'Lauantai 19.04.2008 19:11

vittu et turkulaiset on tosiaa nii huorii ku voi olla :DD

OinasLauantai 19.04.2008 18:55

Oinas Olet vaikutteille altis, ja ystävän neuvo saattaa kallistaa vaakakupin väärälle puolelle. Pidä muitakin mahdollisuuksia avoinna.

jussin omat kivat -08 xD :DDTorstai 17.04.2008 21:12

16.04.08 10:21 <_Juissi^> SAATANAN RUMAHUORA PIRIHUORANLAPSIPASKA PERKELEEN KOMMUNISTINEN RYSSIEN RAkASTAJA!SAATANAN RUMAHUORA PIRIHUORANLAPSIPASKA PERKELEEN KOMMUNISTINEN RYSSIEN RAkASTAJA!SAATANAN RUMAHUORA PIRIHUORANLAPSIPASKA PERKELEEN KOMMUNISTINEN RYSSIEN RAkASTAJA!SAATANAN RUMAHUORA PIRIHUORANLAPSIPASKA PERKELEEN KOMMUNISTINEN RYSSIEN RAkASTAJA!SAATANAN RUMAHUORA PIRIHUORANLAPSIPASKA PERKELEEN KOMMUNISTINEN RYSSIEN RAkASTAJA!SAATANAN RUMAHUORA PIRIHUORANLAPSIPASKA PERKELEEN KOMMUNISTINEN RYSSIEN RAkASTAJA!SAATANAN

TeiniX k3r700 k41k3nTorstai 17.04.2008 21:08

ovat negatiivisen ÄO:n omaavia nuoria (13-19), joilla on tapana leikkiä kovista, polttaa tupakkaa, puhua paskaa, käyttää stringejä, naida yli 18-vuotiaita jätkiä, joilla on bemari ja tietysti vetää kännejä (pillurallia pyyräävän bemarin[1] takapenkillä). Nämä yhteiskunnan sivistyksen polulta harhautuneet nuoret ovat usein häiriintyneitä ja saattavat toistaa sanontoja kuten: XD??, iHq.Loll.D44.Mä 3n k357ä!!11. Joka talvi arviolta 200 teinixiä kuolee sammuttuaan hankeen ja kavereiden (elleivät hekin ole sammuneet) jätettyä heidät nuotiopaikalle pakkaseen. Teinixien elämään kuuluu myös se, että aloitetaan suhde ja noin 14 minuutin kuluttua "lempataan" poika koska "s3 e1 OO n11 ihq 3m0:(:(:(!!.

TeiniXejä kannattaa välttää, sillä heidän häiriintyneisyytensä voi tarttua. Psykologit ovatkin suositelleet painumaan helvettiin TeiniXin luota. Termillä TeiniX voidaan tarkoittaa myös TeiniXien ja pissisten käyttämää omalaatuista kieltä, joka on 1337-kielen lähisukukieli ja vähintään yhtä haitallinen.
Sisällysluettelo
[piilota]

* 1 LiiKKuMiNeN
* 2 MuZiiKKi
* 3 KieLi
* 4 KaTzO MyöZ
* 5 ViiTTeeT

LiiKKuMiNeN

TeiniXit liikkuvat yleensä kaverijoukon kanssa hirveänä sivuttaisletkana, joka tukkii koko kulkuväylän.[2]. Paras tapa mennä tällaisen letkan ohi on rynnätä kovalla vauhdilla suoraa päin ja toivoa että muutaman kaataminen aiheuttaa dominoeffektin ja kaikki kaatuvat. Mahdollisuuksiasi parantaa myös se, että olet liikkeellä jollain liike-energiaasi kasvattavalla kulkuneuvolla kuten autolla tai pyörällä [3]. Teinixit liikkuvat aina halaillen toisiaan, hihkuen erittäin äänekkäästi, törmäillen toisiinsa yms. Tämä johtuu siitä, että TeiniXien rusinankokoiset ja -väriset aivot lagaavat sekä kaatuilevat usein ja niissä syntyy hyvin usein isoja oikosulkuja, jonka seurauksena ne kaatuvat toistensa päälle. Joskus lagien jälkeen ne rupeavat tekemään sarjoja ei-toivottuja liikkeitä. Eritoten hihkuminen johtuu tästä syystä, sillä se on yleisin lagin tai kaatumisen seuraus. Halailu taas johtuu TeiniXien seksuaalisen ajatustoiminnan erittäin aktiivisesta toiminnasta, jonka vuoksi he luulevat sekunnin murto-osan ajan rupeavansa suutelemaan lähintä vastakkaissukupuolista TeiniXiä kaulaan "tiedät kyllä, minkä" aloittamiseksi ja liike ehtii jo tapahtua, mutta kevenee halaukseksi. TeiniXit kävelevät horomaisesti peppu keikkuen. Heidän liikkumisensa huomaa jo kaukaa ja on erittäin helposti tunnistettavissa.
MuZiiKKi

