IRC-Galleria

__ShaDow__

__ShaDow__

I Loooove to be Rouvas henkilö <3<3

Urpo,Urpoin, Urpompi = Me ,myself and IPerjantai 23.06.2006 00:26

Ruoskin itseäni...tyhmä akka,tuhma akka ja todella urpo.Aina mä teen kaikkee tyhmää ja sit mä "kärsin" ja siis kärsin.Mä en osaa ottaa mitään aseteella"so what"vaan mä teen kaikki asiat sydämellä ja sit taas kiukutellaan vitun peilikuvalle kuin vitun tyhmä mä oon...
No kaikesta oppii,,,
Luin just ystävän päiväkirjaa ja se on tehny jotain tukkataikoja...mun tukalle kyl vois joku vapaaehtonen TEHDÄ TAIKOJA.On muuten sellanen tupee,et oksat pois.
Mun on opittava tästä lähtien olla aseteella et en ajattele sydämellä,niin on parempi...mut millä sit ajattelisin......perseellä vai?
Damn,mulla on ikävä Alanyaan(ei suurensuuri paljastus)Kaikki ihanat ystävät on siellä ja niiden kanssa on niin lepposa olla.Tuntee itsensä kiinnostavaksi kun täällä olen yhtä kiinnostava kuin joku vitun ladon seinä!!!!!!!!! No tuntuu et noi hartioiden välit on yhtä suuret ku ne ladon ovet...
Kas kas,meitsi ruoskii itseään taas oikein "ladon takaa".
Pitäiskö tehdä niitä juhannuksen kukkataikoja...kerää niin ja niin monta eri kukkaa ja sit tyynyn alle ja kirmaat jollain helvetin pellolla pers paljaana...sit yöllä näkee tulevasta sulhosta unta...Kenestäköhän näkisin unta*riks raks riks raks*...HETKI PIENI,OLKAA HYVÄ....en varmaan kenestäkään,koska mut on luotu ukottomaksi.Saan vaan esimakua romantiikasta muiden kuhertelujen seassa.Mä taidan olla kateellinen muiden onnelle ja vähänkös ottaa kupoliin!!!!
Ei,nyt lähden masentamasta itseäni ja vedän jussinalusperseet mäyriksellä...
HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE TUTUILLE.Älkää olko yhtä masentavia kuin mä. MOI!!!!
PS.MIEHET ON SIKOJA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.