TeiniXit voi bongata soittamasta purkkapoppia mp3-soittimillaan tai kuuntelemasta radiosta The Voicea tai NRJ:tä, sillä niissä soi uu51mp11 IhQ D44 H1tt3i! Yksikään Tosi TeiniX ei kuuntele enää Antti Tuiskua tai Madonnaa, koska kaikki jotka niin tekevät ovat "Daa niinku nii pikkutytttöi!"[4]
KieLi
Teinix- kielinen näppäimistö
Teinix- kielinen näppäimistö

TeiniXit puhuvat teinixxiä, joka on vajaasta kirjoitustaidosta syntynyt kreolikieli. Kieli perustuu paljolti lyhenteisiin ja sanontoihin. Kunnon kirjoitettu yleiskieli on pikkuhiljaa poistumassa kokonaan teksteistä kahden tietokonekansan – chattaajien ja nörttien – keskuudessa. Kielen käytetyimpiä lausekkeen ja nominin sekasikiöitä ovat esimerkiksi:

* LOL tai lol tai Lol, joskus jopa LÖL , ei kuitenkaan koskaan LoL, koska ko. muodon tuottaminen vaatisi vaihtonäppäimen painamista kahdesti ja sehän vaatii työtä. Nevah!
* IHQ tai ihq – selittämätön riemua tai muuten vain positiivisia tunteita osoittava sanonta tai huudahdus.
* aww - sanojan mielestä asia on ihana tai söpö. Toinen versio av, tarkoittaa samaa, mutta on ehkä kielikuvallisesti riisutumpi.
* eww tai eeeeeewwww – sanojan mielestä asia on inha tai ällöttävä.
* daa – lausuttaessa sanan alussa voi olla joko lyhyt tai pitkä lavea takavokaali, jonka jälkeen tulee glottaaliklusiili, jota voi seurata toinen pitkä vokaali (daa?aa). Vaihtoehtoisesti sana voidaan lausua painottamalla sanan alkua ja loppua (DAaaAA). Ilmaus on peräisin venäjästä ja tarkoittaa 'kyllä' mutta teinixxissä sen merkitys on 'no on vaikeeta!', 'vittu mitä vitun välii' tai lyhyemmin 'no voivoi!' tai 'ei vittu kiinnosta'.
* OMG – yleinen teinixxin rukous
* WTF - yleinen ihmetyksen korostaminen, joka ei kuitenkaan tule esiin käännöksestä "mitä nussimista".
* Hajoon! - Kuulitko jonkun sanovan kaupungilla lauseen haha, voi luoja hajoon!!?? No siinäpä se mitä tämä hajoaminen, repeäminen tai ratkeaminen on merkitykseltään pissisten suusta? Se tarkoittaa sitä että alkaa nauramaan, tai tuntuu siltä että naurattaa. Ylensä sanalla on halveksuva sävy.

KaTzO MyöZ

* Fruittari
* Pissis
* Gootti
* Irc-Galleria

ViiTTeeT

1. ↑ Tai vaihtoehtoisesti mersun – kännissä melkein mikä vain auto kelpaa
2. ↑ Joskus autotiet mukaanlukien
3. ↑ Myös tähtituhooja on kokeilemisen arvoinen. Varsinkin litsahdusten takia.
4. ↑ Tässä ei tietenkään tarvitse välittää siitä, että haukkuja on itsekin kuunnellut Antti Tuiskua. KELA:kin myöntää sen olevan koko kansakuntaa riivaava sairaus.